3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2019 13:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice překvapivě padly v Tuchorazi


Branky


31. A. Vosecký (p.) , 51. T. Halfar , 89. T. Halfar - 16. J. Novák , 45. M. Šulc
19

Nučice v Tuchorazi vedly v poločase o branku, ale vítězství se jim uhájit nepodařilo. Během dvou kol tak pustily Žiželice do šestibodového trháku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ještě hosté zvládli

Devadesát pět procent tipujících očekávalo výhru hostů z Nučic, kteří tak byli jasným favoritem. Jediný tipér vsadil jedničku a asi dobře věděl, proč.

 

Zápas začal a žádný souvislý tlak a převaha hostů se nekonala. Hra se otáčela ze strany na stranu. První branka padla do sítě domácího gólmana Berana, kterého překonal po patnácti minutách Jakub Novák - 0:1. Mohl to být první krok l úspěšnému zápasu, ale to by se hosté nesměli neustále rozptylovat diskusemi s rozhodčím Netáhlíkem. Nesouhlasili s jeho výroky a penalta po půlhodině hry, kdy byl faulován domácí Nývlt, vyvolala spoustu emocí. Nicméně, míč si na bílý puntík postavil Adam Vosecký a ani čaroděj Krutský neuspěl - 1:1.

 

Už už to vypadalo na narozhodný stav do šaten, když se k přímému trestnému kopu postavil Marek Šulc a tyhle situace on řešit umí. Beranovi nedal šanci a strhl vedení na stranu Nučic - 1:2.

 

Červená pro Kočího po zápase

Do druhé půle domácí poslali na hřiště Martina Voseckého, který sice podle zápisu hlavního rozhodčího Netáhlíka vůbec do hry nezasáhl, tak byl na hřišti velmi vidět. Pilně brousil levou lajnu a oživil hru domácích, kteří najednou měli více ze hry. 

 

Hosté se nedokázali vyrovnat s větrem a důraznou hrou domácích, což odnesl vynuceným střídáním Vedral. Ztráceli koncentraci po výrocích rozhodčího, neuznaný gól Nováka pro ofsajd jim také nepomohl. A začal úřadovat tuchorazský Tomáš Halfar, který nejprve dorážkou po centru srovnal skóre - 2:2. A poslední minutě nezaváhal po kolmé průnikové přihrávce a otevřel stavidla euforie - 3:2. Marné byly protesty hostů, že se jednalo o ofsajd.

 

Nučice tak podruhé za sebou ztratily body a umožnily Žiželicím získat solidní šestibodový náskok. Navíc po vulgární kritice rozhodčího odjíždějí s červenou kartou pro Kočího. Domácí naopak tři body odpoutaly z posledního místa, kam klesly Bečváry.

 



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
David Šimůnek, trenér: Do zápasu jsme šli s respektem k soupeři, ale jejich hra nás překvapila, nebyli zdaleka tak aktivní, jak jsme předpokládali. Měl jsem pocit, že šli do zápasu s tím, že nás v lehkém triku přehrají, asi i proto naprosto zbytečné kritizovali výkon rozhodčího a hledali chybu jinde. Za dnešní výkon musím kluky do jednoho pochválit, bojovali a chtěli hrát. Je škoda, že nám právě toto většinu sezóny chybělo, s tímto přístupem by bylo naše bodové konto rozhodně vyšší.

TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Utkání velmi ovlivnil silný vítr, který měli domácí hráči v zádech po celých devadesát minut. Víc k tomu uvádět nebudu.



Sestavy


FC Tuchoraz
M. Beran [-] - T. Halfar [-] , V. Houžvička [-] (61. D. Jurka [-] ) , O. Moravec [-] , T. Bílek [-] , T. Černý [-] , R. Nývlt [-] , A. Vosecký [-] , R. Ouředníček [-] , J. Pokorný [-] , J. Moravec [-] (80. J. Hrdinka [-] )

TJ Nučice
T. Krutský [-] - L. Kulhavý [-] , J. Vedral [-] (53. T. Vlasák [-] ) , J. Jelínek [-] , M. Šulc [-] , M. Jícha [-] , J. Souček [-] (54. D. Kočí [-] ) , J. Novák [-] , K. Hurtík [-] , F. Kubalík [-] , M. Chromý [-]

ŽK: 32. O. Moravec - 6. M. Jícha , 31. T. Krutský , 66. F. Kubalík . ČK: D. Kočí .
Hráči zápasu: T. Halfar .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - ŠIMŮNEK David (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 06:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 22:19
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 10:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 21:46
Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: výhra hostů

Nučice si poradí s houževnatým soupeřem a ztráta na vedoucí celek se nezvětší.

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 16:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 15:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 12:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 06:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 23:08
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů