2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidov ztratil první body


Branky


5

Úřadující mistr soutěže FC 05 Zavidov zavítal v neděli na půdu Braškova, kde chtěl započítat další výhru (v minulých kolech se mu totiž podařilo vyhrát dvakrát třígólovým rozdílem). Nakonec se však ze zápasu stala vyrovnaná křeč, kterou musely rozhodnout až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zavidov na soupeře hned ze začátku utkání zatlačil a ve 13. minutě mohl útočník hostů Tomáš Korčák slavit gól, 0:1. Domácí se ovšem nenechali rozhodit a hned tři minuty nato se do úspěšné šance dostal Jakub Jaroš, který srovnal na 1:1.

 

Po vyrovnání se Braškov dostal více do hry a začal potlačovat zavidovské. Domácí si šli více po míči, zatímco Zavidov trácel svou bojovnost. Braškov se dostával do šancí, ale nejblíže gólu byly dvě nastřelené tyčky. Zavidov se také dostal do několika pěkných akcí, ovšem ani jedna z nich neskončila gólem.

 

Druhý poločas byl divácky nezáživný. Nakopávalo se od vápna k vápnu a nic většího se neudálo. Zápas tak přešel do penaltového rozstřelu, jehož vítězem se stal Braškov proměněním všech penalt, zatímco Zavidov přičetl jednu nepřesnost. Loňský mistr tak domů veze 1 bod a po dovu vydařených zápasech i první letošní bodovou ztrátu.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov
Petr Čech, trenér: „Zavidovu chyběla myšlenka, bojovnost, pohyb. Braškov byl mnohem bojovnější, hrál to od zadu. Když už jsme se k nim dostali, tak jsme své šance neproměnili. Ve druhém poločase jsme se přizpůsobili jejich hře, ale přesto jsme výsledek změnit nedokázali.“



Sestavy


SK Braškov
M. Kohout [-] - M. Piešťanský [-] , J. Pejša [-] , S. Najer [-] , J. Šebesta [-] , L. Rössler [-] - R. Bednář [-] , J. Štoncner [-] , T. Repaský [-] - J. Jaroš [-] , R. Machuta [-]

FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - M. Havel [-] (61. J. Jančařík [-] ) , M. Dvořák [-] , M. Krejčí [-] (79. P. Šíma [-] ) , D. Štiller [-] , D. Žďánský [-] , J. Hanych [-] , V. Beneš [-] , L. Kapoun [-] , J. Hvězda [-] , T. Korčák [-]

Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kratochvíl Vladimír - HOLÝ Milan, KINČL Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza