1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2019 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola zvládly Žiželice na jedničku


Branky


18

Parádní zápas s parádní diváckou kulisou. Bohužel se špatným koncem pro domácí hráče a fanoušky, protože Nučice se nedokázaly vypořádat s rychlou hrou Žiželic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krutský namazal Korčákovi na první gól

V úvodních minutách se dařilo dostávat do šancí Kubalíkovi. Nejprve akrobaticky zakončoval v šestnáctce vysoko nad bránu Rokose, potom po dvojím prodloužení hlavou se dostal mezi stopery, ale slabou střelu vyrazil žiželický brankář a dorážku zblokoval Novotný. Ještě jednou povolili stopeři Žiželic brejk Kubalíka, který využil podklouznutí Novotného, ale jeho střelu levačkou Rokos vykopl nohou.

 

Hosté předváděli rychlé kombinační akce, ale domácí obrana zatím pracovala dobře. Až výkop nučického brankáře poslal hosty do vedení. Nepovedený míč si zpracoval na prsa Jakub Korčák, v běžeckém souboji se dostal za Hurtíka a přesnou střelou na zadní tyč poslal Žiželice do vedení - 0:1.

 

Hosté měli nadále převahu, domácí se téměř nedostávali k zakončení. Martínek pláchnul po pravé straně, dával do šestnáctky, kde před nabíhajícím Lekešem uspěl Krutský. Další průnik Martínka zastavil nučický gólman faulem, ale penaltu Korčákovi potom chytil. Další technická střela Korčáka byla tečovaná na rohový kop. 

 

A další akce se valí na nučickou bránu. Rychlý Martínek se protáhl po pravé straně, na druhé straně našel Stanislava Rouse, který uklízel do odkryté brány - 0:2. Průnik Živného zastavil až faul, ale trestňák poslal Rous nad bránu. 

 

Minutu před koncem poločasu se opět vydal středem Živný, sólo od středového kruhu dotáhl až před Krutského, který výborným zákrokem míč dokázal vyrazit, ale na dorážku Jakuba Korčáka už byl krátký - 0:3.

 

Rychlost a napadání byly největší zbraně hostů. Zda se s tímto vývojem dá něco udělat, uvidíme ve druhém poločase.

Nučice přidaly obrátky, ale nestačilo to

Do druhého dějství přišli domácí odvážnější a bojovnější. I proto byl druhý poločas více o soubojích. Na dostřel k Rokosově bráně se ale Nučičtí nedostávali. Nebezpečné tak byly pouze standardní situace v podání Šulce. Poprvé trestňák ze třiceti metrů z pravé strany otřel zvenku o tyč žiželické brány, podruhé stejná pozice jen z druhé strany. Rychlé rozehrání zatímco si Rokos rovnal zeď, ale hostující brankář míč dokázal vykopnout. 

 

Teprve osm minut před koncem opět v hlavní roli Šulc. Standardka ze strany, míč proletěl celým pokutovým územím až k Lukášovi Kulhavému, který snížil na 1:3. Vzápětí po nepřímém kopu za kecy Novotného zakončoval na malém čtverci Novák, ale Rokos byl na čáře perfektní. Že by naděje na zvrat? Ne, ne. Kubalík byl pečlivě hlídán a hosté v závěru pečetili, když rychlý průnik zakončil bodlem Stanislav Rous - 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Miroslav Hrdlička, trenér: V prvních deseti minutách hráči plnili do puntíku, co jsme po nich vyžadovali a vytvořili jsme si dvě pěkné příležitosti, ale v posledních zápasech máme problémy s proměňováním takových šancí. Poté však přišel útlum a hráči se přestali pohybovat, vázla souhra a zbytečně jsme se zatáhli. Toho běhavější soupeř dokázal využít a přimáčkl nás na naší polovině. O poločase jsem měl důrazný proslov k hráčům a i díky změně rozestavení se hra vyrovnala a opět jsme si vytvořili nějaké šance. Bohužel kontaktní branka padla až v 80.min zásluhou Kulhavého. V posledních minutách jsme hru otevřeli a dostali čtvrtou branku. Žiželice ukázaly, že jsou po právu na čele okresního přeboru a letošní podzim je zastihl ve skvělé pohodě a funguje u nich souhra celého týmu. My jsme byli po většinu utkání u všeho druzí a hosté po zásluze zvítězili. Utkání doprovázela výborná divácká kulisa a i hlavní rozhodčí řídil utkání bez problémů.

SK Žiželice
Lukáš Kubelka, hráč: K zápasu jsme konečně přistoupili tak, jak bychom měli přistupovat ke každému zápasu. Od první minuty jsme na hřišti dominovali, domácí jasně přehrávali a poločas mohl být klidně 0:5. Ve druhém poločase jsme hráli, co jsme potřebovali, domácí jsme k ničemu kromě dvou standardek nepustili a zaslouženě si odvezli 3 body, které ovšem budou mít svojí hodnotu, až když je doma potvrdíme poslední kolo. Jednotlivce vyzdvihovat nebudu, byl to perfektní týmový výkon, za který si zaslouží všichni kluci pochvalu. Takhle by to mělo vypadat každý týden.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - T. Vlasák [-] , D. Kočí [-] , J. Jelínek [-] (72. L. Kulhavý [-] ) , M. Šulc [-] , M. Jícha [-] , J. Souček [-] (46. P. Nevšímal [-] ) , J. Novák [-] , K. Hurtík [-] , F. Kubalík [-] , M. Chromý [-]

SK Žiželice
M. Rokos [-] - O. Lekeš [-] (88. L. Kubelka [-] ) , J. Korčák [-] , S. Rous [-] , D. Živný [-] , O. Martínek [-] , D. Mical [-] , M. Bubeník [-] , V. Konhefr [-] , J. Novotný [-] , D. Chlupáč [-] (86. M. Midloch ml. [-] )

ŽK: 39. D. Kočí , 62. P. Nevšímal - 19. D. Živný , 34. M. Bubeník , 56. J. Novotný , 90. D. Mical .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: VALA Luboš - HOUDEK Petr (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Rozhodne se o podzimním mistrovi? Jasný šlágr kola, kde se dá očekávat slušná a bouřlivá návštěva.