Komárov rozhodl utkání s Novým Strašecím po přestávce


Branky


29. J. Mojdl , 60. J. Vaníček , 65. J. Mojdl , 70. M. Pužík (p.) - 48. J. Elsnic , 76. L. Mrázek
17

Komárov - Ani osmý duel v sezóně nepřinesl fotbalistům Nového Strašecí bodový zisk, přesto hosté neodehráli špatné utkání, ale odešli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov z šancí vytěžil jediný gól

Domácí se dostávali do zakončení velmi těžko, neboť obrana Nového Strašecí působila odhodlaně. V dobré pozici se ocitl po standardní situaci Pužíka stoper Vaníček, ale zaskvěl se Kleinmond. I v další šanci byl Vaníček a znovu se před brankářem ocitl zcela osamocen, ale namířil pouze do něj. V další šanci selhal Mojdl a později i Srp. Ve 29. minutě zahrávali domácí rohový kop, který byl ještě odvrácen, míč se ale dostal znovu k Srpovi, který rozehrával již zmíněný roh, uvolnil se přes bránícího hráče, na zadní tyči našel volného Mojdla a ten poslal hlavou míč do sítě - 1:0. Zahrozili i hosté, ale Hejcman byl pozorný.

Domácí dali tři góly během deseti minut

Ve 48. minutě zachytili hosté nepřesný nákop Vaníčka, podnikli rychlý kontr, následoval centr z pravé strany a volný Elsnic hlavou srovnal - 1:1. Komárov poté soupeře zatlačil, ve své třetí šanci se ocitl Vaníček, ale tentokrát namířil svou hlavičku mimo tři tyče. Vaníček se dočkal gólu v minutě šedesáté a poslal svůj tým podruhé do vedení - 2:1. O pět minut později našel Burian svým centrem Mojdla, který trefil míč z první a hlavně přesně k tyči - 3:1.

 

V 70. minutě letěl míč opět k Vaníčkovi, kterého fauloval L. Mrázek a kopala se penalta, tu bezpečně proměnil Pužík - 4:1. Další branku mohl přidat Srp, který stál sám před brankou, ale svou šanci neproměnil. V 76. minutě zachybovali domácí a L. Mrázek snížil - 4:2.



Ohlasy k zápasu


FK Komárov
Jakub Vaníček: "I když naše výkony nejsou úplně takové, jaké bychom si představovali, tak jsme byli alespoň chvíli na prvním místě, což je pro nás jako nováčka krásný. Naštěstí, i když výkon není úplně stoprocentní, tak ty body vždy nějak urveme. Teď se nám dává do pořádku Láďa Kolář a věřím, že s ním budeme dávat více gólů, je to důležitý hráč. Čekají nás dva těžké zápasy venku, snad budeme pokračovat jako doposud. Jsme rádi, že pomalu začínáme sbírat body i doma, kde jsme minulý rok prohráli pouze jednou."

TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Mrázek: "Budu hodnotit výkon hlavně našeho mužstva a ten byl velice dobrý. Nechybělo nám nasazení, nechyběla nám bojovnost. V naší hře se našly i taktické chyby, máme mladý tým a musíme na jejich odstraňování stále pracovat. Soupeř má kvalitní tým, přesto jsme s ním hráli vyrovnaný zápas. Góly jsme dostávali hlavně po standardních situacích, Komárov má dost vysokých hráčů. Důležité ale pro mě je, že všichni hráči, od prvního do posledního co byli na hřišti, zaslouží pochvalu. Včetně nového hráče Nováčka. Věřím, že když budeme podávat takové výkony v dalších zápasech, že začneme dělat body a budeme soupeřům rovnocenným protivníkem."



Počet diváků: 166. Rozhodčí: Pejša Jakub - HÁJEK Lukáš, SVOBODA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 11. 2019 18:02
Hodnocení zápasu
4. 10. 2019 08:04
Hodnocení zápasu
28. 9. 2019 15:20
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Jakub Maryška
Tip experta: výhra domácích

Strašečtí nemají kvalitu na to, aby vyhráli v Komárově. Na výhru čekají již sedm kol a budou muset ještě minimálně týden počkat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích