1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchoraz bojovala o body až do konce


Branky


50. T. Halfar - 24. J. Nedbal , 61. O. Kosina , 90. J. Jelínek (p.)
23

Velimští se ujali po prvním poločase jednobrankového vedení, ale krátce po přestávce o něj přišli. Po hodině hry poslal hosty opět do vedení Kosina, ale domácí se rvali až do závěru. Pomohlo jim i vyloučení hostujícího Cerala, ale srovnat se jim podruhé již nepodařilo. Naopak v poslední minutě inkasovali potřetí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedbal otevřel skóre

Celý uplynulý týden se opakovaně hovořilo o prvním utkání, ve kterém velimská rezerva nečekaně ztratila doma tři body. Proč se domácí nechali v prvním poločase zaskočit, připomínám výborným výkonem soupeře? Jak je možné, že mužstvo dokázalo vyrovnat, ale místo otočení výsledku si nechalo dát pár minut před koncem hloupou, rozhodující branku? Chyběla rychlost, určitě kondice a také jsme viděli takticko-technické chyby.

 

Ve druhém kole čekala naše béčko domácí Tuchoraz. Před čtyřmi měsíci jsme od nich přivezli vítězství 3:1. Dáme repete? Nebude to jednoduché, domácí se budou chtít vytáhnout, navíc u nás se opět vrátily problémy se sestavou. Áčko hrálo souběžně s béčkem a obě mužstva měla také několik zraněných. Náš trenér Jirka Ptáček bude asi kouzelník. Dělal, co mohl a myslím, že vyčaroval nejlepší možnou sestavu. Na lavičce mu zůstali jen tři hráči.

 

První dvacetiminutovka byla vyrovnaná. Domácí opět bojovali a hráli důrazně. Naši borci se snažili prosadit svoji technickou a kombinační hrou. Hra připomínala kopii posledního utkání. Historie se opakovala. Zase to byl Jirka Nedbal, který přivedl ve 24.min. velimské béčko do vedení 0:1. Tímto skóre skončil první poločas.

 

Vyloučení Cerala domácím nepomohlo

Do druhého poločasu nenastoupil stoper Marek Hrabal a nahradil ho Lukáš Vlk.

 

Krátce po přestávce v 50.minutě domácí vyrovnali brankou Tomáše Halfara - 1:1. Svitla jim naděje, ale hosté měli stejný scénář jako v květnu. Už za nějakých deset minut, v 61.minutě, strhli zásluhou Ondry Kosiny vedení na svoji stranu - 1:2.

 

Domácí se ze všech sil rvali o lepší výsledek  až do závěru utkání. Pomohlo jim i vyloučení velimského Jirky Cerala v 82.minutě. Nejprve dostal v 79.min. žlutou kartu za bezohledné sražení soupeře ze strany. Totéž nastalo v 82.minutě a tak dostal druhou žlutou kartu a tím pádem i červenou kartu. Výborná obrana hostí v čele s brankařem Tomášem Daňkem vyrovnání nepřipustila.

 

Vítězství hostů zpečetil v 93.minutě pokutovým kopem Jiří Jelínek - 1:3. Naše béčko rázem poskočilo na 5.místo tabulky.

     

 

Autor reportáže: Jaroslav Češpiva (VEL)



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
David Šimůnek, trenér: Začali jsme aktivně hned od začátku, za což jsem moc rád, vypracovali jsme si několik šancí, ale chybělo nám štěstí v zakončení. V prvním poločase nám chyběla bojovnost a klid, z toho pramenily i nepřesné přihrávky, kdy po jedné z nich jsme bohužel dostali branku. Do druhého poločasu jsme nastoupili jako jasně lepší tým a hned z kraje poločasu jsme srovnali. Následovaly jasné gólovky, kdy jsme mohli zápas otočit, ale bohužel jsme nedali. To nás následně mrzelo, protože jsme nebyli důrazní při rohovém kopu a dostali na 2:1. Do konce zápasu jsme soupeře tlačili a sahali opět po vyrovnání, což se nám ale nepodařilo a po přísné penaltě v 90.minutě dostali na 3:1. Musím říct, že pro diváka se hrál pohledný fotbal, opět jsme byli o něco blíž, ale nevyšlo to. Dnes nám ze začátku chyběla bojovnost, klid, přesnost v rozehrávce a především štěstí při zakončení. No nic, jedeme dál, každopádně progres tam je.

FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: V letošním roce jsme viděli dvě utkání Tuchoraz – Velim B, obě se hrála na půdě mužstva Tuchoraz. Průběh zápasu byl podobný. Každé mužstvo má svoji hru. Domácí nasazení, bojovnost , tvrdost aj. Hosté více preferují techniku. Jistě k tomu přispěla divize ve Velimi, zkušení hráči, někteří pomáhali béčku, hráči béčka zase trénovali v áčku apod. Teď máme dobré oba dorosty v krajském přeboru. Zlepšují se žáci, škoda, že dobrovolně odešli z krajského přeboru. Budoucnost našeho velimského fotbalu je nastavena. Ale ne vše je stoprocentní. Děláme body, daří se, ale u mne to není všechno. Ze hry zvané fotbal musím mít radost a požitek.



Sestavy


FC Tuchoraz
M. Beran [-] - P. Šafář [-] (46. D. Jurka [-] ) , J. Pokorný [-] , R. Nývlt [-] , J. Moravec [-] (84. J. Veselý [-] ) , T. Černý [-] , J. Hrdinka [-] , T. Halfar [-] , M. Vosecký [-] , D. Borovička [-] , T. Bílek [-]

FC Velim B
T. Daněk [-] - J. Vlk [-] , M. Hrabal [-] (46. L. Vlk [-] ) , M. Kosina [-] , O. Kosina [-] - J. Ceral [-] , J. Jelínek [-] , A. Jehlička [-] , M. Novotný [-] (84. D. Pych [-] ) , J. Nedbal [-] (74. J. Kuchař [-] ) - M. Kyncl [-]

ŽK: 57. M. Vosecký - 18. A. Jehlička , 79. J. Ceral . ČK: 82. J. Ceral .
Hráči zápasu: M. Beran - T. Daněk .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Suchý Aleš - DEŽO Miroslav (N), KOVAŘÍK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Jan Břečka
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Po prvním kole jsou obě mužstva bez bodu. Rozhodne domácí prostředí a nebo větší kvalita? Loni byla dvakrát úspěšná Velim.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů