0:2
(0:1)
37. T. Srp
78. M. Pužík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 17:00

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov vyhrál znovu venku, tentokrát si vyšlápl na úřadujícího mistra ze Lhoty


Branky


37. T. Srp , 78. M. Pužík (p.)
15

Lhota - Oba týmy, domácí Lhota i hosté z Komárova měly před tímto zápasem stejný počet šesti bodů. Komárov natáhl sérii venkovních výher na tři v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostí zajistil Srp

Prvních dvacet minut bylo v režii hostí, byli lepším týmem a měli spoustu standardních situacích, nebezpečných centrů a zakončení, ale vytoužený gól nepřišel. Hra se posléze vyrovnala, ale bez vážných šancí. Buriana z úhlu vychytal skvěle Tůma a Mojdl v úniku přestřelil. Ve 37. minutě se měnilo skóre v zápasu poprvé. Baštař poslal dlouhý míč po lajně na Mojdla, ten připravil Srpovi, který si obhodil při postupu sám na brankáře domácího strážce svatyně a poslal míč do prázdné branky - 0:1

Definitivní rozhodnutí po červené kartě a penaltě

Lhota na svého soupeře po změně stran vlétla, měla územní převahu, ale nedokýzala si vytvořit stoprocentní brankovou příležitost. Hosté chtěli hrát na brejky, i do otevřené obrany domácích. V 79. minutě našel Pužík svým pasem Nového, přišel faul, druhá žlutá karta pro Pařízka a penalta. Pužík se štěstím proměnil a rozhodl definitivně o výhře Komárova - 0:2.



Ohlasy k zápasu



FK Komárov
Jakub Vaníček: "Zahráli jsme dobrý zápas, třetí zápas venku a třetí výhra, navíc bez inkasovaného gólu. Dělali jsme si srandu, že odehrajeme všechny zápasy venku a náš stadion na rok zavřeme (smích). Úvod utkání byl v naši režii, pak Lhota hru vyrovnala. Celkově, když to shrnu, tak jsme vyhráli zaslouženě, protože jsme měli více šancí a dali dva góly. Teď chceme konečně prolomit smůlu doma a porazit Kosmonosy a dostat se na vítěznou vlnu."



Sestavy


SK Lhota
J. Tůma [-] - M. Pařízek [-] , T. Vincenc [-] (46. L. Primus [-] ) , M. Kudela [-] , J. Dvořák [-] , Š. Jungmann [-] (62. Z. Zmeškal [-] ) , D. Danylych [-] , M. Veliký [-] , M. Kodria [-] (85. O. Popok [-] ) , G. Bittengel [-] , M. Šalamoun [-]

FK Komárov
D. Hejcman [-] - D. Nový [-] (88. A. Grunt [-] ) , J. Vaníček [-] , T. Baštař [-] , V. Komínek [-] , J. Mojdl [-] , T. Srp [-] (90. D. Nesnídal [-] ) , M. Pužík [-] , T. Burian [-] (86. V. Solar [-] ) , J. Bežó [-] , J. Šubert [-]

ŽK: 74. M. Pařízek . ČK: 77. M. Pařízek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Drábek Tomáš - BOČEK Michal, MBOUSSA Matthieu.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Jakub Vaníček
Tip experta: výhra hostů

Tady mi nezbývá nic jiného než výhra Komárova, venku se nám zatím daří, i když nejsme v optimálním složení a Lhota je loňský vítěz, tak věřím, že se nám podaří získat všechny tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza