3:1
(1:0)
87. D. Marek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosmonosy odjely z Velimi s prázdnou


Branky


19. J. Jícha , 67. D. Záhora , 90. M. Jansta - 87. D. Marek
14

Velim - Jen bod rozdílu byl před samotným zápasem mezi domácími a Kosmonosy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediným střelcem Vocel

Hosté vstoupili do utkání aktivněji a dostali se i do úvodních dvou šancí, ale využít je nedokázali. Domácí počáteční tlak ustáli a sami v 19. minutě skórovali. Ve středu hřiště se k odraženému míči dostal Hruška, přihrál Vocelovi, který prostrčil balon mezi stopery na nabíhajícího Jichu, který zachoval klidnou hlavu a poslal míč k tyči - 1:0.

Kromě gólů padla i červená karta

Do první šance se dostal po standardní situaci Petrů a již zvedal ruce nad hlavu, na brankové čáře však zasáhl jeden z hráčů Kosmonos a míč vykopl. Velimští navíc velmi dobře bránili a nepoušteli svého soupeře do zakončení. Navíc v 67. minutě poslal Martikán křížný balón na Jíchu, který vyhrál hlavičkový souboj, u míče byl jako první Záhora a z hranice vápna mazácky přeloboval Sýkoru - 2:0.

 

Gólovku na případný třetí gól měl Dudek, ale z malého vápna trefil pouze brankáře. V 75. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Böhm, přesto Kosmonosy po nedorozumění v domácí obraně v 87. minutě snížili Markem - 2:1. Uklidňující třetí branku přidali domácí v 90. minutě, když situaci tři na jednoho vzal na sebe Jansta a udělal nejlépe, jak mohl 3:1



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Do utkání jsme vstoupili ustrašeně, zatím co soupeř měl výborný pohyb a hrál fotbal, ale do vážnějších šancí se nedostal. Obraz hry se postupně vyrovnával a nám pomohla branka Jíchy, která nás zklidnila. Po změně stran si myslím, že už jsme byli lepší. Byli jsme na míči a vytvářeli si šance, které šly řešit určitě gólově. Utkání jsme mohli rozhodnout dříve a nestrachovat se tak do samotného konce. Soupeřova hra postupně upadala a vzadu začal častěji chybovat. Přesto v závěru ještě dokázal utkání zdramatizovat. Důležité je, že se nám podařilo potvrdit tři body ze Lhoty a držíme se dál v horní polovině tabulky. Navíc jsme doma dokázali zdolat dalšího soupeře ze špičky tabulky a to není špatné."

SK Kosmonosy
SK Kosmonosy: Bídná produktivita a neproměněné šance nás opět stály body. Vstup do zápasu se nám vydařil a my jsme si do 20. minuty vytvořili dvě velmi slibné gólové situace. Bohužel se nám branku nepodařilo vstřelit, a tak trestala Velim, která hrozila z rychlých brejků do naši otevřené obrany. Z jednoho takového se prosadil Jícha. Obdržená branka nás nakopla a my jsme nadále předváděli sympatický výkon, který jsme ale v gól přetavit nedokázali. Druhý poločas jsme chtěli utkání heroicky strhnout na naši stranu, nicméně nás trápila nervozita a zatažená Velim bránící v 10-členném bloku. A když nás Velim potrestala v 67. minutě znovu, začala naše naděje na bodový zisk mizet.. V 75. minutě byl dokonce po druhé ŽK vyloučen náš Jirka Böhm. Jiskřičku naděje se podařilo vykřesat Danu Markovi. V ten moment jsme vsadili vše na jednu kartu a to útok. Ale chladnokrevná Velim nás potrestala potřetí a naposledy."



Sestavy


FC Velim
M. Drápela [-] - L. Hartig [-] , J. Dudek [-] (80. M. Jansta [-] ) , R. Vocel [-] (46. P. Víšek [-] ) , D. Hruška [-] , D. Záhora [-] (90. J. Kukal [-] ) , J. Jícha [-] , V. Kopáček [-] , M. Kedršt [-] , O. Martikán [-] , J. Petrů [-]

SK Kosmonosy
M. Sýkora [-] - T. Fabián [-] , M. Kubelka [-] , V. Žďánský [-] (64. D. Marek [-] ) , M. Karásek [-] , J. Böhm [-] , J. Maryška [-] , J. Keszeg [-] (74. J. Strouhal [-] ) , V. Šulc [-] , L. Hrdlička [-] , O. Zeman [-] (22. M. Král [-] )

ŽK: 56. L. Hartig , 65. D. Záhora - 17. V. Šulc , 40. J. Böhm , 59. J. Maryška . ČK: 75. J. Böhm .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Čermoch Jakub - BUDIL Daniel, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Huttr

Expert: Jakub Maryška
Tip experta: výhra hostů

Zajímavý souboj týmů z horních pater tabulky patrně rozhodnou maličkosti. Utkání může skončit jakkoliv, ale tipuji, že urveme výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích