Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2019 18:30

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí otočilo zápas se Lhotou i díky hattricku Jakuba Trpišovského


16

Poříčí - Již netradičně v pátek se předehrávalo čtvrté kolo Ondášovka KP mezi posledním a předposledním vítězem celé soutěže. Domácí Poříčí přivítalo Lhotu, hattrickem zazářil Jakub Trpišovský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Lhoty jednogólovým rozdílem

Domácí nastoupili do utkání bez několika opor základní sestavy a to hlavně z počátku bylo znát. Hosté se prezentovali rychlým a důrazným způsobem. Navíc to byli právě hosté, kteří se dostali do vedení. Ve 37. minutě zachyboval V. Balata, před brankáře Tlamichu se dostal Danylych a zamířil přesně do prostoru třech tyčí - 0:1.

Trpišovský zavelil hattrickem k obratu

Po změně stran se domácímu mužstvo povedl rychlý obrat ve skóre. Po souhře Trpišovského s L. Balatou poslal prvně jmenovaný míč bezpečně do prázdné branky - 1:1. Poté ve dvou případech vykopával hostující Vincenc míč z brankové čáry, jednou také po zakončení střelce vyrovnávající branky. Po hodině hry opět zafungovala kombinace L. Balaty s Trpišovským a ten opět do prázdné otočil průběh zápasu - 2:1.

 

Vedení domácích mohlo být ještě vyšší, ale bombu Bohaty a poté i Vernera vychytal skvěle Tůma. A tak zákonitě přišel trest. V 66. minutě po hlavičce Velikého srovnal osamocený Dvořák - 2:2. Lhota poté zjednodušila hru a snažila se hrát hlavně přes svého kapitána Kudelu, ale toho si domácí pohlídali. A jelikož byl na hřišti Trpišovský, museli se hosté obávat s přibývajícím tlakem. Právě autor dvou gólů v dresu Poříčí vybojoval na polovině hřiště míč, následně našel Bohatu, jehož střelu stihl ještě brankář Tůma vyrazit, ale na dorážku Trpišovského, který tak dovršil hattrick, nárok již neměl - 3:2.

 

V závěru zápasu mohl vyrovnat Šalamoun, ale svou šanci neproměnil. Domácí pak výhru ještě pojistili, když se trefil střídající Baštýř po akci mezi Haškem a L. Balatou, byť se hosté vehementně dožadovali odpískání útočného faulu, ale píšťalka zůstala němá - 4:2



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Lhota na nás vyrukovala důraznou hrou a to nám v první části nevonělo. Nehráli jsme dobře, ale po přestávce jsme se hodně zlepšili, začali soupeře dusit a zápas po zásluze otočili. Je zajímavé, že všechny góly dávali hráči do prázdné, ale i za to zaslouží pochvalu. Vždycky říkám, že kdo takový gól chce dát, musí si pro něj jít, sledovat míč do poslední chvíle. První půle čtyři mínus, druhá za dvě."




Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - V. Balata [-] (67. P. Pohorský [-] ) , P. Havlíček [-] , Z. Hašek [-] , K. Vacek [-] , O. Páv [-] (76. J. Baštýř [-] ) , J. Trpišovský [-] (90. R. Lebeda [-] ) , L. Balata [-] , M. Bohata [-] , A. Dumský [-] , D. Verner [-]

SK Lhota
J. Tůma [-] - G. Bittengel [-] , T. Vincenc [-] (85. M. Pařízek [-] ) , M. Kudela [-] , J. Dvořák [-] (86. M. Zelenka [-] ) , Š. Jungmann [-] (65. Z. Zmeškal [-] ) , D. Danylych [-] , M. Veliký [-] , M. Kodria [-] (77. O. Popok [-] ) , R. Neumann [-] , M. Šalamoun [-]

ŽK: 62. A. Dumský - 60. M. Šalamoun , 70. J. Dvořák , 89. R. Neumann , 92. M. Pařízek .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: HOLAKOVSKÁ Tereza - HES Filip, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Ondřej Pilař
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou na svém menším hřišti opravdu kombinačně silní a o proti loňské sezóně oslabenou Lhotu přehrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích