Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ondra Pavelka přispěl ke třem bodům hattrickem


Branky


22

Těsně před přestávkou šli domácí do dvoubrankového vedení, ale krátce po pauze dokázali hosté snížit. Jenže víc jim Jestřábka nedovolila a dokráčela pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli hráli prim domácí

Jestřabí Lhota toužila po bodech a podle toho vstoupila do zápasu. Už ve čtrnácté minutě šla do vedení po brance Filipa Krajíčka - 1:0. Druhý gól přidal těsně před pauzou druhý forward Ondřej Pavelka - 2:0.

 

Spousta šancí domácích ještě zůstala nevyužita, když hodně zachránil hostující gólman Beran.

Snížení bylo to jediné, co hostům povolili

Deset minut po přestávce snížil podařenou střelou Denis Jurka na 2:1. To si v úvodu druhého dějství vybírali slabší chvilku domácí hráči. 

 

Branka je ale opět vyburcovala a Jestřábka přidala další tři branky, o které se podělili oba útočníci. Ondra Pavelka si zapsal do zápisu hattrick a stanovil konečný výsledek 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Hra sice nebyla jako minule v Žiželicích, ale snad se herně zvedáme. Konečně jsme měli dva kované útočníky a oba zahráli výborně. A když se přidali i ostatní, tak jsme odehráli slušný poločas. Na začátku druhého jsme patnáct minut prospali a dovolili soupeři snížit. Ale pak jsme opět přidali a už jsme je k ničemu nepustili, naopak jsme to byli my, kdo přidal další branky. Jsme rádi za tři body, protože je do tabulky potřebujeme.

FC Tuchoraz
Viktor Odráška, vedoucí týmu: Jestřábka nás předčila ve všech herních činnostech, díky brankáři Beranovi nebyl už po první půli rozdíl vyšší než dvougólový. Po přestávce zdramatizoval utkání krásnou střelou Jurka, ale Lhota hlavně díky výborně hrajícímu a střelecky disponovanému Pavelkovi neponechala nic náhodě a proti slabé defenzivě Tuchorazi bez problémů rozhodla o osudu utkání.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - F. Krajíček [-] (83. L. Fejt [-] ) , D. Týma [-] , O. Pavelka [-] (77. J. Věříš [-] ) , P. Kesner [-] , P. Kureš [-] , T. Kubíček [-] , J. Hron [-] (72. T. Robovský [-] ) , A. Krupka [-] (60. A. Hojda [-] ) , M. Klička [-] , M. Mikeš [-]

FC Tuchoraz
M. Beran [-] - T. Bílek [-] , A. Vosecký [-] , D. Jurka [-] , V. Houžvička [-] (74. J. Veselý [-] ) , P. Šafář [-] , J. Pokorný [-] , R. Nývlt [-] (36. O. Moravec [-] ) , T. Halfar [-] (46. J. Moravec [-] ) , M. Vosecký [-] , D. Borovička [-]

ŽK: 13. A. Vosecký , 48. M. Vosecký .
Hráči zápasu: F. Krajíček , O. Pavelka , T. Kubíček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - STANĚK Josef (N), DEŽO Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 21:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 17:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 06:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 04:42

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jestřabí Lhota je v herní nepohodě. Čtyři zápasy v řadě prohráli, ale proti komu jinému si sparvit chuť, než proti poslednímu týmu. Ale nenechme se mýlit. I Tuchoraz umí potrápit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích