4:1
(2:1)
38. A. Vosecký (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas rozhodla poslední desetiminutovka


Branky


21. E. Nana , 44. J. Žirovnický (p.) , 83. M. Kováč , 89. M. Potůček - 38. A. Vosecký (p.)
18

Dlouho drželi hosté naději na bodový zisk, ale při vzrůstajícím tlaku za vyrovnáním inkasovali dvakrát v poslední desetiminutovce a z Dobrého Pole odjíždějí bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty v závěru

Hosté začali utkání o důležité body pro pořadí na konci tabulky aktivně. Vytvořili si zajímavé příležitosti, ale po zbrklé rozehrávce inkasovali z kopačky Nany Ekane - 1:0. Sedm minut před přestávkou ale proměnil Adam Vosecký pokutový kop a bylo srovnáno - 1:1. Poslední slovo měl ale minutu před koncem Jiří Zirovnický, který také z pokutového kopu strhl vedení před přestávkou na stranu Dobrého Pole - 2:1.

Definitivní rozhodnutí až v závěru

Druhý poločas začal vlažně z obou stran. Postupně se ale dostávali do tlaku hosté, kteří toužili po vyrovnání. Bohužel proměnit aspoň jednu příležitost v branku se nedařilo. V rostoucím tlaku inkasovali sami, když se mezi střelce zapsal Marek Kováč - 3:1 a dvě minuty před koncem pečetil výsledek Marcel Potůček - 4:1.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: Kvalita zápasu odpovídala postavení týmů v tabulce, o to důležitější zápas to byl. Nehrál se žádný extra pěkný fotbal, bylo to hlavně o bojovnosti a trpělivosti. Důležité bylo, že po vyrovnání jsme ještě do poločasu stačili zareagovat gólem na 2:1. Klid jsme měli až za stavu 3:1, do té doby nás Tuchoraz pořád zlobila.

FC Tuchoraz
David Šimůnek, trenér: Z našeho nasazení v úvodu zápasu jsem měl dobrý pocit. Vytvořili jsme si několik příležitostí, neproměnili jsme je a po nepochopitelné chybě jsme naopak sami inkasovali. Poločasový stav 2:1 jsme chtěli po přestávce otočit, zase jsme měli šance, ale nedali. Po nedůrazu jsme zase inkasovali. Opět jsme si zápas prohráli sami, nedáme jasné góly, děláme zbytečné chyby.



Sestavy


Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , T. Jícha [-] (46. R. Valenta [-] ) , B. Nneji [-] - D. Špička [-] , R. Owusu [-] , M. Kováč [-] , J. Žirovnický [-] - M. Potůček [-] , E. Nana [-] -


ŽK: 23. B. Nneji , 39. R. Owusu , 65. J. Flieger , 90. M. Potůček - 65. T. Bílek , 72. R. Nývlt .
Hráči zápasu: M. Potůček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LÖWE Vilém - VARYŠ Petr (N), ŠIMŮNEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Oba týmy mají shodně šest bodů, ale zatímco Tuchoraz minule vyhrála, domácí na výhru už dlouho čekají.

Tip: výhra domácích