0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.10.2019 14:30

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Poděbrady neproměnily šance a Poříčí si odvezlo tři body


Branky


16

Poděbrady - Týden po selhání na půdě posledního celku tabulky se poděbradská Bohemie hodlala rehabilitovat před zraky svých příznivců v utkání proti Poříčí nad Sázavou. Proti dosud v sezoně tápajícímu soupeři se však gólově neprosadila a navzdory zlepšenému hernímu projevu si musela na bodový zisk nechat zajít chuť.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí aktivnější, ale ve vedení hosté

Domácí Bohemie vlétla do utkání s patřičnou aktivitou, dlouhý pas vyslal hned v první minutě Bora, míč se odrazil k Novákovi, ten ještě následně prostrčil na Křelinu, který pálil na bližší tyč, ovšem Tlamicha byl na zemi včas. V 5. minutě zahrozili již také hosté. Rejhon po narážečce s Trpišovským přehazoval Václavíka, ale trefil pouze boční síť. Pěnou střelou se prezentoval domácí Voříšek, ale jeho rána šla kousek vedle. Nadějnou pozici poté zazdil domácí Novák, když místo zakončení volil ještě přihrávku a míče se zmocnila obrana Poříčí.

 

Ve 22. minutě se zastřeloval Trpišovský, ale střelu z otočky mezi tři tyče neposlal. O dvě minuty později zakončoval domácí Sirový, ale jen vysoko nad. Sirový byl i v další šanci po přihrávce Voříška, ale Pohorský střelu zblokoval na rohový kop. Po půl hodině měl zajímavou možnost z přímého kopu Bora po faulu Pohorského na Voříška, střele ofenzivně laděného hráče Bohemie skončila těsně vedle. Ve 33. minutě vhazovali hosté, odcentroval Pohorský na zcela volného Trpišovského a ten z hranice malého vápna poslal míč za bezmocného Václavíka - 0:1

Poříčí přidalo další dvě branky

Ve 47. minutě to po standardní situaci v režii Pohorského nejprve hlavou zkoušel Verner, ale na brankáře Václavíka si nepřišel. Prakticky obratem se na druhé straně hřiště po Sirového přihrávce ocitl v zajímavé střelecké pozici prozměnu Křelina, ale svým zakončením k bližší tyči Tlamichovu bránu minul. Poté Trpišovský obešel brankáře Václavíka, ale z ostrého úhlu si netroufl zakončit a ještě hledal své spoluhráče, ale míč uzmul Herčík. V 55. vybídl po individuální akci Novák k zakončení Křelinu, ale ten bránu znovu netrefil.

 

Křelina neměl svůj den ani o chvíli později, tentokrát zamířil hlavou nad branku. V 6. minutě obral Novák o míč Haška, našel Javorka, jeho tečovanou střelu však stihl na poslední chvíli ještě vyrazit nohou Tlamicha. I na druhé straně vykopával míč nohou Václavík, když zakončoval Rejhon. V 64. minutě rozehrál Tlamicha bleskový protiútok, domácí Hruška na míč nedosáhl a k zakončení se dostal P. Pohorský a nemýlil se - 0:2. Přišel další rychlý protiútok, který zaknčoval Trpišovský, ale domácího brankáře tentokrát nepřekonal. Snížit mohl Novák, ale Tlamicha byl pozorný.

 

V 73. minutě zachyboval Hněvsa, pas P. Pohorského využil skvěle Hašek a křížnou střelou poslal míč do sítě - 0:3. O dvě minuty později pálil z ostrého úhlu Novák, ale Tlamichu nezaskočil. Poté mohl svůj druhý gól vstřelil Hašek, když opět zachyboval Hněvsa, ale Václavík autora třetí branky nyní vychytal. 



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady
Ladislav Bobek, trenér: "Umístění hostů v tabulce neodpovídá kvalitě jejich kádru. Vytvořili jsme si od začátku převahu, ale šance se nám nedařilo proměnit. Proto přišel zákonitý trest a poločas jsme prohrávali 0:1. Ráz utkání však pokračoval druhou půlí, a hosté nás trestali z produktivity. Chybí nám konkurence na určitých postech a to se znovu potvrdilo."




Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - V. Herčík [-] (86. T. Šusta [-] ) , O. Bora [-] , J. Sirový [-] (67. O. Hněvsa [-] ) , R. Hruška [-] , J. Voříšek [-] (74. O. Martínek [-] ) , M. Novák [-] (80. O. Soukup [-] ) , T. Javorek [-] , T. Kubánek [-] (85. K. Pikner [-] ) , L. Hruška [-] , L. Křelina [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , D. Verner [-] , M. Jíša [-] (60. V. Balata [-] ) , P. Pohorský [-] , O. Páv [-] , J. Trpišovský [-] (70. J. Baštýř [-] ) , D. Rejhon [-] , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

ŽK: 27. O. Bora - 53. J. Pohorský , 62. P. Pohorský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Zuskin Petr - ŽÁKOVÁ Dagmar, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 10:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 08:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 13:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 06:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 05:43

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 20:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 11:23
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 09:05
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 07:13

Tip: výhra domácích