Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže překvapil Lány


Branky


32. P. Šiler , 63. L. Popelka , 77. L. Senko - 23. M. Balík , 66. M. Balík , 84. M. Cafourek , 85. O. Putík
5

Po dvou vysokých prohrách s Tatranem a v Zavidově mělo Velké Přítočno konečně v sobotu odpoledne doma šanci na bodový zisk. Přestřelka s týmem Lán nakonec ale do šťastného konce dotáhlo mužstvu hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání ve Velkém Přítočnu sledovalo na 70 diváků, pro které byla nachystána solidní gólová nadílka. Skóre otevřel ve 23. minutě loňský kanonýr Miroslav Balík a poslal svůj tým do vedení 0:1. O deset minut později se ale podařilo nepříznivé průběžné skóre zvrátit a domácí Petr Šiler a vyrovnal na 1:1.

 

V 63. minutě pak navýšil ještě domácí Lukáš Popelka překvapil lánské hráče a dostal Velké Přítočno do vedení 2:1. Tři minuty nato ovšem domácí radost překazil opět Balík vyrovnávacím gólem na 2:2

 

Dramatická přestřelka ale pokračovala. V 77. minutě totiž domácím vrátil náskok Lukáš Senko, který zvýšil na 3:2. Ani tentokrát však radost nevydržela dlouho, v 84. minutě totiž opět vyrovnal Matěj Cafourek, 3:3. Po rozehrávce pak přišel rozhodující okamžik zápasu, kdy v zásadní chvíli poslal Lány do vedení 4:3 Ondřej Putík.

 

SK Lány dokázaly výhru udržet a domů odvezly tři body. Příští týden čeká Velké Přítočno další domácí zápas s Braškovem, Lány na svém hřišti přivítají v sobotu béčko Slaného.



Ohlasy k zápasu



SK Lány
Jaroslav Cafourek, trenér: „Byla to obrovská přestřelka s dobrým koncem pro Lány. Mysleli jsme si, že mužstvo Velkého Přítočna coby postupující tým bude snazší oříšek, ale nebyl. Hráli velice dobrou hru. Oproti loňským nováčkům se jednalo o opravdu dobré kvalitní mužstvo.“



Sestavy


SK Velké Přítočno
T. Nedvěd [-] - P. Šiler [-] , P. Barthel [-] , D. Holeček [-] , V. Hanf [-] (70. P. Slánský [-] ) , L. Senko [-] , J. Feda [-] , O. Kuba [-] , P. Jícha [-] , P. Salyuk [-] , L. Popelka [-]

SK Lány
F. Javůrek [-] - J. Mušálek [-] , J. Loskot [-] , K. Tetour [-] , J. Krátký [-] (69. D. Švigár [-] ) - O. Putík [-] , P. Buršík [-] , M. Cafourek [-] , M. Petr [-] - M. Balík [-] , M. Reichl [-] (88. J. Vrbeník [-] )

ŽK: 71. J. Feda - 20. M. Reichl , 34. M. Cafourek .
Hráči zápasu: J. Mušálek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Meščan Marek - KUBA Michal, LOUDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů