3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nespeky zvítězily nad Novým Strašecím


Branky


47. J. Petlička , 49. M. Klauz (p.) , 81. L. Maršoun
16

Nespeky - Pro Nespeky je vzhledem k postavení v tabulce každý zápas důležitý. Totéž ale platí i o Novém Strašecí, které má pouhých osm bodů a se nachází na předposledním místě. V poločase to s hosty vypadalo ještě nadějně, ale nezvládli začátek druhého poločasu a to rozhodlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kleinmond držel naděje hostí

Více s míčem na kopačkách hráli domácí, kteří kombinovali a vytvářeli si šance. Gólové šance ale nebyly stoprocentní. To se změnilo až v poslední čtvrthodině. První velkou šanci měl Laštovka, kterého ale zblízka vychytal Kleinmond. Poté si převzal přihrávku Kučaby Klauz a postupoval sám na bránu, ale i tentokrát byl úspěšnější brankář než střelec. Ve 38. minutě našel Petlička na zadní tyčy osamoceného Klauze, ten trefil však pouze tyč. V závěru ještě z hranice šestnáctky pálil Kučaba, ale našel jen prostředek brány a rukavice Kleinmonda.

Domácí třikrát udeřili

Ve 47. minutě zachytil Klauz výkop brankáře, posunul míč na Kučabu, který ještě vymyslel parádní přihrávku na Petličku, pro něhož byla stuace už jednoduchá - 1:0. O dvě minuty později zastavil ve vápně Hartman nedovoleně Peštu a následnou penaltu proměnil Klauz - 2:0. Domácí aktivita poněkud opadla. Po hodině hry se dvakrát dostali do zakončení hosté, ale v obou případech byl Drážek v bráně domácích úspěšný. Nejprve vyrazil tvrdou ránu po zemi L. Mrázka a vzápětí i dorážku Nováčka. Deset minut před koncem dal výsledku definitivní podobu po přihrávce Klauze Maršoun - 3:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Mrázek: "Oproti minulým venkovním zápasům jsme hráli bojovně, s nasazením, ale srazily nás hrubé individuální chyby. Domácí byli sice lepší, ale zápas jsme si prohráli sami."



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - J. Petlička [-] , M. Kučaba [-] (66. L. Maršoun [-] ) , D. Pešta [-] (83. A. Konopisky [-] ) , M. Klauz [-] , J. Kukač [-] , M. Burian [-] , L. Braný [-] , T. Krejza [-] , J. Laštovka [-] , M. Večera [-] (88. A. Jasz [-] )

TJ Sokol Nové Strašecí
K. Kleinmond [-] - L. Mrázek [-] , J. Elsnic [-] , M. Krupička [-] , L. Zíb [-] , J. Mrázek [-] , J. Bejbl [-] , J. Čech [-] , M. Hartman [-] , J. Gregor [-] , P. Nováček [-]

ŽK: 17. T. Krejza , 43. M. Večera , 90. M. Burian - 33. J. Čech , 53. J. Elsnic , 57. L. Zíb , 83. J. Mrázek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - TICHÝ Lukáš, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Štefan Jungmann
Tip experta: výhra hostů

Strašecí doma porazilo Hřebeč a teď si jede pro body do Nespek. Výhra hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích