3:2
(2:1)
24. J. Olah
77. D. Žemba (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 13:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňanům se skok do horní poloviny tabulky nevydařil


Branky


13. M. Kopecký , 29. M. Kopecký , 70. M. Kesner - 24. J. Olah , 77. D. Žemba (p.)
19

Michal Kopecký zařídil poločasový výsledek 2:1, po přestávce domácí ještě skóre navýšili a zdecimovaní hosté už stačili jen snížit na konečných 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ratboř byla v prvním poločase aktivnější

“Před tímto zápasem jsme museli trochu přeskupit sestavu z důvodu absence dvou hráčů ze zadní řady”, uvedl před úvodním hvizdem hlavního rozhodčího Luboše Pluhaře asistent trenéra Tomáš Kratochvíl a upřesnil sestavu: “Možnost tak dostali kluci, kteří do ostatních zápasů nastupovali převážně jako náhradníci.” 

 

Úvodní minuty zápasu byly z obou stran opatrnější. Přece jen oba týmy hrály v nekompletních sestavách a tak si hra musela nejprve trochu sednout. První příležitosti se připravili domácí borci, ale Gembiczki nadvakrát nemířil přesně, neprosadil se ani Vohnický. Plaňany zahrozily prvním rychlým protiútokem, ale balón také končí mimo tyče. 

 

Domácí jsou ale čím dál aktivnější a vyplatilo se jim to. Dlouhý nákop do šestnáctky Plaňan vrátil zpět Kovařík, našel přesně Michala Kopeckého, který střelou z druhé vlny překonal Hradeckého - 1:0. 

 

Vyrovnání na sebe ale nenechalo dlouho čekat. Po chybě v rozehrávce Ratboře se míč dostal k rychlonohému Janovi Olahovi a ten si s šancí poradil výtečně - 1:1. Ale za dalších pět minut byli ve vedení opat domácí. Po rohovém kopu se prosadil opět kapitán Ratboře Michal Kopecký - 2:1. Poslední střelou první půle se prezentoval Pechar, ale mířil vysoko nad bránu. 

 

Nedvědil oslabil tlak Plaňan

Ratbořští nastoupili do druhé poloviny zápasu opatrněji a hosté vycítili šanci. Přesto šanci měli domácí, jenže Gembiczki ze solidní pozice zahrává trestňák jen do zdi. 

 

Další minuty se hraje převážně uprostřed hřiště, ale postupně začíná mít navrch hra Plaňan. Domácí jsou bez pohybu a nechávají prostor hostům. Bohužel hosty v tlaku oslabila nedisciplinovanost Jakuba Nedvědila, který za urážky viděl červenou kartu. To byla vlna na šance domácích. Po rohovém kopu se prosadil Michal Kesner, který zvýšil na 3:1

 

Mohlo se zdát, že domácí kráčí pro tři body, ale Plaňany ani v deseti nic nevzdaly. Aktivní hrou si vynutily faul Kopeckého uvnitř šestnáctky a nařízenou penaltu proměnil Dominik Žemba - 3:2. A zase bylo o co hrát. 

 

Bojuje se urputně, hodně se fauluje. Domácí mohli zvýšit náskok, ale po rohovém kopu výborně zasáhl plaňanský gólman a po něm ještě obránce. Na druhé straně standardku Plaňan odvrátili do bezpečí pozorní obránci domácích. 

 

Ratboř přestála i nastavené minuty a připisuje si do tabulky další tři body. Plaňany svůj cíl v závěru soutěže nesplnily. Ze tří zápasů chtěly sedm bodů, ale své konto nerozmnožily ani o jeden. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl - asistent trenéra: ačátek byl opatrný, poté jsme byly více na balonu a díky tomu jsme vstřelili první branku zápasu. Plaňany mají rychlé a šikovné hráče, kteří nás potrestali z protiútoku po naší chybě na polovině hřiště, což se nesmí stávat. Kopecký svou druhou brankou zápas otočil na naši stranu, třetí pak přidal Kesner. Hosté snížili z penalty, v tu chvíli nebylo nic rozhodnuto, ačkoliv hráli o jednoho hráče v poli méně. Po této brance na nás padla trochu nervozita, Plaňany bojovaly do poslední chvíle. Nám se další branku nepodařilo přidat, i když tam příležitosti byly. Vítězné body tak zůstaly v Ratboři, za což jsme rádi.




Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - D. Tomášek [-] (65. M. Uher [-] ) , J. Kovařík [-] , Z. Gembiczki [-] (70. M. Lepší [-] ) , M. Adámek [-] (90. A. Brant [-] ) , M. Kesner [-] , L. Vohnický [-] , T. Beran [-] , M. Kopecký [-] , T. Vorlíček [-] , J. Pechar [-]

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - J. Rychlík [-] (46. L. Klucska [-] ) , P. Břichnáč [-] , D. Žemba [-] , L. Franko [-] , P. Siruček [-] (46. J. Nedvědil [-] ) , M. Vinš [-] , M. Nágl [-] , T. Freund [-] , D. Siruček [-] , J. Olah [-] (24. J. Olah [-] )

ŽK: 73. T. Vorlíček - 18. J. Rychlík , 43. P. Břichnáč , 52. L. Franko , 86. T. Freund . ČK: 65. J. Nedvědil .
Hráči zápasu: M. Kopecký .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - DOBEŠ Jan (N), FREUND Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 06:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 22:19
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 10:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 21:46
Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: výhra domácích

Ratboř by měla v domácím prostředí zvládnout zápas proti Plaňanům, ale ty nedají kůži zadarmo.

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 16:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 15:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 12:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 06:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 23:08
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů