Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 14:00

13.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nespeky vyhrály v Lysé nad Labem po penaltách


Branky


14. M. Brabec , 90. S. Ježek - 3. M. Klauz (p.) , 90. J. Petlička
20

Lysá nad Labem - Nespeky, to byl soupeř domácích ve třináctém kole Ondrášovka KP. Lysá byla v zápase blízko třem bodům, když se dostala v předposlední minutě do vedení, ale přišlo vyrovnání v nastavení a následně hráči Lysé nezvládli ani penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy zahrávaly pokutový kop

Zápas pro hosty začal velmi dobře, již ve 3. minutě se do šance dostával Petlička, kterého naprosto zbytečně fauloval domácí David Novák a pískala se penalta. Tu s přehledem proměnil Klauz - 0:1. O deset minut později stejně lacino darovali penaltu i hosté svému soupeři, když brankář Drážek podrazil domácího útočníka. Kubín ale penaltu neproměnil, neboť Drážek míč vyrazil, ale Matouš Brabec z dorážky vyrovnal - 1:1.

 

Nespeky si mohly vzít vedení zpět, ale Klauz své sólo neproměnil, svou šanci promarnil i Vojkůvka, který v dobré příležitosti mířil přímo doprostřed brány a neprosadil se ani Večera, který v závěru poločasu tečoval míč těsně nad. Ve 28. minutě mohli být hosté rádi, že se proti nim nepískala druhá penalta, která se pískat opět měla.

 

V předposlední minutě se dostali domácí do vedení, které ale neudrželi

Hned po pár minutách dostal Tomáš Krejza druhou žlutou kartu a stejně jako v minulém utkání, i tentokrát Nespeky dohrávaly v deseti. Přesilovku mohl využít už po třech minutách Veselý, který si pohrál s obránci, ale trefil tyčku. Domácí měli ještě dvě velké šance, tu první zlikvidoval dobrým zákrokem Drážek a později hosty zachránilo břevno, které trefil Kubín.

 

V 61. minutě odcentroval Pešta a na zadní tyči z voleje pálil Večera, ale gólman reflexivně vyrazil míč na roh. O šest minut později naopak centroval Večera, ale Klauz ve skluzu nedokázal dopravit míč do odkryté branky. Tu největší šanci neproměnil Petlička, který dvacet minut před koncem běžel sám na domácího gólmana Rathouského, ale trefil pouze tyč. Své druhé sólo neproměnil ani rychlonohý Klauz, který zbytečně zpomalil, nechal se doběhnout obránci, a pak nepřesně vystřelil. Když už to vypadalo, že utkání skončí nerozhodně 1:1, tak domácí v 89. minutě vstřelili vedoucí gól, když se trefil přesně Ježek, ale vítězná branka to nebyla - 2:1. Ve druhé minutě nastavení se prosadil hlavou Petlička a vyrovnal - 2:2.

 

Skvělý Drážek

V penaltovém rozstřelu se opět dařilo hostujícímu Drážkovi, který chytil druhou a třetí penaltu. Naopak hráči Nespek byli stoprocentní.



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Lysá
Václav Šlingr, vedoucí mužstva: "Do zápasu jsme nastoupili ve zdecimované sestavě, zaviněné zraněními či pracovními povinnostmi několika klíčových hráčů. Zápas neměl valnou úroveň, více se bojovalo než se hrál kombinační fotbal. V prvním poločase měl míč častěji na svých kopačkách soupeř a ve druhém poločase, po vyloučení soupeřova hráče v 55.min., jsme převzali herní iniciativu. V získané převaze jsme si vytvořili několik slibných brankových příležitostí, soupeři dvakrát pomohla branková konstrukce a několik závarů se štěstím odvrátil."

TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař, trenér: "Začali jsme výborně, hned ve druhé minutě obešel ve vápně Petlička soupeře, jasný faul, penalta a vedeme 1:0. O chvíli později úplný nesmysl před naší brankou, v pohodě můžeme odkopnout míč, gólman si zařve, mám, místo míče chytne nohy soupeře a penalta proti nám. Navíc Drážek tu penaltu chytil, ale nikdo z našich hráčů nedobíhal, a tak domácí dorazili míč do brány. Pak jsme začali zmatkovat a nehráli jsme dobře. Přesto jsme tam měli dvě dobré situace, které jsme měli vyřešit lépe. Na začátku druhé půle nesmyslný skluz Krejzy, druhá žlutá a opět hrajeme více než 35 minut v deseti. Na tom obrovském hřišti to byl pro kluky očistec, ale paradoxně jsme hráli v deseti lépe než v jedenácti. Hráli jsme více na riziko, dařilo se nám kombinovat a vytvořili jsme si i několik šancí. Bohužel v 89. minutě se necháme předskočit a prohráváme 2:1. Ještě že se nám povedlo v nastavení vyrovnat, vysunuli jsme dopředu Buriana i Luboše Branýho a po jednom centru to krásně uklidil hlavou Petlička. Myslím, že jsme tu měli vyhrát za tři body, ale vzhledem k průběhu utkání, kdy jsme v 89. minutě prohrávali 2:1, tak můžeme být za dva body šťastný."



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Vyhnal Karel - MAREK Tomáš, PAVLÍKOVÁ NITSCHE Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 11. 2019 09:47
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Lukáš Mrázek
Tip experta: výhra hostů

Hosté jsou kvalitnější a vyhrají.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 20:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 05:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 05:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 18:26

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 15:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:18
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 08:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 07:36
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích