J. Jícha 62.
D. Hruška 78. (p.)
2:1
(0:1)
46. D. Nový
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2019 14:30

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim otočila ve druhém poločase zápas s Komárovem


Branky


62. J. Jícha , 78. D. Hruška (p.) - 46. D. Nový
16

Velim - Zápas o druhé místo byl na programu v neděli mezi Velimí a Komárovem. Vítěz by poskočil na druhé místo, v poločase vedli hosté, ale domácí zápas otočili a slavili zisk tří bodů a posun na již zmíněné druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nový v závěru zajistil hostům vedení

Lepším týmem byl Komárov, kteýr působil fotbalově, častěji držel míč na svých kopačkách. Ale hrálo se převážně bez šancí na obou stranách. Jediné branky se přeci jen diváci dočkali a tu vstřelili hosté. V poslední minutě byl v souboji s Petrů úspěšnější Nový a překonal vyběhnuvšího Drápelu - 0:1.

Jícha klíčovou postavou

Po změně stran se domácí častěji dostávali do hry a začali mít optickou převahu. Jansta posílal do vápna hostí jeden míč za druhým. Jeden z centrů využil v 62. minutě Jícha a hlavou srovnal - 1:1. O chvíli později hlavičkoval Jíchu znovu, nyní pouze do tyčky po centru Vocela. Jícha do třetice, ale nyní se blýskl fantastickým zákrokem Hejcman. V 78. minutě fauloval Bežó Jíchu a nařízenou penaltu proměnil Hruška - 2:1. V poslední minutě mohl zápas poslat do penalt Vaníček, ale ze vzdálenosti deseti metrů branku přestřelil.



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Zdeněk Šmejkal, trenér: "V první půli jsme působili zakřiknutým dojmem. Nebyla tam od nás žádná jiskra, emoce, nic. Prakticky jsme se nedostali ani do žádné velké šance. Ale stejně tak ani hosté neměli žádnou příležitost. Tedy jen tu v samém závěru, kdy jsme vzadu nevyhodnotili správně nastalou situaci a důrazný útočník hostů využil zaváhání. Šli jsme tak do kabin za nepříznivého stavu. Hra nebyla podle mých představ, a tak to bylo třeba v kabině trochu vyburcovat. Ve druhém poločase všichni hráči zapnuli na vyšší obrátky, chtěli více hrát, bojovali a to se samozřejmě na hře projevilo. I Hartig šel několikrát dopředu a spoluhráče hecoval. Vytvořili jsme si tlak, ze kterého pramenily i šance. Nejprve Jícha vyrovnal, pak měl i další možnosti, kdy trefil brankovou konstrukci, nebo ho vychytal hostující brankář. Pak po faulu na něj proměnil penaltu Hruška. Myslím si, že za výkon ve druhém poločase jsme si vyhrát zasloužili."

FK Komárov
Jakub Vaníček: "Myslím si, že se hrál dobrý zápas dvou kvalitních týmů. První poločas jsme začali dobře, měli více míč na kopačkách, ale my, ani domácí si žádnou větší příležitost nevypracovali. Pak jsme dali gól do šatny. Po změně stran Velim začala hrát na dva útočníky a získala převahu. Měli snad třicet centrů z pravé strany a my jsme si s tím nedokázali poradit a logicky přišel trest. Škoda mé šance z úplného závěru. Mohli jsem si odvézt nějaký ten bod."



Sestavy


FC Velim
M. Drápela [-] - O. Martikán [-] , M. Jansta [-] (90. M. Kasal [-] ) , L. Hartig [-] , J. Petrů [-] , D. Hruška [-] (83. J. Kukal [-] ) , D. Záhora [-] (92. V. Kopáček [-] ) , J. Jícha [-] , M. Kedršt [-] , P. Víšek [-] (46. J. Dudek [-] ) , R. Vocel [-]

FK Komárov
D. Hejcman [-] - M. Pužík [-] , J. Vaníček [-] , L. Kaufman [-] , T. Burian [-] (66. T. Baštař [-] ) , J. Bežó [-] , V. Komínek [-] , D. Nový [-] , J. Mojdl [-] , J. Šubert [-] , L. Kolář [-] (88. D. Nesnídal [-] )

ŽK: 48. J. Dudek , 53. D. Hruška , 73. M. Kedršt , 76. L. Hartig , 89. D. Záhora - 29. J. Mojdl , 41. J. Vaníček , 59. M. Pužík , 78. J. Bežó , 83. V. Komínek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Suchý Aleš - NĚMEČEK Josef, MANSOUR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 10:14

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 08:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 13:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 06:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 05:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 20:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 11:23
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 09:05
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 07:13

Tip: remíza