Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.10.2019 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry vyšly opět naprázdno


Branky


21

Bez bodů a navíc s pětigólovým přídělem před vlastními fanoušky skončil zápas pro Bečváry, které doma nestačily na hosty z Jestřabí Lhoty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednou brankou šli hosté do vedení

Jestřabí Lhota , která se zápas od zápasu zlepšuje a pomalu se posouvá tabulkou výš, byla soupeřem domácích Bečvár, které by potřebovaly body jako sůl. Minulý výkon v Libodřicích bečvareckého lodivoda Josefa Kubu naladil, že snad by mohlo být lépe.

 

Od úvodu zápasu se hra přelévala ze strany na stranu, obě mužstva si připravila několik šancí, ale úspěšnější byli hosté, kteří využili závar před Hroudovou bránou, míč se dostal do strany k volnému Tomášovi Kubíčkovi, který poslal Jestřábku do vedení - 0:1. V další příležitosti po chybném odkopu Hroudy se dostal před prázdnou bránu útočník Jestřábky, ale míč z jeho kopačky vykopl před čárou obránce domácích.

 

A protože Jahodovu ukrytou střelu bravurně zlikvidoval Karban a další střela se opřela pouze do spojnice tyče a břevna, šli hosté do kabin spokojenější.

Bečvarecký tlak se nekonal, naopak samy inkasovaly

Snahu o vyrovnání Bečvár přibrzdila v pětapadesáté minutě chyba při rozehrávce, po níž balón putoval rychle do křídla na Bilíka a ten centroval do šestnáctky. Hroudu předskočil Aleš Krupka a zvýšil na 0:2. Další branku mohl o pár minut později přidat po vybídnutí od Robovského Bilík, ale trestuhodně netrefil bránu.

 

Hosty to ale až tak mrzet nemuselo, protože útoky Bečvár končily většinou před velkým vápnem a hostujícího brankáře příliš nezaměstnávali. Když už se zdálo, že by se domácí mohli chytit, Kubín hlavičkoval na zadní tyči těsně mimo, přišel další direkt od Lhoteckých. Po malinko kostrbaté akci středem hřiště se dostal míč k Petrovi Kesnerovi, domácí zbytečně reklamovali ofsajd a střelec zachoval chladnou hlavu - 0:3.

 

Domácí přeskupili řady, na hrot vyslali stopera, ale výsledek to žádný nepřineslo. Naopak se otevřel prostor pro kombinace hostů. Na hranici šestnáctky dostal míč Filip Krajíček, posunul si ho do výhodnější střelecké pozice a k tyči skóroval - 0:4.

 

Na konečných 0:5 pak uzavřel Petr Kureš, který prošel sám neohroženě středem domácí obrany. Domácí tak opět neuspěli a zůstávají ve trojici na dně tabulky. Jestřabí Lhota je už šestá.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Sehráli jsme hodně špatný zápas a po zásluze jsme prohráli vysokým rozdílem. Nedokázali jsme se prosadit, nebyli jsme nebezpeční. Bohužel se nám nedaří a tomu odpovídají i výsledky. Pokud se výrazně nezlepšíme, budeme mít velké problémy se záchranou. Ale já věřím, že uděláme vše, abychom tuto soutěž v Bečvárech udrželi. Čeká nás ale hodně práce.




Sestavy


SK Bečváry
J. Hrouda [-] - M. Slezák [-] , J. Uher [-] , J. Čáslava [-] , J. Kšírl [-] - V. Kšírl [-] , J. Kubín [-] , P. Jahoda [-] , P. Kuba [-] - M. Černý [-] , J. Brunclík [-] (46. M. Kšírl [-] ) -

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - L. Soukup [-] , D. Týma [-] (46. T. Robovský [-] ) , P. Kesner [-] , F. Krajíček [-] , P. Kureš [-] , T. Kubíček [-] , R. Bilik [-] (87. L. Fejt [-] ) , A. Krupka [-] (80. J. Věříš [-] ) , M. Klička [-] , M. Mikeš [-]

ŽK: 51. J. Kubín , 78. M. Černý - 45. D. Týma .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČEMUS Daniel - KUBELKA Jaroslav (N), NEUBERT Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 11:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 08:46
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 12:46

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 16:51

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 16:29

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Bečváry se sice v minulém kole probudily v derby, ale Jestřábka se pomalu rozjíždí a Bečváry na ně moc neumí.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 11:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 09:48
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 08:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 06:31

Tip: remíza