1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby pro Klobuky


Branky


10

První kolo středočeské B třídy nachystalo pro jedomělické diváky okresní derby, na které přijeli hráči z Klobuk. Ti byli také nakonec v zápase úspěšnější a přetrhli tak neporazitelnou šňůru Jedomělic v domácích zápasech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápasu přihlíželo na dvě stě platících příznivců obou celků. Ti měli tak příležitost vidět plejádu zahozených i dobrými zákroky přerušených šancí na obou stranách. Domácí přtom dominovali na vyložené šance, zatímco hostům se podařilo před koncem prvního poločasu proměnit za hřmotného jásotu hostujících fanoušků. Do kabin se šlo za stavu 0:1.

 

Domácí se po poločase vzedmuli a chtěli ztrátu vyrovnat. Zahazovali však akorát další množství šancí i vyložených tutovek. Později už však reagovala i klobucká obrana, která v čele s gólmanem úspěšně likvidovala všechny další domácí pokusy o průlom. Přesunovali se také do brejků ve snaze oplatit drzost jedomělických. Toto nebezpečí ovšem dokázal zažehnat domácí strážce svatyně Rouček.

 

Hra domácích pak připomínala trápení. Neměli mezihru, klesla morálka a touha po vstřelení branky. V 77. minutě ale přišla změna, kdy se podařilo úspěšně srovnat střídajícímu Mulfaitovi na 1:1. Ten měl už předtím na noze několik gólovek, avšak až nyní se je podařilo plně zužitkovat.

 

Vše se však změnilo v 83. minutě. To se totiž hostujícímu Říčkovi podařilo dopravit míč do soupeřovi sítě podruhé v zápase dostat své mužstvo opět od vedení 1:2. To už si Klobuky pohlídat dokázali a přerušili tak domácí neporazitelnost Sokola Jedomělice, který si ji držel od poslední porážky od Družce 11. listopadu 2018.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jedomělice
Robert Nedvěd, kapitán: „Veliká očekávání z prvního duelu jsou ty tam. Kádr je dostatečně široký a nedotknutelný není nikdo, takže změny musí přijít. Hráči musí chtít dokázat, že fotbal hrát umí, a že se za JEDO budou rvát. Sezóna je zdánlivě dlouhá, ale každé střetnutí je třeba odehrát v maximálním nasazení a vůlí po úspěchu. Nejen povzbuzující JEDOFANSULTRAS chtějí vidět od Všech víc!“




Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
J. Rouček [-] - P. Bakos [-] , J. Paluba [-] (46. V. Hora [-] ) , M. Drbota [-] (46. F. Milfait [-] ) , T. Kostovčík [-] , M. Erba [-] , B. Mrština [-] , R. Vyšata [-] , M. Radošinský [-] , R. Nedvěd [-] , M. Zahradník [-]

TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - T. Pinc [-] (46. J. Macák [-] ) , L. Kubelka [-] , A. Dragoun [-] , M. Douša [-] , D. Havlovec [-] , O. Vébr [-] , J. Vébr [-] , M. Svoboda [-] , J. Říčka [-] (87. J. Vadlejch [-] ) , A. Pinc [-]

ŽK: 84. F. Milfait - 60. A. Pinc , 75. J. Říčka .
Hráči zápasu: A. Dragoun , J. Říčka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Pejša Jakub - SANDEV Patrik, LAŠTOVIČKA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích