0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.10.2019 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Douděra udržel opět čisté konto


Branky


21

Jednobrankový náskok z první půle zajistil hostům Kozel už v páté minutě. Po přestávce pak Krakovanští dalšími brankami zlomili odpor Dobráče a odvážejí si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Potůček nezvládl penaltu

Fotbalisté Dobrého Pole vlétli do zápasu jako uragán a míč neustále létal skrz šestnáctku před Douděrovou bránou. Naštěstí úvodní pětiminutovku hosté přečkali bez úhony a naopak sami udeřili. První nákop na soupeřovu polovinu si na prsou zpracoval Špinka, vyslal českou uličkou na zteč Petra Kozla, který mezi nohama Neveselého poslal míč do sítě - 0:1.

 

Domácí branka ale nepoložila. Nadále se tlačí do útoku, jsou agresivnější a neustále cpou míče na hrot. Gól je na spadnutí, ale co nejde mimo, to likviduje Douděra. Hosté se snaží hrát na brejky, párkrát tam náznak byl, ale obránci Dobráče stačí vždy míče odvrátit.

 

Po půlhodině hry už se domácí málem radovali, když dostal míč Potůček, tečovaná střela se pomalu snáší před krakovanskou bránu, ale domácí útočník míč neuvěřitelně kope mimo tyče.

 

V posledních minutách po faulu na Potůčka sám postižený zahrává pokutový kop. Dělovkou doprostřed brány ale Douděru nepřekvapil a krakovanský gólman míč chytá. "Trochu jsme se vztekali, byla to přísná penalta", uvedl Jan Špinka a pak s úsměvem doplnil: "Začalo se žlutit a když to Potok nedal, tak jsem se zaradoval, že se za žluté naplní kasa na rozlučku".

 

 

Hosté už domácí k ničemu nepustili

Neproměněná penalta asi domácí hodně zbrzdila, protože druhá půle vypadala úplně jinak. Hosté drželi míč, kombinovali a co bylo důležité pro vývoj zápasu - dávali i branky. Domácí se nemohli dostat do hry.

 

Po patnácti minutách vybojoval míč po rohu domácích Kozel, okamžitě vyslal do brejku Dostála, který nezištně našel před prázdnou bránou Jana Špinku, který už jen slízl smetanu - 0:2. Po dalších několika minutách se dočkal i Aleš Dostál, který hlavou zakončil centr do šestnáctky - 0:3.

 

Za tohoto stavu domácí rezignovali a pět minut před koncem uzavřel skóre Tomáš Sixta, který zakončil Vodvářkovu přihrávku - 0:4. Dobré Pole tak doma ztratilo další body a je na předposledním místě. Krakorkám patří momentálně čtvrtá pozice.

 



Ohlasy k zápasu



TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Ze zápasu jsme měli obavy a oprávněně. Dobré Pole na nás vlétlo a první poločas nás přehrávalo. Na štěstí se nám podařilo vstřelit gól. Další rozhodující moment byl, že Potůček nedal za stavu 1:0 penaltu. Do druhého poločasu jsme vlétli, jak vyměnění a soupeře už jsme do ničeho nepustili. Vezeme z venku tři body a to je paráda. Úkol zněl jasně. Musíme uhrát 20 b. za podzim. Teď k nám jede lídr z Nučic, takže nás nečeká nic lehkého, ale nemáme co ztratit a doma hrajeme dobře, tak uvidíme.



Sestavy


Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - O. Štefančík [-] , T. Jícha [-] , F. Krejčí [-] (75. M. Vnuk [-] ) - J. Žirovnický [-] , M. Kováč [-] , R. Owusu [-] , D. Špička [-] - M. Potůček [-] , E. Nana [-] - J. Ojukwu [-] (46. R. Valenta [-] )

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , S. Šindelář [-] , L. Neruda [-] - D. Chvojka [-] , P. Kozel [-] , Z. Vodvářka [-] , L. Tlučhoř [-] - A. Dostál [-] , J. Špinka [-] (69. T. Sixta [-] ) - P. Strejcius [-] (79. M. Nehasil [-] )

ŽK: 35. J. Ojukwu - 42. A. Dostál , 45. P. Kozel .
Hráči zápasu: P. Kozel .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: VALA Luboš - ŠŤASTNÝ Petr (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 11:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 08:46
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 12:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 16:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 16:29

Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Schovali si Krakovanští i nějaké branky na tento zápas? Nebo Dobráč konečně získá body, které bral naposledy v pátém kole?

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 11:18

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 09:48
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 06:31

Tip: výhra hostů