1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Klíčany vyhrály v Nespekách


Branky


14

Nespeky - Domácí hostili v osmém kole lídra tabulky TJ Klíčany. Hosté byli v zápase lepším týmem a připsali si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Klíčan

Ve 2. minutě se hosté po chybě domácích v rozehrávce dostali poměrně lacino k první velké šanci, ale hostující útočník neměl klid v zakončení a branku netrefil. V 10. mminutě zahrávali hosté rohový kop, následoval přetažený centr na zadní tyč, Michal Bureš vrátil balon zpět před bránu a Michal Krimlák vstřelil hlavou první branku – 0:1.  V 15. minutě měli domácí asi největší šanci na vyrovnání. Kukač si navedl míč na střed, odcentroval mezi gólmana a obránce. Dle všeho byl hostující gólman Fiala v souboji pozdě a Peterku fauloval, ale hlavní rozhodčí byl jiného názoru a ve hře se pokračovalo.

 

V rozmezí mezi 23. až 25. minutou si hosté vypracovali tři velmi nadějné příležitosti, ale první dvě střely se mezi tyče nevešly a tu třetí šanci k nevoli hostujících příznivců zastavil praporek pomezního rozhodčího. Ve 39. minutě se sice gólově prosadil klíčanský Hájek, ale ani tento gól nemohl platil pro ofsajd.

Hosté výhru pohlídali

Hned po třech minutách prohrál domácí krajní obránce osobní souboj, Adam Kraus posunul míč na svého spoluhráče Kalaše, a ten si v dané situaci počínal velice zkušeně a bez větších problémů zvýšil vedení svého týmu 0:2. Hosté kontrolovali vývoj utkání až do 65. minuty, to z velké dálky napřáhl Maršoun a střelou k tyči překvapil klíčanského brankáře – 1:2. Tento gól poněkud změnil charakter utkání a domácí Nespeky ucítily šanci na vyrovnání.

 

Přestože si domácí vytvořili celou řadu příležitostí k zakončení, tak žádná šance nebyla natolik tutová, aby znamenala vyrovnání. Naopak tu největší šanci měli hosté v závěru, ale Drážek reflexivně vyrazil střelu Slánského, a tak utkání skončilo vítězstvím hostů, kteří si po vítězství 2:1 upevnili první příčku v soutěžní tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař, trenér: "Byl to výborný soupeř, věděli jsme, že jsou výborný, do sestavy se jim navíc vrátil i jejich střední záložník, který před týdnem chyběl, naopak nám omarodil Míla Klauz, předpokládal jsem, že bude i Pepa Laštovka, bohužel nebyli a oba nám v tomto zápase hodně chyběli. V prvním poločase byl soupeř jednoznačně lepší, přehrával nás, my jsme se jen bránili a téměř nic si nevytvořili. O poločase jsem chtěl něco změnit, bohužel jsem musel vystřídat i Michala Kučabu, který je po nemoci a nebyl zdravotně schopen zvládnout celé utkání. Bohužel hned z kraje druhého poločasu jsme dostali hloupý druhý gól a prohrávali jsme 0:2. Až ve chvíli, kdy jsme dali gól na 1:2, tak soupeř znejistil, začal mít strach o výsledek a my tam měli asi 20 minut, kdy jsme mohli přidat druhou branku a zápas zremizovat, anebo třeba i vyhrát. Každopádně soupeř byl po většinu zápasu lepší a vyhrál zaslouženě.“




Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , M. Kučaba [-] (46. F. Kopta [-] ) , D. Pešta [-] , A. Jasz [-] (87. J. Petlička [-] ) , R. Vojkůvka [-] , A. Varkoček [-] , J. Kukač [-] , M. Burian [-] , L. Braný [-] , S. Peterka [-] (61. L. Maršoun [-] )

TJ Klíčany
J. Fiala [-] - T. Jurčík [-] , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-] , Š. Vošta [-] - P. Hájek [-] (78. T. Krimlák [-] ) , A. Kraus [-] , T. Buldra [-] (71. T. Petříček [-] ) , P. Slánský [-] - J. Kalaš [-] (90. J. Ježek [-] ) - D. Minha [-] (90. J. Jeslínek [-] )

ŽK: 87. R. Vojkůvka , 89. F. Kopta - 60. T. Buldra .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - BRAUNŠVEIG Vojtěch, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Jakub Maryška
Tip experta: remíza

Těžký zápas pro vedoucí Klíčany na hřišti Nespek. V mých očích by tomuto utkání slušela remíza. Klíčany sice okupují první příčku, ale domácí nedají svou kůži lacino.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů