2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2019 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice udolaly po boji Kouřim


Branky


21

Stopadesát diváků vidělo napínavý zápas, ve kterém brankou v závěru prvního poločasu rozhodli o třech bodech domácí. Nučice se tak vrátily na první místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka do šatny ukončila tlak hostů

Zkraje zápasu to vypadalo, že se můžeme těšit na brankové hody. Hned ve druhé minutě se procpal k hlavičce domácí Kočí, ale Havránek byl připraven. Vzápětí na druhé straně Snížek vyděsil Krutského nepovedeným centrem, který ale mířil do vinglu. A zase na druhou stranu - po rychlém výkopu do křídla, přihrávka do šestnáctky, ale Nováka vychytal Havránek.

 

Dobrou příležitost měl i po standardce Šulce Kubalík, ale na pěkný míč za obranu bohužel ve skluzu nedosáhl. Další šance měli i hosté. Trestňák Královského z rohu velkého čtverce prošel až k bráně a Krutský míč vytáhl na rohový kop. Po něm se hosté dočkali první branky, ale pískal se útočný faul. Po akci Dufka neuspěl v těžké pozici ani Keltner.

 

Okolo patnácté minuty měli domácí výhodu několika standardních situací, ale k zakončení se jim nedařilo dostat. Až po následném autovém vhazování si na míč křikl Petr Bradáč a táhlou střelou z dvaceti metrů vymetl pavouky za zády Havránka - 1:0.

 

Po brance přišla čtvrthodinka boje mezi vápny, kterou ukončily příležitosti Nučic. Po váhání kouřimské obrany s odkopem se k zakončení cpal Kubalík, ale míč do brány dostat nedokázal. O chvilku později obral Kubalík o míč Holuba, zpětnou přihrávkou našel Nováka, ale skvělý zákrok vytáhl Havránek.

 

Poté úpřišlo první varování pro domácí. Dlouhý aut prodloužil Světnička na pravou stranu, kde skákající míč vyslal na bránu Snížek, ale přestřelil. O chvilku později se hosté mohli radovat. Snížek vyslal do křídla Dufka, ten se zbavil obránce a na malém vápně přesně našel Jana Keltnera - 1:1.

 

V těchto chvílích byli domácí jako opaření a hosté si vytvářeli šanci za šancí. Po Královského prostrčení nenašla přihrávka Keltnera adresáta před bránou. Ke střele se i faulovaný dostal Královský, tečovaná střela se dostala k Dufkovi, ale proti němu dobře vyběhl Krutský. Standardku Královského hlavičkovali hosté za obranu, tam se zjevil tváří v tvář Krutskému Snížek, dokázal míč protlačit za něj, ale balón směřující do brány stačil na poslední chvíli vykopnout Souček.

 

A tak v poslední minutě prvního poločasu přišel šok pro Kouřim. V souboji Královského s Bradáčem ve středu pole píská rozhodčí faul, Bradáč míč okamžitě poslal na Kubalíka proti kterému vybíhal Havránek. Hostující gólman bohužel uklouzl a Filip Kubalík lobem strhl vedení na stranu Nučic - 2:1.

Šance se vytratily

Druhý poločas začal platonickým tlakem hostů, ale nic vážného si nepřipravili. Celkově se dá o druhé půli řici, že to byl spíš boj mezi šestnáctkami se spoustou soubojů a faulů. A diváci pískali na každý ne/odpískaný zákrok rozhodčím Kvasničkou.

 

Jedinou solidní příležitost hostů měl po samostatném průniku po levé straně Hovorka, ale střelu mu zbrzdili obránci a Krutský míč v pohodě sebral. Na druhé straně po pěkné a rychlé akci po ose Šulc - Kubalík - Novák posledně jmenovaný zakončil nepřesně.

 

A tak zápas skončil poločasovým výsledkem. Domácí uhráli tři body a vrací se na první místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: První poločas se musel divákům líbit. Šance byly na obou stranách a hra měla slušné tempo. Bylo vidět obrovské nasazení a obě mužstva bojovala o každý metr hřiště. Divácká kulisa byla také slušná a díky krásnému počasí přišlo zhruba 150 diváků. Druhý poločas již tak pohledný nebyl a hrálo se spíše mezi vápny. My jsme si hlídali vedení a soupeř neměl moc možností s tím něco udělat a tak utkání dospělo až k závěrečnému hvizdu.

TJ Kouřim
Vladimír Malinovský, trenér: Ve vyrovnaném utkání měli domácí více štěstí. K vidění byly tři pěkné branky a dramatický zápas do poslední vteřiny. Rozhodující bylo asi to, že jsme za nerozhodného stavu neproměnili dvě obrovské šance a dostali gól do šatny. Na druhou stranu i nás dvakrát podržel gólman Havránek. Nic se neděje, prohráli jsme po dlouhé době, jedeme dál. Chceme zvládnout závěr podzimu. Hráči makali do poslední vteřiny, ale bohužel jsme na body nedosáhli. Kluci byli zklamaní, ale nemáme se za co stydět, fotbalově jsme byli o něco lepší.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - D. Kočí [-] , P. Nevšímal [-] (81. J. Vedral [-] ) , M. Šulc [-] , M. Jícha [-] , J. Souček [-] (47. T. Vlasák [-] ) , J. Novák [-] (87. J. Jelínek [-] ) , K. Hurtík [-] , F. Kubalík [-] , P. Bradáč [-] , M. Chromý [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - D. Procházka [-] , J. Holub [-] - P. Jirků [-] , R. Světnička [-] (65. J. Jirsa [-] ) , P. Královský [-] - J. Keltner [-] , T. Dufek [-] - M. Snížek [-] , M. Klégr [-] (46. M. Hovorka [-] ) , T. Novák [-]

ŽK: 43. P. Nevšímal , 52. K. Hurtík , 84. D. Kočí - 27. P. Jirků , 58. M. Hovorka , 62. P. Královský , 78. J. Holub .
Hráči zápasu: P. Bradáč , F. Kubalík - J. Keltner .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kvasnička Václav - HOUDEK Petr (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 11:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 08:46
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 12:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 16:51

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 16:29

Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Šlágr kola slibuje pěkný fotbal. Kdo nalezne recept na soupeřův styl?

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 11:18

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 09:48
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 08:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 06:31

Tip: výhra hostů