1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratboř tři body ubránila


Branky


18

V Bečvárech se představil tým hráčů z nedaleké Ratboře. Hosté šli před přestávkou do dvougólového vedení, které se domácím i přes zlepšení smazat nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli hráli prim hosté

Bečvarečtí mají ke konci sezóny čím dál větší potíže poskládat sestavu. Do tohoto zápasu nastoupila jedenáctka zdravých a na lavičku usedla už jen stará garda. Ale začátek zápasu nabídl hned první šanci domácích a střelu hosté zblokovali na roh.

 

Bohužel pro domácí přišel brzy trest. Jakub Kovařík posílá do domácí šestnáctky centr, Stoupa reaguje na nabíhajícího Kopeckého, který ale míč netrefil a ten skončil v síti u zadní tyče - 0:1. A hosté se dostávají do tempa. Gembiczki po sólu střílí vedle brány, Vohnického střelu bečvarecký gólman vyrazil na roh.

 

I hráči Bečvár se dostávají k ohrožení Jeřábka, ale pouze střelami z dálky. Dvě míří mimo, se třetí si poradil Jeřábek. A tak sílí tlak Ratboře. Další centr Kovaříka Stoupa míjí, ale míč končí vedle. Vohnický v další šancí míří nad břevno, Kopecký netrefuje zařízení. Další pokus Vohnického likviduje Stoupa. Ale Bečváry odolat nedokázaly. Michal Kopecký potáhl samostatnou akci ze strany a z úhlu prostřelil brankáře Bečvár - 0:2.

 

Ratboř se do konce poločasu usadila na polovině domácích, ale už z toho byla jen střela Kesnera, která končí rohovým kopem a hvizdem hlavního rozhdočího.

 

Tlak Bečvár znamenal jen snížení

V první šanci druhé půle byli hosté, ale míč vyhnali z hrací plochy. A vzápětí domácí vykřesali naději. Akci Čáslavy po pravé straně, který se dokázal zbavit obránce a poslal přízemní centr před branku, zakončil na tadní tyči Petr Jahoda - 1:2.

 

A domácí cítí naději. Hosté jsou v útlumu. Další průnik Bečvár vede Kuba, před zakončujícím hráčem ukopává míč Vorlíček na roh a po něm hlavičkuje Holub do náruče Jeřábka. Ale od této doby se hrálo převážně uprostřed hřiště, domácí byli častěji u míče, ale před Jeřábka se dostat nedokázali. Až ke konci poločasu přišla po centru M. Kšírla hlavička Čáslavy, ale oblouček minul branku. 

 

V posledních minutách měl na kopačkách vyrovnání Jahoda. Nejprve po pěkné kombinaci postupoval z úhlu na Jeřábka, ale jeho zakončení dokázal ratbořský brankář vykopnout nohou. Bečváry vrhly vše do útoku, při standardce šel do vápna i Stoupa. Po rohovém kopu se na zadní tyči dostal k zakončení opět Jahoda, ale jeho ránu dokázal opět pokrýt Jeřábek, který se pohotově stačil přemístit.

 

Hosté sice ve druhém poločase bránu Bečvár neohrozili, ale v součtu celého utkání byli o branku efektivnější a odváží si cenné tři body z hřiště soupeře.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: První poločas začal naší šancí, kterou jsme bohužel neproměnili a to nás pak hodně mrzelo. Ratboř v průběhu první půle měla několik velmi dobrých příležitostí, ze kterých dala dvě branky a zaslouženě šla do kabin s dvoubrankovým vedením. Druhá půle byla z naší strany herně lepší, soupeř v druhém poločase šance neměl, ale nám se podařilo jen snížit. Byl to zápas dvou rozdílných poločasů, ale za první půli Ratboři patří vítězství zaslouženě. My se trápíme herně i výsledkově, bohužel se nám rozšiřuje i marodka, což je v našem už tak úzkém kádru velký problém.

TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: Místo toho, abychom vstřelili v první polovině utkání pět šest gólů a zápas rozhodli, tak se ve druhém poločase pomalu strachujeme o výsledek. Tolik neproměněných šancí z naší strany jsem dlouho neviděl. Domácím se na začátku druhé půle podařilo vstřelit kontaktní branku a naši kluci od té doby přestali úplně hrát. Bečváry byly všude o krok dříve. Naše hra z prvního poločasu se vytratila, druhý poločas se hrál převážně na naší polovině. Zbytečně jsme se v tomto zápase nadřeli na vítězství.



Sestavy


SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Uher [-] , M. Kšírl [-] , O. Holub [-] (72. P. Urbánek [-] ) , J. Kšírl [-] - J. Dědek [-] (35. J. Kuba [-] ) , P. Jahoda [-] , V. Kšírl [-] , P. Kuba [-] - J. Čáslava [-] , M. Horáček [-]

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - D. Kemza [-] , J. Kovařík [-] , Z. Gembiczki [-] (88. A. Brant [-] ) , M. Adámek [-] (70. D. Tomášek [-] ) , M. Kesner [-] , L. Vohnický [-] , T. Beran [-] , M. Kopecký [-] (62. M. Uher [-] ) , V. Švarc [-] (37. T. Vorlíček [-] ) , J. Pechar [-]

ŽK: 55. J. Uher , 79. J. Kšírl - 83. Z. Gembiczki .
Hráči zápasu: J. Pechar .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Karlík Milan - ČERNÝ Miroslav (N), SEMERÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Chytnou se ještě Bečváry před zimní přestávkou a nebo padnou na samé dno? Ratboř ale nedá kůži zadarmo.

Tip: výhra domácích