Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

10.0

Nápoje

--

Jídlo

7.0

Hrací plocha

--

Zázemí

7.0

FOTO: Diváci se branek mezi Poděbrady a Tuchlovicemi dočkali až v penaltovém rozstřelu, ve kterém byli úspěšnější domácí


Branky


15

Poděbrady - Již tři utkání čekají Poděbrady na vstřelený gól, jelikož nedokázali skórovat ani v zápase s Tuchlovicemi. O vítězi po bezbrankové remíze rozhodovaly penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se zatím branky nedočkali

Hráči Bohemie měli v prvním poločase viditelně více ze hry. Hned v 1. minutě po Borově centru do pokutového území a přistrčení Nováka pálil Nepovím, ale z ostrého úhlu pálil pouze do připraveného brankáře Šimka. Domácí se obranu soupeře snažili již tradičně překonat pomocí centrů ze stran hřiště, tentokrát však naráželi na pozorně si počínajícího Šimka, který množství jejich pokusů stáhl bezpečně do svých rukavic.

 

Hráčům Bohemie se lépe nedařilo ani při dalekonosných pokusech. Dvakrát v krátkém sledu po sobě to tímto způsobem zkoušel Herčík, ani pravou, ani levou nohou však nedokázal svůj střelecký počin přesněji umístit a Šimek tak bez problémů zakročil. V 18. minutě fauloval Fitko Křelinu, následný Kubánkův centr na bližší tyč našel Novák. Jeho zakočení šlo vysoko nad břevno. Ve 29. minutě  zakončoval odražený míč Javorek, ale z hranice pokutového území pálil pouze nad.

 

Poté se do dvou šancí dostali hráči Tuchlovic. Kubů prostrčil do náběhu za obranu Krskovi. Zakončení tuchlovického záložníka však skončilo pouze na vnější tyči. V úplném závěru první pětačtyřicetiminutovky si to pak směrem kupředu namířil Hafenrichter, na polovině hřiště se nejprve zbavil dotírajícího Javorka a následně šajtlí narýsoval přesný pas na Červenku, jenž se okamžitě snažil přelobovat vyběhnuvšího brankáře Bohemie. Ten však při krkolomném zákroku na hranici pokutového území dokázal pokus o lob hlavou zblokovat.

Branky nepadly ani po změně stran

Křelina po autovém vhazování postrčil míč podél brankové čáry a přihrávkou hledal před bránou stojícího Nováka. Šimek však projevil dostatek předvídavosti a míč lapil. Na druhé straně vyvezl míč Brnovják z vlastní poloviny až do těsné blízkosti pokutového území Bohemie a svým centrem našel nabíhajícího Miškovice, ten zády k bráně nedokázal míči udělit potřebnou razanci a Málek tak bez větších problémů zakročil. V 52. minutě prodloužil výkop poděbradského brankáře Křelina a Novák sklepnutím míče přichystal zajímavou střeleckou pozici Nepovímovi, mířil ale vedle.

 

Další šanci měl hostující Červenka, kterého vybídl k úniku přesným pasem za obranu Procházka, ale také toto zakončení se do brány nevešlo. V 69. minutě se dlouhé autového vhazování Fitka vrátilo rychle nazpět k tomuto obránci Tuchlovic a ten do pokutového území poslal centr. Ve vzdušném souboji byl úspěšnější Starenko, míč se však zastavil o horní tyč poděbradské brány. O několik desítek vteřin později na druhé straně zakončoval hlavou po Herčíkově centru Novák, ale Šimek proti jeho pokusu dokázal zasáhnout a míč vyrazil na rohový kop. Po něm se před bránou Tuchlovic odehrál zajímavý závar, ale po několika nešťastných odrazech skončil míč opět v rukavicích brankáře Šimka.

 

V 83. minutě se hostům nabídla po nedovoleném zákroku Javorka na Brnovjáka možnost zajímavého přímého kopu, jehož exekuce se ujal Procházka. Svou střelu sice nasměroval do středu brány, ale brankář Málek dokázal míč pouze vyrazit a nepříjemnou situaci tak defetivně uklidnil svým dlouhým odkopem až Křelina. V samotném závěru si Miškovic dokázal obhodit Hrušku, ale nedůrazným zakončením z ostrého úhlu Málka nepřekvapil. 

Bod navíc pro domácí

Po prvních dvou sériích byl ještě stav rozstřelu nerozhodný, když za domácí suverénně proměnili své pokusy Javorek a Šusta, zatímco na straně Tuchlovic s notnou dávkou štěstí propasírovali míč do sítě Fitko a Kubů. Ve třetí sérii si nejprve další bezproblémový zásah připsal Nepovím a výhodu ve prospěch domácího celku pak vykřesal lapenou desítkou z kopačky Hafenrichtera Málek. Bonusový druhý bod z tohoto utkání ještě více Bohemii přiblížil Herčík, za jehož přesně umístěným kopem se Šimek natahoval marně. Sám gólman Tuchlovic se poté postavil ke čtvrtému kopu svého týmu z penaltového puntíku, ale svého brankářského kolegu překonat nedokázal a bylo tak definitvně rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady
Ladislav Bobek, trenér: "Měli jsme územní převahu, ale nevytvářeli jsme si brankové příležitosti. V poslední době nedáváme góly. Soupeř mohl ze tří protiútoků skórovat. V současné době je produktivita náš největší problém. Herně to bylo slušné, měli jsme mírnou převahu, slušně jsme kombinovali, ale góly prostě nedáváme. Neměli jsme ani žádnou vyloženou šanci. Po celý zápas jsme hráli do plných, vzadu jsme to otevírali a proto to třikrát zavánělo brankou v naší síti."

AFK Tuchlovice
Šimon Procházka: "Úvod zápasu byl vyrovnaný, pak jsme byli aktivnější směrem dopředu a vytvořili jsme si hodně situací, které jsme bohužel neproměnili v gól. Tak to bylo i druhý poločas, sám na branku šel Červenka ale minul. Zvedli jsme se herně od minulého utkání."



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
J. Málek [-] - R. Hruška [-] , O. Bora [-] , V. Herčík [-] , L. Křelina [-] (88. T. Šusta [-] ) , L. Hruška [-] , M. Novák [-] , T. Javorek [-] , T. Kubánek [-] (74. K. Pikner [-] ) , L. Nepovím [-] , J. Sirový [-] (63. O. Hněvsa [-] )


ŽK: 51. J. Sirový - 45. J. Červenka , 76. P. Hornof .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - HRON Karel, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 9. 2019 08:24
Hodnocení zápasu
Petr Huttr

Expert: Jakub Hromádka
Tip experta: výhra domácích

O gól zvítězí domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích