Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchoraz nevyužila domácího prostředí


Branky


23

Tuchoraz v zápase vedla, prohrávala, vyrovnala, aby nakonec odešla poražena po gólu Lukáše Blaščoka z osmdesáté minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tuchoraz hrála, ale vedou hosté

Tuchoraz měla chutě na další body do tabulky. Na jejich hřiště dorazila tuklatská Čechie, která měla jen o tři body více a byla tak pro domácí šance svého soupeře bodově dostihnout.

 

Úvod zápasu byl z obou stran opatrný, přesto to byli domácí, kdo byl více na míči a připravoval si šance. Už ve dvanácté minutě byli úspěšní, když střelu Nývlta dorážel míč do sítě za záda Pazdery Pavel Šafář - 1:0. Pro začátek dobré, ale...

 

O patnáct minut později dostali hosté příležitost zahrávat trestný kop a míč z kopačky Martina Šindeláře se otřel o hráče ve zdi a skončil v brance - 1:1. A po dalších pěti minutách bylo pro domácí ještě hůře. Obránci vyrobili hrubici a Marka Kotalu bylo jednoduché rozvlnit síť za zády bezmnocného Berana - 1:2.

 

Smutný konec poločasu pro Tuchoraz, která byla aktivnější, ke konci prvního dějství zatlačila hosty před jejich branku, ale kýženého vyrovnání se nedočkala.

 

Blaščok vymetl pavouky

I druhý poločas se nesl ve stejném duchu. Fotbal Tuklat byl příliš upracovaný a plný nepřesností. Ale bojovnost hostům nechyběla a stále drželi trumfy v rukách. Až dvanáct minut pořed koncem se domácím borcům podařilo vyrovnat, když Adam Vosecký proměnil nařízený pokutový kop - 2:2.

 

Radost domácím ale nevydržela dlouho. V osmdesáté minutě zahrával Lukáš Blaščok trestný kop a trefil perfektně. Domácí brankář Beran se jen podíval, jak všichni pavouci prchají z rohu branky - 2:3.

 

Do konce zápasu zbývalo deset minut a Čechie už si, i přes enormní snahu domácích, nenechala body sebrat. Tuchoraz tedy nadále zůstává poslední se stejným bodovým ziskem jako Bečváry. Tuklaty drží po tomto kole devátou pozici a v příštím kole se svůj bodový zisk pokusí rozšířit právě na hřišti předposledních Bečvár.

 



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
David Šimůnek, trenér: Byli jsme jasně lepší a měli více ze hry a to především v druhém poločase, ale nebyli jsme tak efektivní. Soupeř měl jen více štěstí a my mu k tomu ještě pomohli. Na druhou stranu mám z předvedeného výkonu radost, chtěli jsme hrát, byla tam bojovnost a dravost.

Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, hráč: Do zápasu jsme šli s cílem získat tři body. Zápas byl vyrovnaný se šancemi na obou stranách. Vše bylo ubojované a upracované, mnoho fotbalové krásy pro diváka zápas nepřinesl. Až na dělovku Blaščoka, který tak po perfektně zahraném trestňáku vymetl pavouky z tuchorazské šibenice a poslal body do Tuklat.



Sestavy


FC Tuchoraz
M. Beran [-] - A. Vosecký [-] , T. Černý [-] , D. Jurka [-] , V. Houžvička [-] (67. J. Hrdinka [-] ) , P. Šafář [-] , J. Pokorný [-] , R. Nývlt [-] , T. Halfar [-] (81. O. Moravec [-] ) , M. Vosecký [-] , D. Borovička [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - P. Patáčik [-] , J. Vondráček [-] (46. R. Časta [-] ) , M. Kotala [-] (69. L. Blaščok [-] ) , K. Zradička [-] (82. M. Pytloun [-] ) , M. Jansta [-] , D. Jambor [-] , M. Kassa [-] , P. Jambor [-] , J. Vébr [-] , M. Šindelář [-]

ŽK: 23. P. Šafář , 31. T. Halfar , 38. A. Vosecký , 83. R. Nývlt - 61. M. Kotala , 63. D. Jambor , 72. R. Časta , 79. L. Blaščok .
Hráči zápasu: A. Vosecký , R. Nývlt - J. Pazdera , D. Jambor .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VALA Luboš - HÁBA Jan (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Relativně snadnější soupeř pro Tuchoraz. Tuklaty za tři body vyhrály jedinkrát ve druhém kole.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů