FOTO: Cembrit v oslabené sestavě odjel ze Zaječova s prázdnou, navíc hosté hráli dlouho o deseti


Branky


50. R. Kaniok , 56. M. Sommr , 59. T. Braun
8

Cembrit přivezl neskutečné torzo, týmu chybělo osm hráčů ze základu. Jiné mužstvo by asi nenastoupilo. Přesto hra dlouho vyrovnaná, velké obětavosti kolektivu zasadil ránu nesmyslným zkratem Vydra. Po změně stran brzy vstřelená branka určila další průběh, naštěstí přání nedostat více branek bylo vyslyšeno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vydra strčil do rozhodčího a šel ze hřiště

V 5. minutě dobře centroval Zednik a Uksa z 2 metrů nedokázal dorazit, obránce zblokoval na roh. Po chvíli po dlouhém pasu Vydry hlavičkoval v malém vápně Helebrant nepatrně mimo. Teprve v 15. minutě po technickém průniku Šimůnka reflexivně vyškrábl brankář Červený dobrou šanci z 10 metrů. Po chvíli M. Ungr přes celou branku mířil mimo. Ve 23. minutě štiplavou střelu Šimůnka z 11 metrů vyrazil Červený. Vzápětí se opřel do míč Kaniok a míč směřující do sítě vyhlavičkoval Helebrant. V náporu domácích nádherně orazítkoval Braun tyč. Ve 37. minutě neunesl Vydra situaci při údajném mávání či nemávání ofsajdu AR 1. Vše odnesl hlavní rozhodčí, kterého urazil a následně i oběma rukama do něho vrazil, pochopitelně měl sprchy sám pro sebe. Ve 44. minutě po rohovém kopu překopl branku domácích z malého vápna Helebrant.

Cembrit dostal tři branky, ale hostující brankář ještě několik šancí chytil

Po obrátce v 50. minutě snadno Šimůnek obešel dva zadáky, připravil pro Kanioka, jenž z 10 metrů nedal brankáři šanci 1:0. V 56. minutě výborně zahraný rohový kop prošel až na zadní tyč a nehlídaný Sommr z voleje bombou z 5 metrů k tyči 2:0. Hrůzostrašný úsek a výpadek koncentrace završila 59. minuta, kdy po předpokládaném faulu domácí pokračovali a z 14 metrů Braun 3:0. Vzápětí unikl V. Ungr, jeho možnost z 6 metrů zázračně vychytal Červený. V 66. minutě po chybě obrany zakončil Krůta z 8 metrů, tutovka ztroskotala na umění Červeného. Ten zachránil ještě při sólovém nájezdu Kanioka. V 77. minutě se jen otočil po zakončení Krůty zblízka do tyče.

Nejlepší hráči Zaječova: Sommr, Braun, Šimůnek

Nejlepší hráči Cembritu: Červený, Zednik

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.

FOTO: Pavel Jonáš



Počet diváků: 100. Rozhodčí: HÁJEK Václav - ŠNAJDR Jan, ZÁVORA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 9. 2019 14:11
Hodnocení zápasu
Tomáš Štveráček

Expert: Miroslav Blaha
Tip experta: výhra hostů

Cembrit potvrdí svou formu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích