Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 10:15

1.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V derby sebral všechny body Cembrit Beroun, který hrál od 39. minuty v početní výhodě


Branky


6

Derby týmů od Berounky přilákalo solidní návštěvu a k vidění zajímavý průběh. Výsledek vypadá jasný, jenže patnáct minut před koncem nebylo zdaleka rozhodnuto. Tetín i v deseti hráčích byl nepříjemným soupeřem, pouze nevytěžil z lehkomyslných chyb domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující brankář Šafránek musel pod sprchy

Ve 3. minutě prudký centr Z. Nápravníka zakončil zblízka D. Novotný záhadně kolenem do brankáře a od něj zpět do kolena útočníka se míč ocitl v síti 1:0. Po chvíli centr D. Novotného hlavičkoval agilní Sládek z 4 metrů mimo. V 16. minutě po rohu hlavičkoval Helebrant nad. Vzápětí přišel únik Sládka a Hrdlička z brankové čáry odvracel do bezpečí. Cembrit do soupeře neustále bušil a po centru Z. Nápravníka z 8 metrů D. Novotný neproměnil. Ve 30. minutě uvnitř pokutového území Švejda podrazil Sládka, ale bez potrestání. Ve 33. minutě se zrodilo první vážné ohrožení ve prospěch Tetína, neboť Hejna prošel slalomem přes tři protihráče, ale překopl branku. Po chvíli v sólu D. Novotný nevyzrál na brankáře Šafránka. Ve 39. minutě postupoval Paluska na brankáře, který vyběhl až za šestnáctku a při lobu zahrál mimo ni rukou. Paluska se při střetu zranil a odstoupil, brankář Šafránek spatřil červenou kartu a do svatyně se stáhl Krtek. Ve 43. minutě ideální centr Čížka hlavičkoval Helebrant v malém vápně pod víko 2:0. Ve 44. minutě po neuvěřitelné chybě obrany se dostal k zakončení ze 2 metrů Bláha 2:1.

Domácí zužitkovali převahu ke konci zápasu

V 52. minutě postupoval Z. Nápravník sám na brankáře, ten konečky prstů zabránil jisté brance. Postupně měl Tetín nečekaně více ze hry, využíval nepřesné rozehrávky domácích nebo taktické chyby. Přesto větší příležitosti si vypracovalo Závodí. V 68. minutě doslova „zadrbal“ v pokutovém území Sládek. Poté sólo Davida z úhlu vychytal Krtek. Teprve v 77. minutě si mohl Cembrit a jeho příznivci oddychnout, Z. Nápravník vybojoval na polovině míč, zatáhl akci a nezištně vybídl Davida ke skórování na 3:1. Poté přišla smršť střídání. V 83. minutě dobře z křídelního prostoru pálil Čížek a v malém vápně se míč zamotal mezi nohama Davida, který vše chladnokrevně vyřešil patičkou na 4:1. Poté se vyznamenal Krtek, když vychytal nájezd M. Beňa. V 86. minutě již neměl nárok, výborný pas Landy dokázal Z. Nápravník z 11 metrů dopravit přes celou branku do sítě 5:1.

Nejlepší hráči Cembritu: Malý, Landa, Sládek. Nejlepší hráči Tetína: Hejna, Bláha, Krtek.

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.

FOTO: Pavel Jonáš



Sestavy


Cembrit Beroun
J. Ilko [-] - R. Sládek [-] , D. Novotný [-] (68. L. David [-] ) , Z. Nápravník [-] , M. Vydra [-] (73. F. Halaburda [-] ) , J. Landa [-] , F. Šťastný [-] , L. Helebrant [-] (82. M. Beňo [-] ) , R. Beňo [-] (74. M. Novotný [-] ) , J. Malý [-] , R. Paluska [-] (39. M. Čížek [-] )

TJ a SK Tetín
M. Šafránek [-] - D. Daniel [-] , B. Karel [-] (79. R. Fron [-] ) , K. Martin [-] , P. Petr [-] (77. L. Lébr [-] ) , J. Hejna [-] , O. Hrdlička [-] , Š. Jakub [-] , V. Novák [-] (80. D. Pavelka [-] ) , J. Rotta [-] , P. Smetana [-]

ČK: 39. M. Šafránek .
Hráči zápasu: R. Sládek , J. Landa , J. Malý - B. Karel , K. Martin , J. Hejna .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KAREŠ Miroslav - VLACHOPULOS Achileas, FRANC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Tomáš Kuník
Tip experta: remíza

Opět to vidím na remízu.

Tip: výhra domácích