1:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuklaty zasadily tvrdý direkt Bečvárům


Branky


23

Co je Bečvareckým platné, že jsou častěji u míče, když gólovku si nejsou schopni připravit. Hosté chtěli vyhrát víc a to se jim podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bečváry hrály a góly dávali hosté

Pohled na tabulku znamenal pro domácí jediné. Proti tuklatské Čechii zabrat a vydolovat tři body. V sestavě stále chybí pilíř zadních řad Holub, ale i tak se pustili do obléhání hostující brány. Borci Tuklat se stáhli na vlastní polovinu a nepouštěli Bečvarecké do blízkosti Pazderovy brány. Zato poctivě využívali každou možnost k brejku a především David Jambor byl tahounem akcí. A po čtvrthodině hry se dostal za domácí obranu a Stoupovi nedal šanci - 0:1.

 

Naštěstí pro Bečváry se domácím podařilo hned po třech minutách vyrovnat, když na dlouhý pas Uhra si navěhl Vojta Kšírl a s jedinou pořádnou šancí naložil jediným možným způsobem - 1:1.

 

Ale dál už to byla marnost nad marnost. Neustálé přihrávky do šířky a zpět z domácích kopaček. Potom chyba, hostující nákop dopředu a starosti bečvarecké obrany. Po jednom brejku a přihrávce D. Jambora zakončoval do prázdné Jiří Vébr. Jenže trefil jen do tyče, míč se k němu odrazil zpět a střelec jej dopravil do sítě - 1:2. Domácí gólman sice vehementně reklamoval, že gól byl rukou, ale neuspěl.

 

A do konce poločasu přidali hosté ještě třetí gól, když se parádní dělovkou trefil Kristián Zradička - 1:3.

David Jambor dal definitivní tečku

Domácí ještě nemuseli házet flintu do žita, ale když po osmi minutách druhé půle po dalším brejku David Jambor přehodil pozdě vyběhnuvšího Stoupu - 1:4, bylo v podstatě rozhodnuto.

 

Domácí sice stáhli hru na tři obránce, ale vepředu vážně Pazderu neprověřili. Hosté mohli ještě skóre navýšit po akcích do otevřené obrany, ale to už se nepodařilo. I tak byl trenér Jiří Halgaš potěšen: "Důležité a cenné 3 body vezeme z Bečvár, proti kterým se nám dlouhodobě nedařilo!! Jednoduchá, ale účelná taktika, která na domácí platila. Nechali jsme je hrát a spoléhali na rychlé protiútoky, které většinou táhl neúnavný D. Jambor a byli velmi produktivní!!!"

 

Zato domácí kouč, Josef Kuba, odcházel ze hřiště zklamaný: "Pohled na tabulku nás netěší, musíme si uvědomit že hrajeme o záchranu dřív, než bude pozdě. Stále jsem přesvědčen, že hráči mají kvalitu na to, aby hráli klidný střed tabulky. Ale musíme to dokázat hlavně na hřišti!"



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Zápas jsme začali aktivněji ale první branka padla do naší sítě. Po srovnání na 1:1 jsme si vytvořili tlak i šance, ale co naplat, když nedokážeme vstřelit gól. Držení míče bylo jasně na naší straně ale počítají se branky. Soupeř využil vše co měl, dal nám lekci z produktivity. Obehráváme hřiště, držíme míč ale jako bychom se báli tlačit se před bránu. A to jsou právě prostory, odkud góly padají.

Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: Obrana v čele s brankářem Pazderou pracovala na výbornou a vepředu řádil zmiňovaný D. Jambor, který 2 góly dal a na jeden nezištně přihrál P. Patačikovi. Čtvrtou branku přidal po průniku M. Pytlouna jedovkou K. Zradička. Stínem utkání je zranění M. Jansty a M. Kotaly. Doufám, že oba borci budou co nejdříve fit a k dispozici do dalších těžkých bojů.



Sestavy


SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Kšírl [-] , J. Čáslava [-] , J. Uher [-] , M. Kšírl [-] - P. Kuba [-] , P. Jahoda [-] , V. Kšírl [-] , J. Dědek [-] - M. Černý [-] , J. Brunclík [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - J. Vébr [-] , J. Vondráček [-] , P. Patáčik [-] , M. Kotala [-] (46. R. Časta [-] ) , K. Zradička [-] , M. Jansta [-] (21. M. Pytloun [-] ) , D. Jambor [-] , M. Kassa [-] , P. Jambor [-] , M. Šindelář [-]

ŽK: 38. M. Pytloun .
Hráči zápasu: P. Jambor , R. Časta .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 21:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 17:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 06:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 04:42

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Bočváry se můžou odrazit od posledního zápasu a začít se pohybovat v tabulce, kde mají své místo ne na chvostu. V případě vítězství se dotáhnou na týmy před sebou a v příštím kole už může být vše jinak.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích