2:1
(1:1)
39. S. Rous
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratboř udolala Žiželice


Branky


23

Hosté měli sice technicky navrch, ale domácí vše doháněli bojovností. Po vyrovnaném poločase se dostala Ratboř do vedení a v nervózním závěru už tři body uhájila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól dali domácí

V sestavě bez D. Živného nastoupili hosté proti domácí Ratboři, ale i tak se těšili na tři body. Jak ukázalo dalších devadesát minut, tak se opravdu jen těšili.

 

Úvodní minuty sice naznačovaly, že se domácí budou více bránit. Žiželičtí vyprodukovali i první zakončení, ale Jeřábek byl na místě. Po čtvrthodině hry měli hosté solidní pozici z trestného kopu, ale míč zblokovala dobře postavená zeď a proti dorážce byl připravený ratbořský gólman. 

 

Ale domácí pochopili, že se se soupeřem dá hrát a postupně se osmělovali. Z rohového kopu hlavičkuje Gembiczki, ale míč míjí branku. Po půlhodině hry se po zmatku po přímém kopu dostal balón na kopačky Kesnera, ale Rokos míč vyrazil na roh. Míč z rohového kopu prodloužil Adámek a Michal Kopecký má na zadní tyči jednoduchou práci - 1:0

 

Další šance na gól se objevily na obou stranách, ale jak Jeřábek tak Rokos dokázali skvěle zakročit. Ale hosté přesto vyrovnali. Dlouhý nákop z vlastní poloviny zpracovali Žiželičtí, násaleduje průniková přihrávka na Stanislava Rouse, který míří přesně - 1:1.

 

Do kabin mohli jít hosté s vedením, ale zakončení po standardní situaci výborně vytáhl Jeřábek.

 

Hektický závěr domácí zvládli

Druhý poločas zahájili domácí pečlivou obranou a nepouštěli hosty do nebezpečných situací. Sami spoléhali na rychlé protiútoky. Po jedné takové kombinaci se do zakončení dostal Beran, ale netrefil žiželickou bránu.

 

V polovině poločasu vyslal Kesner přesně Adámka, ten se snažil Rokose přehodit, ale balón poslal jen do tyče. U dorážky byl ale nejrychleji Lukáš Vohnický a posílá Ratboř opět do vedení - 2:1.

 

Kdo v tuto chvíli očekával tlak Žiželic, ten se zmýlil. Snaha hostům upřít nelze, ale možnost k vyrovnání domácí obrana nepřipouštěla. Naopak to byli domácí, kdo mohl rozhodnout. Pecharovu jedovku ale Rokos vyrazil na roh a Gembiczki po individuální akci poslal míč jen do břevna.

 

Do konce utkání zbývá pár minut. Nervozita se stupňuje, k vidění je urputný boj se spoustou faulů a hra se kouskuje. Po čtyřminutovém nastavení se ale mohou radovat hráči Ratboře.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl - asistent trenéra: Do Ratboře přijel soupeř, který byl opravdu fotbalový. Od začátku bylo vidět, že je hostující tým myšlením, šikovností, rychlostí někde jinde. Průběh hry se začal z naší strany vyrovnávat, avšak dravost hostů byla pořád znát. Po několika šancích z obou stran přišel úder po rohovém kopu z naší strany. Měli jsme další příležitosti k navýšení skóre, bohužel to tam nepadlo a hosté nás ke konci poločasu potrestali. Druhý poločas byl bojovný, plný soubojů, našim klukům se povedlo vstřelit druhou branku, která byla nakonec vítězná. Zápas se mohl odehrát ve sportovním duchu, místo toho vše vyústilo v sprosté nadávky ze strany hostujících fanoušků a hráčů. Chápu, že má každý emoce, nikdo nechce prohrát, ale tohle k fotbalu vážně nepaří. Nechci to zde více rozpitvávat, ale fotbal se hraje pro radost a ne proto, abychom si nadávali do čeho všeho / ani to zde nejde napsat/. Můžeme poděkovat hostujícím fanouškům za to, že své chování přenesli na stranu svých hráčů a díky tomu slavíme důležité vítězství pro naše mužstvo, za což jsem strašně rád. Samozřejmě bych chtěl pochválit naše kluky za bojovnost a předvedenou hru. Kluci díky!

SK Žiželice
Lukáš Kubelka, hráč: Je pondělí, tak emoce už nás snad trošku opustily a můžu napsat pár slov k zápasu. Zápas se nám vůbec nepovedl, byl to náš nejhorší výkon. Na špatném terénu jsme nemohli hrát svoji hru a bez Davida Živného nám chyběla větší dravost a kvalita v přechodové fázi. Domácí dali dva góly z dvoumetrových ofsajdů, první před rohem, z kterého dali gól, by viděl i slepý, jen domácí pomezní ne a druhý domácí hráč vystřelí a dorážející doklepává do prázdné, ale domácí pomezní opět dělá, že nevidí. Škoda, že takovýto, nechci jmenovat co, vám pak zkazí celý víkend a nikdo se pak nemůže divit, že je utkání plné emocí, když se děje, co se děje. Utkání musíme co nejdříve hodit za hlavu a uvidíme, kdo za týden bude schopen nastoupit, zraněných je až moc. Já, Mejvald, oba bráchové Živní.



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Pechar [-] , Z. Gembiczki [-] , M. Adámek [-] , M. Kesner [-] , L. Vohnický [-] , T. Beran [-] , M. Kopecký [-] (46. T. Vorlíček [-] ) , J. Mbemba [-] , V. Švarc [-] , J. Adámek [-]

SK Žiželice
M. Rokos [-] - J. Novotný [-] , O. Lekeš [-] , J. Korčák [-] , D. Chlupáč [-] (46. M. Midloch ml. [-] ) , O. Martínek [-] , D. Mejvald [-] (87. A. Schánel [-] ) , D. Mical [-] , M. Bubeník [-] , L. Kubelka [-] (76. V. Konhefr [-] ) , S. Rous [-]

ŽK: 33. M. Adámek , 42. J. Mbemba , 90. M. Kesner - 90. O. Lekeš , 90. V. Konhefr .
Hráči zápasu: J. Pechar , V. Švarc .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUČERA Jaroslav - DOBEŠ Jan (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 21:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 17:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 06:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 04:42

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Ani v Ratboři neočekávám změnu a Žiželice si odvezou plný počet bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů