2:3p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pečkám zbyl nakonec jen bod


Branky


10. J. Svoboda , 40. M. Bílý - 50. T. Dufek , 60. T. Dufek
22

Pečky měly po prvním poločase dvougólový náskok, ale Dufek po přestávce dvěma góly vyrovnal. Další branka už nepadla a bonusový bod si v penaltách vystříleli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kouřimští se nemohli dostat do tempa

Prvních deset minut zápasu bylo z obou stran jen ve znamení vzájemného oťukávání, kdy míč se až k brankářům dostal jen sporadicky a to tak, že se spíš jen dokoulel. Ale v desáté minutě hned udeřilo. Po levé straně se uvolnil Bílý, zpětnou přihrávkou našel Raucha, kterému ale zakončení nesedlo. A to možná bylo dobře, protože míč se dostal na zadní tyč, kde ho do sítě bez potíží poslal Jaroslav Svoboda - 1:0.

 

První branka nakopla oba týmy a hosté mohli po dvou minutách vyrovnat. K hlavičce se po standardce dostal Procházka, to ale úplně nevyšlo a k dorážce se už Snížek nedostal. Zajímavý byl i průnik Keltnera, ale jeho přihrávku Dufek do sítě poslat nedokázal.

 

V brance domácích stál teprve sedmnáctiletý dorostenec Vít Svoboda, ale vedl si s přehledem. Dvakrát vychytal zakončení Jirsy a proti dorážce Dufka se postavil Přiklopil. Na straně domácích stojí za zmínku dva úniky Raucha, ale vždy mu zakončení znemožnil včas vyběhnutý Havránek.

 

Hosté se nemohli dostat do tempa. Hrají pouze k vápnu, důraz domácích je nepouští do gólovek. Zato na opačné straně dělá problémy rychlost pečeckých útočníků. Bílého únik ještě stačil uhasit Holub a z následného rohu se ke hlavičce dostal Gono, jehož oblouček skončil těsně nad břevnem. Ale pět minut před koncem neuhlídali hosté Svobodu, ten udělal kličku Havránkovi, před brankou našel Matěje Bílého, který ještě stačil posadit na zadek Procházku a zvýšil na poločasových 2:0.

Dufek zařídil vyrovnání

Do druhé půle přišli hosté jako vyměnění. Najednou jich bylo plné hřiště a domácí se bránili na vlastní polovině. Keltner vybojoval rohový kop, z nějž Královský našel nacvičeným signálem Tomáše Dufka a ten se ranou pod břevno nemýlil - 2:1.

 

O deset minut později aktivní Keltner vyslal Tomáše Dufka do brejku a ten po kličce Svobodovi srovnal skóre - 2:2

 

Pečení se probrali a opět zabrali. Do závěru zápasu se tak odehrával boj ve středu hřiště. Nikdo nechtěl udělat chybu a tak musely přijít na řadu penalty.

 

Havránek vychatal druhý bod

V penaltách byli o fousek lepší hosté, kteří si tak po prohraném poločase vezou do Kouřimi dva body.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Matěj Bílý, hráč: Po vyrovnání se hra více vyrovnala, Kouřimi docházely síly a začali jsme si vytvářet i nebezpečné závary, rychlé brejky, které ale skončily na brankáři. Vzhledem k oběma poločasům je remíza spravedlivá a díky naší neschopnosti proměnit penaltu, tak si Kouřim odvezla bod navíc.

TJ Kouřim
Vladimír Malinovský, trenér: První poločas se nám nepovedl. Sice jsme lépe kombinovali, ale k ničemu to nevedlo. Chyběl pohyb, nebyli jsme nebezpeční. A soupeře jsme nechali dvakrát skórovat. Po přestávce to byl úplně jiný výkon. Na hráčích byla vidět chuť s výsledkem něco udělat. Byli jsme jasně lepší a Dufek během deseti minut dvěma góly vyrovnal. Se dvěma body můžeme být spokojeni. Cením si toho, že jsme se dokázali zvednout a že jsme zase hráli ve druhém poločase dobrý fotbal.



Sestavy


FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] - J. Přiklopil [-] , M. Převrátil [-] (60. J. Chochola [-] ) , D. Teplý [-] , M. Bílý [-] (79. J. Maršík [-] ) , J. Kaftan [-] (86. T. Charouzd [-] ) , M. Hanousek [-] , M. Gono [-] , M. Rauch [-] (70. J. Adamec [-] ) , J. Svoboda [-] , Z. Bulíř [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - D. Procházka [-] , J. Holub [-] - R. Světnička [-] , P. Královský [-] - T. Dufek [-] (75. J. Bělohlávek [-] ) , J. Keltner [-] - J. Jirsa [-] (87. D. Kosmata [-] ) , M. Snížek [-] , M. Klégr [-] , T. Novák [-]

Hráči zápasu: L. Havránek , T. Dufek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: VOKOUN Zbyněk - KULHÁNEK Radek (N), KOČÍ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 21:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 17:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 06:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 04:42

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Minulé kolo přišly Pečky o výhru až v závěru stejně jako kolo před tím. Kouřim sice jede na vítězné vlně, ale to težké je teprve čeká. Zde bude překvapení a Pečky vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů