R. Hruška 54. (vl.)
2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 15:30

11.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Strašecí zaskočilo Poděbrady a slavilo výhru po penaltách


Branky


54. R. Hruška (vl.) - 39. L. Křelina
20

Nové Strašecí - Pokud nemohou hráči poděbradské Bohemie vzpomínat na svá utkání s některým z celků Středočeského krajského přeboru v dobrém, pak jsou to dosavadní měření sil s celkem z Nového  Strašecí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrubice Gregora poslala hosty do vedení

Jako první zakončoval hostující Bora, ale hodně nepřesně. Na druhé straně hledal Nováček po přihrávce Mrázka Zíba, ale ten jen ramenem přistrčil míč k Václavákovi. Ve 12. minutě vyrazil Kleinmond technickou střelu Bory po přihrávce Javorka na rohový kop. Po něm zakončoval Sirový a svým pokusem přes hlavu orazítkoval tyč. Po dvaceti minutách zakončoval Křelina, ale branku netrefil. Poté zachyboval hostující brankář Václavík, ale Bláha měl těžkou pozici a z úhlu branku netrefil. V další nadějné pozici se ocitl Krupička, ale také on nemířil přesně.

 

Ve 39. minutě předvedl hrubici domácí Gregor, když posílal malou domů na brankáře, namazal přesně do běhu Křelinovi, který samostatný únik zakončil gólem - 0:1. Křelina se ocitl do poločasu ještě v jedné šanci, ale jeho střela z otočky byla nepřesná. Míč do domácí sítě poté ještě poslal Nepovím, ale branka pro ofsajd neplatila.

Vlastní gól poslal zápas do penalt

V úvodu fauloval Bláha Křelinu, ale rána Bory z přímého kopu nenadělala domácímu brankáři příliš starostí. Další šanci připravil svou individuální akcí Javorek, když se zbavil Titlbacha, avšak Kleinmond střelu Křeliny vykopl. V 54. minutě si dlouhý nákop Elsnice srazil před dotírajícím Mrázkem do vlastní brány Hruška - 1:1. O deset minut později zahrával Zíb rohový kop, zakončoval Bláha, ale jen do boční sítě. Patnáct minut před koncem zakončoval dvakrát po sobě Bora, ale první ránu zblokoval Elsnic a ve druhé případě trefil jen přŕostředek branky.

 

V 81. zakončoval Bora znovu, tentokrát z přímého kopu bránu přestřelil. Rozhodnout mohl domácí Bejbl po vybojovaném míči Mrázka, jenže bránu netrefil. Šance byla i na druhé straně, když hlavičkoval Suchánek nad branku. V dalším zakončení střílel Bora opět nepřesně. Do gólové šance už se dral Novák, nakonec ho před vápnem fauloval Elsnic, Šusta však z dobré pozice branku přestřelil. 

Kleinmond hridnou penalt

V rozstřelu dlouho dominovali střelci, Bláha, Hruška, Mrázek a Javorek a po čtyřech sériích byl stav nerozhodný. Trefil se i domácí Čech, Herčíka poté vychytal Kleinmond. Ve čtvrté sérii proměnil Elsnic a Kleinmond vychytal Šustu, radovali se domácí z bodu navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Ducár, trenér: "První poločas byl z naší strany pasivní, špatně jsme dostupovali soupeře, neměli jsme odražené míče. Proto byl soupeř více ve hře, ale gól jsme jim darovali. Druhá půle už byla z naší strany mnohem lepší a docílili jsme srovnání. Pak nás soupeř zatlačil, ale my jsme přežili a nakonec to zlomili na penalty"

FK Bohemia Poděbrady
Ladislav Bobek, trenér: "Hra z naší strany byla málo odvážná. I přesto jsme si vypracovali tři slušné příležitosti. Bohužel ani jedna neskončila v brance domácích. Až těsně před koncem poločasu udělali domácí chybu v rozehrávce a Křelina chybu potrestal brankou. Druhý poločas jsme hrubou chybu udělali my, kdy se špatně dohodl gólman Václavík s Radkem Hruškou, a byl z toho kuriózní vlastní gól. Pak byl výkon hráčů ospalý. Měli jsme sice více ze hry, ale příležitostí po málu. Na penalty měli více štěstí domácí."



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
K. Kleinmond [-] - J. Elsnic [-] , D. Titlbach [-] , M. Krupička [-] , L. Mrázek [-] , L. Zíb [-] , J. Čech [-] , M. Hartman [-] , J. Gregor [-] , P. Nováček [-] (58. J. Bejbl [-] ) , M. Bláha [-]

FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - V. Herčík [-] , O. Bora [-] , J. Sirový [-] (85. J. Suchánek [-] ) , R. Hruška [-] , O. Hněvsa [-] , L. Hruška [-] , T. Javorek [-] , T. Kubánek [-] (74. T. Šusta [-] ) , L. Nepovím [-] (50. J. Voříšek [-] ) , L. Křelina [-] (62. M. Novák [-] )

ŽK: 43. J. Gregor , 80. J. Čech .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - ZDENĚK Josef, KINČL Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 09:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 07:50
Petr Huttr

Expert: David Miškovský
Tip experta: výhra hostů

Křelina bude mít svůj den.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 00:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 11:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 15:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 11:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 20:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 17:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 10:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 10:21
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 07:10
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 06:17

Tip: výhra domácích