2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchlovice vydřely i přes špatný výkon tři body s Velimí


Branky


15

Tuchlovice - Páté kolo Ondrášovka KP nabídlo souboj domácích Tuchlovic s Velimí, která v zápae nevyužila několik vyložených šancí a z utkání nakonec odjela s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nemohoucnost hostí dát gól

Zápas začal velmi zostra. Hned v první minutě vznikl velký závar v pokutovém území Tuchlovic, ale nakonec se domácím podařilo míč odvrátit. Velimští měli v samém úvodu velké množství standardních situacích, ze kterých byli nebezpeční. Střelu hostujícího Kukala chytil Šimek. V samém závěru prvního poločasu trefili hosté tyč. V jediné ojedinělé šanci domácích si počínal na výbornou brankář Dejmek.

Domácí vytěžili z minima maximum

I druhý poločas se nesl v podobném duchu, pokusy domácích končily většinou ještě před vápnem. Hosté nedokázali dát gól ani z malého vápna, kdy dokonce došlo k přeestřelení brány. Přesto v 76. minutě šly Tuchlovice do vedení, když centr Hafenrichtera dopadl do malého vápna a Procházka doklepl míč do brány - 1:0. Zakončení hostujícího Hrušky mířilo nad.

 

Vedení domácím ale vydrželo čtyři minuty, když Jícha vyhrál souboj s Tomicem a překonal Šimka - 1:1. Domácí ale strhli vítězství na svou stranu, když po autovém vhazováním a nepovedeém odkupu hostí napřáhl z pětadvaceti metrů Kubů a trefil se přesně k tyči - 2:1



Ohlasy k zápasu


AFK Tuchlovice
Ondřej Pilař: "Získali jsme tři body, které pro nás mají po průběhu zápasu cenu zlata. Objektivně musíme uznat, že soupeř si vytvořil daleko více šancí, ale naštěstí pro nás využili pouze jednu."

FC Velim
Martin Nedbal, vedoucí mužstva: "Do Tuchlovic jsme zajížděli bez obou krajních beků Martikána s Kedrštem. Do sestavy se po zranění vrátil Vocel a po dovolené Hartig. Od první do poslední minuty to bylo ale o zahazování našich tisíciprocentních šancí. Takže místo poklidného vedení to byl boj. Vstup do druhého poločasu se nesl ve stejném duchu. Dokázali jsme si vypracovat dostatek příležitostí ke skórování, ale dál jsme pokračovali v zahazováních vyložených šancí. Netrefili jsme ani prázdnou bránu z malého vápna. Za to přišel trest. Byl to zápas, který se neměl prohrát, ale stalo se. Celý zápas to bylo jen o našem trestuhodném zahazování šancí. Teď se musíme připravit na domácí zápas s Dobrovicí a chtít jít všichni vyhrát, ne jen si někteří zahrát."



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - N. Miškovic [-] , Š. Procházka [-] , M. Pospíšil [-] , J. Kubů [-] , P. Hafenrichter [-] , J. Červenka [-] (73. V. Krsek [-] ) , M. Brnovják [-] , M. Boháč [-] , L. Tomic [-] , O. Pilař [-]

FC Velim
D. Dejmek [-] - J. Kukal [-] (73. M. Kasal [-] ) , M. Jansta [-] (79. V. Kopáček [-] ) , L. Hartig [-] , R. Vocel [-] , D. Hruška [-] , D. Záhora [-] , J. Jícha [-] , P. Víšek [-] , J. Bečvařík [-] , J. Petrů [-]

ŽK: 44. M. Brnovják , 75. P. Hafenrichter - 89. R. Vocel .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Čermoch Jakub - NERAD Vojtěch, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Jakub Vaníček
Tip experta: výhra hostů

Tady je to pro mě těžké odhadnout, ale věřím, že si Velim body z Tuchlovic odveze.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů