0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velimi vyšel úvod zápasu a ve Hvozdnici už poté zápas dovedla do vítězného konce


Branky


3. J. Dudek , 12. M. Jansta , 88. J. Dudek
16

Hvozdnice - Tabulkově měl být duel jednoznačný, jelikož Velim je druhá a domácí čtvrtý od konce. Hvozdnice má ale kvalitný kádr, jenže v tomto zápase srazily domácí individuální chyby a neproměňování šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé zásahy hostí

Již ve 3. minutě utekl Jansta po pravé straně Nejedlému, předložil ideální přihrávku před bránu Dudkovi a ten poslal hosty do vedení - 0:1. V 8. minutě zasáhl skvěle domácí Vašák. O pět minut později neuhlídal Nejedlý Janstu a ten poslal pravačkou míč až do sítě po individuální akci Jíchy - 0:2. Ve 26. minutě měl na hlavě snížení po rohovém kopu Třešňák, ale se svou šancí nenaložil ideálně. V závěru pálil Kratochvíl, ale hostující branku o pár centimetrů minul.

Hvozdničtí měli šance, ale gól nedali

Po chvíli hry druhého poločasu mohli hosté definitivně rozhodnout, ale dvě příležitosti neproměnil Vocel a jednu Jícha. Domácí poté vložili vše do útoku a bylo znát, že s výsledkem chtějí něco udělat. V obrovské šanci selhal domácí Rochl, který trestuhodně překopl ze dvou metrů. Třešňák poté vybídl ke skórování Kratochvíla, ale toho při pokusu o lob vychytal Drápela a z dorážky pálil Obermajer pouze do břevna. Tomanec těsně minul a další šance končily mimo nebo na těle bránících hráčů. V 87. minutě se hlavou prosadil hostující Dudek - 0:3



Ohlasy k zápasu


SK Hvozdnice
SK Hvozdnice: "Bohužel pro nás o výsledku zápasu rozhodly dvě individuální chyby z úvodu zápasu a naše střelecká impotence z druhé půle, kdy jsme jistě kvalitního soupeře dostali pod tlak, ale své příležitosti jsme nedokázali přetavit v gól."

FC Velim
Zdeněk Šmejkal: "První poločas jsme odehráli dobře, především na jeho začátku jsme se dostali do dvoubrankového vedení, což bylo velmi důležité. Soupeř měl za první poločas snad jediné vážnější zakončení, to bylo z jeho strany vše. Ve druhém poločase jsme mohli navýšit vedení, ale naše šance jsme bohužel neproměňovali. A domácí poté začali zlobit a aktivní byli především přes naši pravou stranu. Měli jsme minimálně dvě jasné gólovky, ze kterých jsme měli výsledek pojistit. Nestalo se tak a byly to pak nervy. Soupeř má ve svém kádru Nerada, který přišel z Jihlavy a společně s Třešňákem nás hodně zlobili, navíc mají kolem sebe běhavé kluky. Naštěstí jsme definitivně rozhodli v závěru zápasu. Ale i přesto si myslím, že naše výhra byla zasloužená."



Sestavy


SK Hvozdnice
L. Vašák [-] - L. Obermajer [-] , M. Tomanec [-] , D. Müller [-] (79. M. Voráček [-] ) , J. Artimovič [-] (63. J. Neumann [-] ) , O. Hodosi [-] , K. Kratochvíl [-] (79. J. Mrhal [-] ) , L. Třešňák [-] , A. Nejedlý [-] (46. M. Matys [-] ) , K. Rochl [-] , P. Nerad [-]

FC Velim
M. Drápela [-] - M. Jansta [-] , J. Dudek [-] , R. Vocel [-] , D. Záhora [-] (89. M. Kasal [-] ) , J. Jícha [-] , V. Kopáček [-] (69. D. Hruška [-] ) , M. Kedršt [-] , P. Víšek [-] , O. Martikán [-] , J. Petrů [-]

ŽK: 90. J. Neumann - 19. P. Víšek , 86. D. Hruška , 90. J. Petrů .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mrázek Radek - GARAJA Miroslav, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Petr Huttr

Expert: Štefan Jungmann
Tip experta: výhra hostů

Hvozdnice hraje doma, ale Velim tam vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza