Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlašim zvládla přestřelku s Tuchlovicemi


Branky


16

Vlašim - Na Benešovsko zavítaly ve čtvrté kole kladenské Tuchlovice, které v zápase třikrát vedly, ale nakonec odjely s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostí

Tempo zápasu určil rychlý gól ze 4. minuty, když centr Starenka uklidil do sítě Procházka - 0:1. V tu chvíli zaskočeni domácí mohli po chvíli inkasovat znovu, ale s vypětím všech sil odolávali. A ve 23. minutě bylo již srovnáno po zakončení Vlasáka, který vystihl malou domů - 1:1. Tuchlovičtí ještě před poločasovým hvizdem strhli vedení znovu na svou stranu, Kubů předvedl individuální akci a jeho střelu ještě stihl vyrazit domácí brankář, Miškovic však dorážel do odkryté branky - 1:2.

Góly padaly i po změně stran

I po změně stran padl gól ve čtvrté minutě, když srovnával Cettl po kolmici od Sogba - 2:2. Hrál se zápas jak na houpačce s vysokým tempem. Po hodině hry se Tuchlovičtí dostali potřetí v zápase do vedení, když si přihrávku Červenky srazil do vlastní brány Lapáček - 2:3.

 

Vlašimi se ale povedlo výsledek otočit. Nejprve se v 71. dokázal prosadit střelou z první Habal - 3:3. O tři minuty později rozhodl utkání přesnou hlavičkou střídající Lalouček - 4:3.



Ohlasy k zápasu


FC Sellier & Bellot Vlašim B
Václav Toupal, trenér: "Opět jsme se nevyvarovali špatnému vstupu do utkání a v třetí minutě inkasovali. Podařilo se nám ve dvacáté minutě skórovat , ale i tak náš výkon v první poločase nebyl dobrý hráli jsme pomalu a ustrašeně a Tuchlovice přidali druhý gól do šatny. Druhý poločas byl z naší strany lepší, hlavně jsme zlepšili pohyb a po střídáních kdy střídající hráči hru oživili . V divoké přestřelce jsme nakonec zvítězili 4.3. Hráčům chci poděkovat že opět utkání dotáhli do vítězného konce nasazením a bojovností."

AFK Tuchlovice
Šimon Procházka: "Zápas se ze začátku vyvíjel dobře, vstřelili jsme rychlý gól, což domácí překvapilo. Snažili jsme se toho využít, měli jsem několik šancí, ale další gól z toho nepadl. Naopak pak domácí využili našich chyb v obraně i těch individuálních a zápas ve druhém poločase otočili."



Sestavy


FC Sellier & Bellot Vlašim B
O. Štecher [-] - M. Habal [-] , M. Lapáček [-] , P. Vobecký [-] (66. J. Zeman [-] ) , D. Vlasák [-] , F. Rut [-] (81. F. Zvára [-] ) , O. Cettl [-] , A. Sogbo [-] (85. V. Brýl [-] ) , F. Linhart [-] (56. M. Štětina [-] ) , J. Toupal [-] (70. M. Lalouček [-] ) , V. Přitasil [-]

AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - N. Miškovic [-] , Š. Procházka [-] , J. Červenka [-] , J. Kubů [-] , P. Hafenrichter [-] , P. Starenko [-] (87. D. Čižinský [-] ) , M. Brnovják [-] , L. Tomic [-] , M. Fitko [-] , M. Boháč [-] (29. M. Pospíšil [-] )

ŽK: 45. M. Lapáček , 85. V. Přitasil - 41. J. Kubů , 74. M. Šimek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Vaňousek Patrik - ROTH Patrik, VLK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Ondřej Pilař
Tip experta: remíza

Hosté po dvou nevydařených zápasech zaberou a budou bodovat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích