Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:30

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Zavidově se dvakrát vylučovalo


7

Poněkud divočejší utkání se odehrálo v neděli na stadionu v Zavidově. V zápase sice padly jen asi tři žluté karty, zato však došlo na obou stranách, ze začátku a ke konci zápasu, rovnou k přímému vyloučení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání Zavidova s Jedomělicemi ovlivnilo brzké vyloučení Havla v 5. minutě za faul na půlce hřiště, kdy při faulu zasáhl protihráče rukou do obličeje.

 

Od té doby domácí bránili od půli hřiště a čekali na svou šanci k vyrážení do brejků. Hosté měli míč častěji na svých kopačkách, ale přes dobře organizovanou obranu zavidovských si nebyli schopni vytvořit kloudnou šanci. Naopak domácím se podařilo využít hned druhou brejkovou situaci, která se jim naskytla. Štiller našel krásnou nahrávkou dobře naběhnuvšího Žďánského a ten nedal hostujícímu brankáři šanci, 1:0.

 

Ani nadále se obraz hry neměnil, hosté dobývali domácí branku a domácí vyráželi do nebezpečných protiútoků v podání Korčáka a Žďánského, které se jim nedařilo přetavit v další góly. A tak se naplnilo známé heslo nedáš – dostaneš, kdy z ojedinělého přečíslení přišel střílený centr ze strany, který se nepodařilo Krausovi v domácí brance ztlumit a pro hostujícího Zahradníka už nebylo problémem trefit odkrytou branku, 1:1. Za tohoto stavu se šlo i do kabin.

 

Do druhé půle vběhl Zavidov s jednou změnou v sestavě, kdy Šímu vystřídal Hanych a hned po dvou minutách o sobě dal vědět. Po přihrávce od Korčáka se objevil sám proti hostujícímu brankáři, kterého střelou po zemi překonal a dostal domácí do vedení 2:1. Za tohoto průběžného výsledku se hosté ještě více tlačili do útoku, ale nebyli schopni si vypracovat nic překvapivého. Domácí dále bránili na hranici svých možností, za což byli po zásluze odměněni. Žďánský si obhodil hostujícího obránce a svým povedeným sólem navýšil domácím vedení na 3:1.

 

Od této chvíle byla bezradnost hostů ještě patrnější a mohli děkovat jen svému brankáři, že stav zůstával po sólech Korčáka a Krejčího nezměněný.

 

Jedinou šanci hostů po rohovém kopu hostů zapříčinil Štiller kdy nechtěně hlavou prověřil pozornost Krause. Za zmínku pak už stojí jen 80. minuta, kdy dravého Korčáka zastavil na poslední chvíli faulem Vyšata, za což byl odměněn červenou kartou a i hosté dohrávali v deseti. Výsledek se již nezměnil a domácí zaslouženě zvítězili.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Dan Devera, trenér: „Dnes musím všechny kluky moc pochválit. S nastalou situací si poradili náramně a všichni dřeli doslova jako koně. Odměnou jim je povedený výsledek a také mohutný po zápasový potlesk našich fanoušků, kteří ocenili dřinu všech hráčů. Dnešní vítězství darujeme Milanovi Krejčímu a jeho novomanželce Markétě, jako svatební dar!“




Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - P. Šíma [-] (46. J. Hanych [-] ) , V. Beneš [-] , J. Klouček [-] , D. Štiller [-] , D. Žďánský [-] (75. P. Vitner [-] ) , M. Havel [-] , M. Krejčí [-] (90. M. Dvořák [-] ) , L. Kapoun [-] , J. Hvězda [-] (57. J. Jelínek [-] ) , T. Korčák [-]

TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - R. Nedvěd [-] , J. Paluba [-] (85. V. Kolbuch [-] ) , M. Zahradník [-] , P. Bakos [-] , M. Erba [-] (46. M. Drbota [-] ) , B. Mrština [-] , E. Rezek [-] (46. R. Knotek [-] ) , R. Vyšata [-] , M. Radošinský [-] , F. Milfait [-] (71. P. Vicenec [-] )

ŽK: 70. D. Štiller - 43. F. Milfait , 83. M. Radošinský . ČK: 5. L. Kapoun - 80. R. Vyšata .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠÍMA Michal - KLÁPA Vladislav, ŽABA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích