J. Olah 17.
J. Olah 36.
2:1
(2:0)
49. P. Kuba
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 17:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bratranci Olahové vystříleli tři body pro Plaňany


Branky


17. J. Olah , 36. J. Olah - 49. P. Kuba
21

Nadšeně hrající nováček z Plaňan šel po prvním poločase do dvoubrankového náskoku. Hosté dokázali na začátku druhého dějství snížit, ale víc už proti Plaňanským, kterým rapidně ubývaly síly, nedokázali a odjíždějí do Bečvár bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí euforie přinesla úspěch

Hráči Plaňan byli natěšeni na první mač v okresním přeboru a nebojácně se na svém hřišti pustili do Bečvár. První poločas patřil hlavně domácím a hosté mohou děkovat Stoupovi v bráně, že inkasovali pouze dvakrát. Ten totiž nestačil na přesné střely bratranců Olahových. V sedmnácté minutě se prosadil mladší Jaroslav a o deset minut později přesnou střelou k tyči nedal gólmanovi hostí šanci ani starší Jan – 2:0.

Hosté se v prvním poločase do vyložených šancí vůbec nedostali a protože domácí nic dalšího neproměnili, šli do kabin se solidním dvoubrankovým náskokem.

 

 

Bečváry obrat nedotáhly

Do druhého poločasu nastoupili hosté s jiným elánem. Zatlačili Plaňany před jejich branku a první gól na sebe nenechal dlouho čekat. Záložníci prostrčili balón za obranu domácích a Petr Kuba gólovou přihrávku rychle zužitkoval – 2:1.

Ale tato branka zatáhla domácí ještě více, před bránou Hradeckého zaparkovali autobus a hosté nebyli po celý druhý poločas vymyslet, jak jej odtlačit. A když už se podařilo bránu ohrozit, tak proti byl nestárnoucí plaňanský brankář Hradecký.

Ale domácí se snažili být aktivní i dopředu, kde se spolu se zvyšujícím se tlakem Bečvár otevírala okénka. Stoupa ale četl dobře hru a všechny brejkové pokusy plaňanských hráčů se podařilo uhasit. 

S konečným stavem 2:1 a hlavně se třemi body jsou domácí jistě spokojeni. Takto si jistě malovali vstup do soutěže. Bečváry odjíždějí s nulou na kontě a první body mohou vydolovat v dalším kole, kdy doma hostí Krakovany.



Ohlasy k zápasu



SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: První poločas jsme doslova prospali. Byli jsme všude pozdě, měli jsme málo pohybu, byli jsme málo agresivní. Domácí si vytvořili několik dobrých příležitostí a zaslouženě šli do kabin s dvougólovým vedením. O přestávce jsme si některé věci vyříkali a hra se výrazně zlepšila. Vytvořili jsme si tlak i šance, ale na víc než na snížení to nestačilo. Domácím ubývaly síly, ale my se už nedokázali gólově prosadit. Vzhledem k našemu mizernému prvnímu poločasu je vítězství domácích zasloužené.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - J. Olah [-] (46. V. Olah [-] ) , J. Olah [-] , M. Vinš [-] , M. Nágl [-] , O. Lazaryev [-] , D. Žemba [-] (58. J. Nedvědil [-] ) , L. Klucska [-] , D. Siruček [-] , M. Grulich [-] , L. Franko [-]

SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Čáslava [-] , O. Holub [-] , J. Kšírl [-] , M. Slezák [-] (77. P. Urbánek [-] ) - M. Kšírl [-] , M. Černý [-] , P. Kuba [-] , J. Dědek [-] (82. J. Uher [-] ) - P. Jahoda [-] (46. J. Brunclík [-] ) , J. Kubín [-]

ŽK: 80. M. Nágl - 38. M. Černý , 50. J. Čáslava , 51. J. Kubín .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Voborník Josef - NÁGL Vladimír (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: remíza

Soupeři se navzájem utkali naposledy před třemi lety, kdy všech šest bodů získaly po boji Bečváry. Vyrovnaný mač očekávají tipující i letos.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích