Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobráč nepřekvapil a Jestřábka odváží všechny body


21

Do mužstva Dobrého Pole se vrátil kanonýr Marcel Potůček, ale ani jeho dva góly nestačily na hattrick Tomáše Kubíčka. Domácí sice drželi s hosty krok hodinu zápasu, ale Jestřábka nasázela v poslední půlhodině čtyři góly a rozhodla o výhře hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vypadalo to na debakl

V kádru domácích došlo k několika změnám, když tým opustili Vosecký a Královský, naopak se připojili Potůček, Páral, Strejček a Kiewak. A tým nově trénuje Ondra Exner.

Jenže úvod zápasu Dobráči nevyšel a domácí po dvaceti minutách prohrávali 0:2. Dvakrát se prosadil mladík v sestavě hostů Tomáš Kubíček, který dal dvě branky jako přes kopírák. Křížný míč za obranu, Kubíček nechává obrámce za sebou a ze strany prostřeluje domácího brankáře.

Ale snadný náskok ukolébal hosty a do hry se postupně dostávali borci Dobrého Pole. Zakrátko se jim podařilo vsítit kontaktní branku, když po centru skóroval nabíhající Tomáš Jícha - 1:2. Do poločasu se skóre už neměnilo. Domácí cítili šanci a Jestřábka se nebyla schopna vrátit do tempa.

Podařilo se vyrovnat, ale pak už vládla Jestřábka

I druhý poločas začali aktivněji domácí a hnali se za zvratem v utkání. Páral nastřelil břevno, několik nadějných příležitostí zlikvidoval nový muž v bráně hostů, zkušený Luboš Karban. "Málek má potíže při uvolňování ze zaměstnání a nedařilo se nám zajistit druhého brankáře", vysvětloval František Machurka a se smíchem doplnil: "A Luboš nám spadl z nebes."

Po čtvrthodině se domácím přece podařilo srovnat. Po ose Páral, Kiewak, Marcel Potůček, dával posledně jmenovaný na 2:2. Bohužel pro domácí tento stav dlouho nevydržel. Po kombinaci Kesnera s Mikešem šel dlouhý míč opět na Kubíčka, Žirovnický jej nedokázal uklidit do autu a Tomáš Kubíček dovršil hattrick - 2:3.

Tato branka hodně pomohla hostům. Začali být opět aktivní a komplikace již nepřipustili. Naopak, hned po dvou minutách chyboval domácí stoper Batamag a sólo proměnil Ivan Pavlov - 2:4.

Mezi střelce se zapsal i Petr Kureš, který deset minut před koncem uklidil do sítě zpětnou přihrávku - 2:5. A poslední branku Jestřábky dal Martin Mikeš v osmdesáté druhé minutě - 2:6.

Minutu před koncem stanovil definitivní podobu výsledku druhým gólem Marcel Potůček - 3:6.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: Začátek zápasu nám nevyšel, prohrávali jsme po 2 totožných akcí, kdy se po balonu za obranu prosadil hostující hráč. Do zápasu nás dostalo snížení Jíchy, poté se hra vyrovnala. V zápase jsme se bohužel nevyvarovali individuálním chybám, které prakticky rozhodly zápas. Je škoda, že po vyrovnání na 2:2 jsme remízový stav nedokázali udržet delší dobu.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Začali jsme dobře, ale po rychlém vedení jsme nepochopitelně odpadli. Do poločasu jsme dovolili domácím snížit a po přestávce i srovnat skóre. Naštěstí pro nás jsme dokázali dát gól na vedení a od té doby už jsme si výhru vzít nenechali.



Sestavy


Sokol Dobré Pole
M. Svoboda [-] - J. Flieger [-] (38. F. Krejčí [-] ) , L. Ledvina [-] (26. J. Kiewak [-] ) , T. Jícha [-] , S. Batamag [-] - D. Špička [-] (67. E. Nana [-] ) , D. Strejček [-] (78. B. Nneji [-] ) , K. Páral [-] , J. Žirovnický [-] , O. Štefančík [-] - M. Potůček [-] -

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - I. Pavlov [-] (79. A. Hojda [-] ) , P. Kureš [-] , T. Kubíček [-] (90. ) , D. Týma [-] , J. Hron [-] (67. J. Věříš [-] ) , A. Krupka [-] (57. T. Robovský [-] ) , M. Klička [-] , M. Skalický [-] , P. Kesner [-] (85. L. Soukup [-] ) , M. Mikeš [-]

ŽK: 46. J. Kiewak , 51. F. Krejčí .
Hráči zápasu: T. Kubíček , L. Karban .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: VALA Luboš - VARYŠ Petr (N), STANĚK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: výhra hostů

Dobráč je schopen přivést opět novou vlnu hráčů a smazat nepovedené jaro. Jestřábka sází na odchovance a má kde brát. Loni si soupeři dokázali každý uhrát body na vlastním hřišti.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích