1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 17:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jan Vedral zachránil tři body


Branky


21

Nučickým se proti tuklatské Čechii nehraje dobře a potvrdil to i letošní úvodní zápas. Bezbrankový stav vydržel až do pětasedmdesáté minuty, kdy střeleckou smůlu protrhl Jan Vedral a zajistil domácím všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství bez branek

 

Oba celky si byly vědomy, že favoritem jsou domácí, ale… "K prvnímu mistrovskému zápasu jsme přijeli do Nučic téměř v kompletním složení", předeslal Roman Nešpor a pokračoval: "Chybí jen zraněný Werbynský  s Bílým a omluveni z rodinných důvodů jsou D. Procházka a Matthey. Domácí vstupují do utkání v roli jasného favorita! My jim ovšem nechceme nechat body zadarmo."

 

Tuklaty překvapily bojovným výkonem, hlavně Jambor ve středu hřiště hýřil aktivitou a po jeho akcích míč několikrát šel těsně kolem Krutského tyčí. Na Nučické straně prověřili gólmana Tuklat Nevšímal a Hurtík, ale jejich střely neměly potřebnou razanci.

 

Rozhodl jediný gól

Ve druhém poločase byla hra nadále vyrovnaná, ale na to jak Tuklaty dobře napadaly, tak při rohových kopech si počínali jak žáčci. V pětašedesáté minutě se po Bradáčově rohu dostal k zakončení Vedral, ale gólman Pazdera byl připraven. Hosté se z této situace nepoučili a o deset minut později stejní aktéři zařídili jedinou branku utkání, když si Jan Vedral naskočil na Bradáčův přesně kopnutý centr a hlavou poslal míč do zadního horního růžku - 1:0.

V závěru se vysunul ještě hostující Vondráček, který byl důrazný, ale už s výsledkem nic nezmohl a Krutský si tak mohl připsat další čisté konto.

"Před sezónou jsme navázali spolupráci s SK Vyžlovka a starší žáci hrají předzápasy našemu A-mužstvu. Dnes vytvořili skvělou atmosféru a podporovali hlavně svého trenéra Petra Bradáče v našem dresu. Ten sklidil potlesk při každém doteku s míčem od zhruba čtyřicítky mladých fanoušků", komentoval dění na hřišti po zápase Jan Vedral.

 

Spokojen s výkonem, ale už méně, že Tuklaty nezískaly ani bodík byl i Roman Nešpor: "Velice vyrovnané, bojovné utkání, nehrál se špatný fotbal, ale v podstatě bez vyložených šancích. Oba celky si vypracovaly podobně šancí, ale nikdo nebyl úspěšný, i když domácí možná měli mírnou převahu na míči. My jsme jim ovšem nedovolili žádnou kombinační hru, domácí proti nám hrozili pouze dlouhými míči na rychlé útočníky, ale zde podali super výkony naši obránci, hlavně Marek Jansta, který nepustil jednoho z nejlepších střelců soutěže Filipa Kubalíka do vyložené šance. Obdrželi jsme branku z rohového kopu, bohužel jsme trošičku zaspali, domácí měli výškovou převahu, roh byl parádně zahraný s dobrým náběhem... škoda, i dle ohlasů domácích, bodíka jsme si zasloužili. Byl to boj, ale férový a rozhodčí to také zvládl, myslím, že takhle by to mělo na hřišti vypadat, i přes nějaké emoce je vše v duchu fair play a po zápase či během zápasu nikdo nemá problém si plácnout..."



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Miroslav Hrdlička, trenér: Chtěl bych chlapcům poděkovat za bojovný výkon, dnes nás nečekal vůbec lehký soupeř.

Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: Domácím jsme byli troufnu si říct více než vyrovnaným soupeřem a jen jedna neubráněná standardní situace rozhodla o naší porážce. V takto vyrovnaném utkání se bohužel potvrdilo, že kdo dá první gól vyhraje! Škoda našich dvou nevyužitých šancí, ve kterých byli D. Jambor a M. Kassa. Těší mě, že fyzicky náročné utkání jsme zvládli a i po taktické stránce došlo oproti loňské sezóně k rapidnímu zlepšení. Nedá se nic dělat, jde se dál, v týdnu tvrdě potrénujeme a v sobotu se porveme o body v domácím utkání s Libodřicemi!! Tímto bych chtěl pozvat naše fanoušky! Nučicim dnes gratuluji k výhře.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - D. Kočí [-] , P. Bradáč [-] , F. Kubalík [-] , P. Nevšímal [-] , T. Vlasák [-] , J. Vedral [-] , M. Jícha [-] , J. Souček [-] (66. J. Novák [-] ) , K. Hurtík [-] , M. Šulc [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - K. Zradička [-] (64. R. Časta [-] ) , P. Patáčik [-] , R. Nešpor [-] , J. Vondráček [-] , M. Kotala [-] , M. Kassa [-] (71. M. Pytloun [-] ) , M. Jansta [-] , P. Jambor [-] , D. Jambor [-] , M. Šindelář [-] (86. L. Blaščok [-] )

ŽK: 64. T. Vlasák , 66. J. Vedral , 70. M. Jícha - 9. R. Nešpor , 37. P. Jambor , 66. D. Jambor . ČK: 88. P. Jambor .
Hráči zápasu: P. Bradáč , J. Souček - M. Kotala , M. Jansta .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MELICHAR Vít - HOUDEK Petr (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: výhra domácích

Další z adeptů na první příčky uvítá nepříjemného soupeře z Tuklat, se kterým sice loni uhrál všech šest bodů, ale pouze o pověstný chlup.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích