4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2019 13:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry padly na poslední místo tabulky


Branky


3. T. Dufek , 10. T. Dufek , 57. T. Svoboda , 83. M. Tománek - 25. P. Kuba , 80. J. Kubín
19

Po úvodní desetiminutovce prohrávali hosté už o dvě branky a vypadalo to na debakl. Jenže se hra trochu vyrovnala a Kouřimští si do konce zápasu nemohli být jistí ziskem tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po deseti minutách vedli domácí 2:0

Bečváry doposud získaly pouhých šest bodů a hráči by rádi jistě bodový zisk rozšířili. Ale proti fotbalově a kombinačně kvalitní Kouřimi to byl těžký oříšek. A pod vlivem úvodní desetiminutovky ještě přímo ořech.

 

Už ve třetí minutě se po autovém vhazování vymotal mezi klubkem Bečvareckých Královský, balón posunul na Tomáše Dufka, který střelou z dvaceti metrů nedal Hroudovi šanci - 1:0. V desáté minutě to bylo už 2:0, když Kouřimští opět uspěli nacvičeným signálem po rohovém kopu a k tyči se trefil Tomáš Dufek.

 

Po dvou brankách aktivita domácích polevila a hosté se dostali do hry. Střela V. Kšírla šla ještě vysoko nad, ale průnik Čáslavy zastavil Holub jen za cenu rohového kopu, po němž se prosadil osamocený Petr Kuba - 2:1.

 

Po této brance se dlouhou dobu hrálo uprostřed hřiště bez šancí. Domácí měli poté ještě gólové příležitosti, ale Holub hlavou mířil nad břevno, Dufka vychytal Hrouda a Hovorka po průniku za strany netrefil na zadní tyč. Pár šancí si připravili i hosté. Po centru Černého byl volný v šestnáctce Čáslava, ale míč se mu zadrhl pod kopačkou. Ve druhé možnosti po přistrčení od Brunclíka zvolil P. Kuba místo umístěné střely ránu, která se mezi tyče nevešla.

 

V závěru poločasu měli ještě domácí několik solidních možností, ale skóre se neměnilo, i když hlavička Tománka trefila břevno.

 

 

Drama domácí nedovolili

V úvodu druhé půle zatlačili domácí Bečváry před jejich bránu a šance stíhala šanci. Jenže ani Snížek pohotovým zakončením ani další hráči míč za záda Hroudy nedostali. Po děsivé desetiminutovce, kdy to v obraně Bečvár hořelo, se osmělili i Bečváry, ale průnik Jahoda zakončil nepřesnou střelou.

 

Třetí branky se domácí nakonec dočkali. Na rohový kop si důrazně naskočil Tomáš Svoboda a trefil do šibenice - 3:1. A přicházely další šance. Dufka dvakrát dokázal vychytat Hrouda, další šance odvrátila obrana a nebo bylo nepřesné zakončení. Šancí měli domácí na dva zápasy.

 

A mohlo je to mrzet. Jahoda pronikl individuálně po levé straně, střelou z úhlu překonal Havránka, ale na čáře vykopl míč Svoboda. Padající míč hlavou posílal na bránu Čáslava, ale trefil jen nohy vracejícího se Havránka. Deset minut před koncem ale Bečváry snižují. Jan Kubín vystřídal, doběhl do vápna, přistál u něj míč z rohu a poslal ho do brány - 3:2.

 

Kubín byl ústřední postavou i o tři minuty později, ale na druhé straně hřiště. Po jeho faulu Snížkův trestný kop vytěsnil Hrouda na rohový kop a po něm potvrdil tři body pro Kouřim Milan Tománek - 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Vladimír Malinovský, trenér: Po třech porážkách jsme potřebovali, ale hlavně chtěli vyhrát. A to se povedlo. Do utkání vlétl jako uragán střelec Dufek a po deseti minutách jsme vedli. Hosty jsme nechali snížit a ti ožili. Ve druhém poločase jsme hru jasně kontrolovali, byli jsme jasně lepší, ale kolabovali jsme v koncovce. Pomohly nám standardní situace a dvě hlavičky našich obránců. Vítězství je rozhodně zasloužené. Velkou kaňkou na výhře je zranění kotníku Patrika Jirků, který odehrál výborné utkání. Přejeme mu brzké uzdravení a nějaké góly na jaře.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Zápas pro nás začal hrůzostrašně, už po deseti minutách jsme prohrávali 2:0. Do poločasu se nám podařilo snížit ale pak soupeř opět odskočil o dvě branky. Když už jsme dali kontaktní branku na 3:2, hned jsme inkasovali po rohovém kopu na konečných 4:2. Hrálo se na těžkém terénu, příliš líbivý zápas to nebyl. Ale domácí zvítězili zaslouženě, měli více brankových příležitostí. Bohužel jsme je nedokázali potrestat za jejich neproměňování. Nás velmi trápí marodka, ke které se po dnešním zápase přidali další dva hráči. Zápas jen podtrhl naše špatné výkony v průběhu celého podzimu.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - D. Procházka [-] , J. Holub [-] - P. Jirků [-] (87. M. Klégr [-] ) , P. Královský [-] - J. Keltner [-] (90. V. Keltner [-] ) , T. Dufek [-] (89. J. Bělohlávek [-] ) - M. Tománek [-] , T. Svoboda [-] , M. Hovorka [-] , M. Snížek [-] (46. O. Macháček [-] )

SK Bečváry
J. Hrouda [-] - P. Urbánek [-] , O. Holub [-] , M. Kšírl [-] (18. J. Kuba [-] ) , J. Uher [-] - P. Kuba [-] , J. Kšírl [-] (79. J. Kubín [-] ) , P. Jahoda [-] , V. Kšírl [-] - M. Černý [-] (34. J. Brunclík [-] ) , J. Čáslava [-]

ŽK: 66. M. Tománek , 85. D. Procházka - 36. J. Kuba , 77. J. Uher , 81. J. Kubín .
Hráči zápasu: P. Jirků , M. Snížek - J. Kuba .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - KOSMATA Daniel (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 06:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 22:19
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 10:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 21:46
Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: výhra domácích

Kouřim nebodovala již tři kola v řadě, ale na Bečváry dokáže vyzrát.

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 16:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 15:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 12:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 06:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 23:08
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích