2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kapitán dotáhl Pečky ke třem bodům


Branky


21

Červené Pečky se před sezónou spojily s Pašinkou a vstoupily do okresu tříbodovou výhrou. Sice prohrávaly, ale do poločasu stačily vyrovnat a po přestávce rozhodl svojí druhou trefou v utkání kapitán domácího celku Jaroslav Svoboda.

Fotogalerie od Radky Doležalové, děkujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté mohli litovat neproměněných šancí

Na hřišti v Červených Pečkách přivítal domácí tým celek Ratboře a tak se v úvodním kole potkali hned dva nováčci, kteří se spolu prali o postup do okresu v minulém ročníku. Začátek zápasu byl z obou stran opatrný, ani jeden tým nechtěl riskovat a inkasovat jako první. 

Až v desáté minutě protáhl ratbořského gólmana domácí Hanousek, ale Jeřábek míč vyrazil na rohový kop a z následné série dvou standardek Pečky nic nezískaly. Přesto se domácí začali více prosazovat. Po faulu na Svobodu trefil z trestňáku Hanousek jen do zdi a o chvilku později vysunul Hanousek za obranu Svobodu, ale ten zakončil slabě a Jeřábek míč zpacifikoval.

Hra se po dvaceti minutách začala zase vyrovnávat. Ratboř měla několik nadějných pozic okolo šestnáctky, ale nedokázala se dostat do kvalitní palebné pozice. Na druhé straně se do vápna probíjel aktivní Svoboda, ale byl zastaven a obránci hostů míč ukopli do bezpečí.

Po půlhodině hry jdou do vedení hosté. Rychlou akci po levé straně zakončoval Gembiczki jen do gólmana, ale k draženému balonu se dostal Michal Kopecký a nekompromisní ranou do vzdálenější šibenice nedal Linhartovi šanci - 0:1.

Hosté mohli vzápětí skóre navýšit, ale pronikající hráč z pravé strany nenašel své spoluhráče před brankou. A tak přišel trest, když centr Raucha si v šestnáctce zpracoval Jaroslav Svoboda a takovou neslanou nemastnou střelou na zadní tyč překonal Jeřábka - 1:1.

Po úvodních brankách týmy ožily a hlavně Ratbořáci začali přikládat pod kotel. Na vysoký oblouček za obranu nabíhali Gembiczki a Vohnický, ale ani jeden nedokázal před nepříliš jistým gólmanem zakončit. Kesner po rohu trefil hlavou jen do břevna, odražený míč už zakončit nedokázal. Po následném závaru střílel z dvaceti metrů Gembiczki, ale Linhart dokázal míč u tyče vyrazit na roh. A v posledních minutách první půle trefil po průniku Gembiczki jen do tyče.

Rozhodl kapitán Svoboda

I ve druhém poločase se za body více drali hosté, ale překonat domácí obranu už nedokázali. Naopak to byli domácí, kteří díky brance kapitána Jaroslava Svobody urvali šťastné vítězství 2:1. První tři body plují na konto "Červené Pašinky".



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
z fb FK Červené Pečky: První poločas byl herně vyrovnaný a týmy se přetahovaly o každý kousek hřiště. A skóre 1:1 po poločase bylo odpovídající. Do druhé půle vstoupila lépe Ratboř, náš tým přehrávala a vice se tlačila do šancí. Poté jsme zabrali i my, vyrovnali hru a díky Jardovi Svobodovi jsme zvýšili vedení na 2:1. I přesto, že jsme poté byli zase pod tlakem soupeře, tak jsme tento výsledek zdárně ubránili až do konce!!




Sestavy


FK Červené Pečky
I. Linhart [-] - J. Krupička [-] , D. Zákoucký [-] (56. J. Chochola [-] ) , J. Kubelka [-] (46. M. Převrátil [-] ) , M. Hanousek [-] , T. Podnecký [-] , M. Rauch [-] , J. Svoboda [-] , R. Panic [-] , M. Gono [-] , Z. Bulíř [-] (82. L. Sova [-] )

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - M. Lepší [-] (58. D. Tomášek [-] ) , M. Adámek [-] , D. Kemza [-] , J. Kovařík [-] , J. Adámek [-] , T. Beran [-] , M. Kopecký [-] , M. Kesner [-] , L. Vohnický [-] , Z. Gembiczki [-]

ŽK: 20. D. Zákoucký - 55. T. Beran , 74. D. Kemza .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PIKNER Roman - ZUZA Miloš (N), DOBEŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: výhra domácích

Derby nováčků nabídne hned první kolo. Loni se týmy potkaly ve třetí třídě a Ratboř dokázala Pečky vybrakovat po výsledku 1:5. Na jaře ale body soupeři vrátily.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích