Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:30

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouň se doma blýskla


Branky


7

Rezerva Hostouně se po nedělním utkání octla zaslouženě v čele tabulky. Téměř před stovkou příznivců totiž na své půdě předvedla kanonádu čítající celkově 10 gólů, z nichž 90 % patřilo domácí straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostouň se inciativy chopila hned z kraje utkání. Už ve 3. minutě se povedlo vsítit Michalcovi, který využil přihrávku od Viduny, 1:0. Čtyři minuty po rozehrání si ostřílený kanonýr šel pro další body, když s na středu vybojovaným míčem zasóloval podruhé do vinařické branky. V 7. minutě byl průběžný stav rázem 2:0.

 

V 19. minutě byl Michalec hostojucími hráči faulován a byla nařízena penalta, ke které se postavil kapitán týmu Slanina a v klidu proměnil na 3:0. Obránce Krejsa byl vinařickými krátce nato také faulován. Pokutového kopu se tentokrát ujal Viduna, který však bránu minul.

 

Ve 34. završil Michalec hattrick (v sezoně již svůj druhý), když využil přistrčení od kapitána Slaniny a propálil přes gólmana hostů Bolarda, 4:0. V 37. minutě se Michalcovi opě podařilo uvolnit na půlce a kolmou přihrávkou vyslal do akce Slaninu, který se jí úspěšně chopil a zvýšil domácí náskok na 5:0. V nastavení poločasu pak využil jedinou vážnější šanci hostů Cikánek, který tak upravil poločasové skóre na 5:1.

 

Druhý poločas nechystal v rázu utkání větší změnu. Hned ze začátku poločasu ukázal svůj gólový apetýt zase Michalec, který ve 48. minutě po asistenci od Fábryho, v 52. pak pod přihrávce Sochora. Stav utkání byl tak pro domácí víc než příznivý, 7:1.

 

Domácí dvojice trenérů se potom rozhodla dát šanci dalším hráčům a nařídila rovnou pět změn. Hra se stala najednou chaotickou, ale postupně se Hostouň zase dostávala k míči a tvořila si další šance. O gól se pokoušeli Hlava a Mikeš, ovšem oba dva selhávali v zakončení.

 

Až v 75. minutě ale dokončil svůj hattrick kapitán domácích Slanina, který využil rozestoupené obrany po přihrávce od Bureše. Méně než 3 minuty nato připravil Fábry Burešovi balón na velké vápno, který střelou k tyči zvýšil na 9:1. Fábry se pak sice ještě pokoušel do konce zápasu zakulatit výsledek, skóre však už zůstalo nezměněné.

 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň B
Miroslav Supáček, trenér: „Měli jsme dobrý vstup do zápasu a nátlakovou hrou nutili soupeře k chybám. Dařila se nám hra po stranách a kombinace v dobrém tempu. Jak na tom jsme poznáme až v jiných zápasech. Všem hráčům děkuji za přístup a nasazení po celou dobu zápasu.“




Sestavy


Sokol Hostouň B
L. Obrcián [-] - V. Prošek [-] , J. Krejsa [-] (54. M. Hlava [-] ) , D. Viduna [-] - M. Sochor [-] (54. O. Žíla [-] ) , F. Motlík [-] (53. M. Dědeček [-] ) , D. Fábry [-] , T. Bureš [-] - A. Michalec [-] (57. M. Mikeš [-] ) , R. Linc [-] (53. M. Hlaváček [-] ) , M. Slanina [-]

SK Vinařice
V. Bolard [-] - M. Zobina [-] , M. Tygl [-] , A. Grünwald [-] (23. L. Čičmanec [-] ) , T. Havlena [-] (46. D. Tygl [-] ) , P. Dlouhý [-] (55. J. Frolík [-] ) , L. Kořínek [-] , M. Tůma [-] (20. D. Cikánek [-] ) , J. Doležal [-] , D. Sirůček [-] , P. Matoušek [-]

ŽK: 43. D. Viduna - 30. M. Zobina , 43. L. Kořínek , 69. P. Matoušek .
Hráči zápasu: M. Slanina , A. Michalec .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: HORÁK Matěj - VENDER Bohumil, DRÁBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích