Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 10:15

3.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlašim srazily vlastní chyby a v Klíšanech prohrála


Branky


16

Klíčany - Domácí čekal soupeř, který své první dva zápasy vyhrál, stejně jako Klíčany. Po tomto zápase už je ale stoprocentní jen jedno z těchto mužstev.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I Vlašim měla šance, ale trefovali se jen domácí

Domácí mužstvo se hned od začátku dostalo do vedení. Ve 4. minutě přišlo špatné vyhození Štechera na Cettla, k míči se dostal Jeslínek, postrčil na Slánskího a ten se nemýlil - 1:0. Hosté mohli vyrovnat, když po křížném pasu Lapáčka střílel Linhart, ale domácí brankář si s jeho střelou poradil.

 

Ve 29. minutě se do šance dostal znovu Linhart, když ho kolmicí vyslal Vobecký, jeho tvrdou střelu vyrazil Fiala a dobíhající Cettl mířil mimo. Ve 37. se pak trefili podruhé v utkání domácí, když s rozehrávkou otálel Štětina a míče se zmocnil Kalaš, našel přesnou přihrávkou Hájka a ten se nemýlil - 2:0.

Stačilo patnáct minut a bylo rozhodnuto

Vstup do druhého poločasu byl stejný jako do po poločasu prvního. Ve 47. minutě přišla další chyba hostí, Jeslínek přehodil Štechera a Kraus dával do prázdné brány - 3:0. V 59. minutě to bylo již o čtyři góly. Hájek přenesl míč na Jurčíka, který vnikl vnikl do vápna a přesně našel Jeslínka, který měl před sebou prázdnou bránu - 4:0. O čtyři minuty později přihrál Minha Kalašovi a byl z toho další gól - 5:0.

 

Hosté se přeci jen dočkali alespoň čestného zásahu, když se tvrdou ránou prosadil Vobecký - 5:1. Klíčany tak pokračují ve skvělých výkonech a připsaly si třetí výhru v řadě, Vlašim naopak poprvé zaváhala.



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Čekali jsme další těžké utkání, ale zároveň jsme si věřili, že po venkovní výhře v Komárově vyhrajeme i doma. Vstoupili jsme opět do utkání velmi dobře a hned ve čtvrté minutě skóroval Slánský a do šatny uklidnil náš nervózní poločas Hájek. Řekli jsme si o poločas, že na hosty vletíme a naštěstí přišel brzo třetí gól a ten byl rozhodující, hosté poté přestali hrát. Vlašim je mladé, běhavé mužstvo, které drží míč a moc bodů ztrácet nebudou. Jedeme na vítězné vlně a těšíme se na utkání ve Velimi, kam jedeme vyhrát."

FC Sellier & Bellot Vlašim B
Václav Toupal, trenér: "Utkání se mi těžko hodnotí, v poli to byla vyrovnaná hra. Ovšem pět hrubých individuálních chyb a stoprocentní využití soupeřem dalo zápasu jasný a pro Klíčany zasloužený výsledek."



Sestavy


TJ Klíčany
J. Fiala [-] - T. Jurčík [-] , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-] , Š. Vošta [-] - P. Hájek [-] (73. J. Ježek [-] ) , P. Slánský [-] (70. J. Háša [-] ) , T. Buldra [-] (68. T. Petříček [-] ) , A. Kraus [-] (60. D. Minha [-] ) - J. Jeslínek [-] (66. T. Krimlák [-] ) , J. Kalaš [-] -

FC Sellier & Bellot Vlašim B
O. Štecher [-] - J. Toupal [-] (73. V. Brýl [-] ) , M. Habal [-] , F. Zvára [-] , V. Přitasil [-] (68. F. Rut [-] ) , P. Vobecký [-] , D. Vlasák [-] (70. J. Zeman [-] ) , O. Cettl [-] , M. Štětina [-] (63. R. Filip [-] ) , F. Linhart [-] (70. M. Lalouček [-] ) , M. Lapáček [-]

ŽK: 51. M. Krimlák - 38. D. Vlasák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JEŽEK Ondřej - HÁJEK Lukáš, SVOBODA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Jan Kukal
Tip experta: výhra domácích

Klíčany jsou doma velmi silné a nenechají si utéct ani bod.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích