Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim se vydala pronásledovat vedoucí dvojici


Branky


22

Kouřim si aktivní hrou doma poradila s týmem Plaňan a se sedmnácti body pronásleduje vedoucí dvojici, která ještě neztratila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pojistka přišla v pravou chvíli

Kouřim má v podzimní části dobrou formu, která se lepší zápas od zápasu a je vidět, že trenér Malinovský tým stále posouvá. Nyní na čekal tým Plaňan. který jako nováček už získal jedenáct bodů.

 

A zápas měl solidní úroveň. Hosté projevovali individuální kvality, ale domácí obrana jim častokrát nedovolila ohrozit Havránka. Naopak to byli domácí, kteří svojí aktivní a kombinační hrou šli do vedení. Nejprve vybojoval dobrým napadáním míč Dufek, prošel přes dva protihráče do šestnáctky, kde byl faulován. Pavel Královský pentli se štěstím proměnil - 1:0. Za dvě minuty byl Tomáš Dufek v hlavní roli, když obral o míč chybující stopery a sólový únik proměnil - 2:0.

 

Plaňanské akce většinou končily před šestnáctkou, ale přesto se jim podařilo po půlhodině hry snížit, když branku zaznamenal Pavel Siruček - 2:1. Ale odpověď domácích přišla zanedlouho. Královský posadil míč z rohu na hlavu přesně zakončujícího Jana Keltnera - 3:1.

 

Domácí měli i další šance, ale výborně chytající Hradecký další zvýšení náskoku nepovolil.

Kouřim zápas dotáhla ke třem bodům

Od úvodu druhého poločasu se hrálo převážně před brankou Plaňan. Akce hostů byly opět včas zastavovány a příležitosti Kouřimských zase likvidoval Hradecký a nebo bylo zakončení nepřesné. Pěknou a rychlou akci po pravé straně zakončoval povedenou střelou Světnička, ale Hradecký byl na místě.

 

Domácí hrozili hodně po nebezpečných standardkách. Po rohovém kopu hlavičkoval osamocený Jirků, ale netrefil se mezi tyče. Po dalším rohu se výborně pověsil do vzduchu Novák, jeho povedený pokus Hradecký reflexivně vyrazil a dobíhající Josef Holub měl jednoduchou pozici - 4:1.

 

V poslední čtvrthodině přišly ještě další možnosti. Hlavičku Jirků vyrazil Hradecký a proti dorážce se postavili hostující obránci. Zahrozili i hosté, když trestňák Olaha vyrazil ze šibenice Havránek. Hosté se nakonec ještě jedné branky dočkali, když odražený míč po rohu poslal s pomocí teče domácího obránce do sítě Dominik Žemba - 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Jan Kočí, vedoucí týmu: Po celý zápas jsme byli lepší. Dařila se nám kombinace a některé akce byly hodně podařené. V prvním poločase jsme dali dvě branky během dvou minut, to nás uklidnilo. Soupeř sice snížil, ale pojistka přišla v pravou chvíli. Ve druhém poločase jsme hru kontrolovali a soupeře do šancí nepouštěli. Byli jsme o dost nebezpečnější a výsledek je zasloužený. Jen mě mrzí, že jsme další akce nedotáhli ke gólu.

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Freund, vedoucí týmu: Už v neděli dopoledne jsem věděl, že do Kouřimi pojedeme bojovat. Hlásilo se několik omluvenek a zadní řady se opět rozpadaly - chyběl Franko, Vinš, Hanzálek, Lazaryev. Do zápasu jsme šli s cílem uhlídat Dufka a nefaulovat před vápnem, kdy jsme věděli, že Snížek se umí z vápna trefit. Od úvodní minuty nás Kouřim zatlačila na naši polovinu. Nám se již dlouho na jejich hřišti nedaří a většinou odjíždíme s debaklem. Jejich rychlí hráči nám od začátku dělali problémy, ale i my jsme měli šanci. Výsledkem poločasu je ale naše ztráta 3:1. Ve druhém poločase Kouřim tlačila, ale zahrozila jen několika střelami z dálky. Přesto přidali gól a my už v závěru jen upravili výsledek na konečných 4:2.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - D. Procházka [-] , J. Holub [-] - P. Královský [-] , P. Jirků [-] , R. Světnička [-] (84. V. Keltner [-] ) , M. Hovorka [-] - T. Dufek [-] (90. J. Bělohlávek [-] ) , J. Keltner [-] (74. M. Klégr [-] ) - M. Snížek [-] (88. T. Svoboda [-] ) , T. Novák [-]

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - M. Jambor [-] (46. J. Nedvědil [-] ) , M. Grulich [-] , L. Klucska [-] (74. M. Rak [-] ) , T. Freund [-] , J. Olah [-] , J. Olah [-] , D. Siruček [-] , D. Žemba [-] , J. Rychlík [-] (84. P. Málek [-] ) , P. Siruček [-]

ŽK: 26. T. Novák , 54. M. Hovorka - 70. L. Klucska .
Hráči zápasu: R. Světnička .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BAROCH Vladimír - KOSMATA Daniel (N), FREUND Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Tradiční derby plné emocí v souboji třetího se čtvrtým. Kouřim letos válí a Plaňany překvapují. Navíc hostům více vyhovuje herně vyspělý soupeř.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích