3:2
(1:2)
23. A. Dostál
44. A. Dostál (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 17:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim dokázala zápas otočit


Branky


16. J. Keltner , 52. T. Dufek , 87. P. Královský - 23. A. Dostál , 44. A. Dostál (p.)
21

Proměněnou penaltou odcházeli do kabin veselejší Krakovanští s vedením 1:2, ale domácí dokázali ve druhém poločase skóre otočit, když rozhodující branku vsítil tři minuty před koncem Pavel Královský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na perfektním hřišti se hrál solidní fotbal

Krakovanům se na hřišti v Kouřimi vcelku daří. Navíc je čekalo perfektní hřiště s nově zatravněnými plochami před oběma brankami. Domácí se zatím musí obejít bez stopera Tománka, který laboruje se zlomenou rukou z přípravy a k dispozici nebude pravděpodobně celý podzim ani Snížek, kterého trápí třísla.

Ale Kouřimští vstoupili do zápasu aktivně, rychlí útočníci a zvláště Keltner se dostávali za záda obránců Krakovan. V šestnácté minutě si na dlouhý míč za obranu naběhl právě Jan Keltner a trefil přesně k tyči – 1:0.

Jenže po vedoucí brance postupně domácí uvadali a dávali prostor hostům. Ti měli sice více míč na svých kopačkách, ale dost daleko od Havránkovy brány. Přesto přišlo brzy vyrovnání. Po rychlém přenesení hry přišel centr do šestnáctky, Sixta napoprvé neuspěl, ale Aleš Dostál se už mohl radovat – 1:1.

V dalším průběhu se příliš zajímavého nedělo, s výjimkou tutovky Sixty, který využil zaváhání domácí obrany. Jenže sám před Havránkem kopl balón mimo tyče.

Ale změny skóre se diváci ještě dočkali. V poslední minutě fauloval Procházka netakticky a zbytečně v rohu šestnáctky Nehasila a nařízenou penaltu proměnil s přehledem Aleš Dostál – 1:2.

Královský oslavil návrat královsky

Vyrovnání se domácí borci dočkali krátce po přestávce, když Tomáš Dufek po autovém vhazování obešel ve vápně tři protihráče a angličanem o zadní tyč srovnal na 2:2.

Vyrovnané bylo skóre, vyrovnaná byla i hra, která oproti úvodu mírně zpomalila. Na obou stranách si hráči vypracovali šance na gól, ale Světničkově střele scházela razance, proti zakončení Kutila nebo Strejciuse byl zase Havránek.

Tři minuty před koncem si na dlouhý míč nabíhal Dufek, metr před velkým čtvercem byl faulován a trestňák zatočil skvěle přes zeď Pavel Královský – 3:2. Pěknou brankou tak oslavil svůj návrat do kouřimského dresu.

V samotném závěru mohl navýšit Dufek, ale trefil jen Špinkovy nohy a na druhé straně se hostům nepodařilo srovnat po dvou závarech. A tak jedou Krakorky tentokrát domů s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, nehrající trenér: Jsme rádi, že jsme úvodní zápas výsledkově zvládli. Pod vedením nového trenéra Vladimíra Malinovského chceme hrát jiný fotbal než dříve, bude si to ještě určitě nějakou dobu sedat, pro většinu našich hráčů je systém hry úplně nový. Měli jsme v zápase několik světlých okamžiků, ale na druhou stranu i dost těch horších. Hrál se ale vyrovnaný zápas, šance byly na obou stranách. Vítězný gól tři minuty před koncem je pro hosty dost krutý, ale myslím, že ve druhém poločase jsme chtěli vyhrát o trochu více, než hosté.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, brankář: Jeli jsme si sem pro body, ale nemáme nic. V Kouřimi se nám dlouhodobě daří a i po prvním poločase to vypadalo dobře. Kouřim bránila od půlky a do ničeho se prakticky nedostala. Bohužel druhý poločas nám došel benzín a vyhrát mohli oba týmy. Rozdíl byl v produktivitě, Já ze 3 střel dostal 3 góly, kdežto Havran na druhé straně něco chytil. Z naší strany to nebyl špatný zápas, ale v rozhodujících momentech, to Kouřim prostě zvládla a má tři body. My si teď budeme brousit zuby na Bečváry.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Jirsa [-] (34. T. Svoboda [-] ) , J. Holub [-] , D. Procházka [-] , T. Novák [-] - P. Královský [-] , M. Hovorka [-] , P. Jirků [-] , R. Světnička [-] - T. Dufek [-] (90. V. Keltner [-] ) , J. Keltner [-] (90. J. Bělohlávek [-] ) -

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - M. Kutil [-] , S. Šindelář [-] , M. Věříš [-] - M. Nehasil [-] (48. J. Olexa [-] ) , P. Kozel [-] , L. Tlučhoř [-] , Z. Vodvářka [-] , P. Strejcius [-] - A. Dostál [-] , T. Sixta [-] (77. L. Chvojka [-] )

ŽK: 63. T. Novák , 80. P. Jirků , 84. P. Královský .
Hráči zápasu: L. Havránek , D. Procházka , J. Keltner .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - KOČÍ Jan (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají ještě v živé paměti krutou porážku 1:5 z předposledního loňského kola a určitě nechtějí dopustit totéž. Na podzim ale v Krakorkách vyhrály. Že by v tomto případě bylo domácí hřiště nevýhodou?

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích