Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 13:30

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Luhačovic udolala Veselou až v penaltové loterii


Branky


17

Na půdu Luhačovic zavítali borci z Veselé a v první půli tahali za kratší konec. Ve druhém poločasu ale dokázali otočit výsledek. O tři body přišli hosté v samotném závěru, kdy srovnal hrající kouč domácích Jan Jelínek. V penaltách se více dařilo domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

První čtvrthodina sezóny byla z obou stran velmi opatrná, bez šancí. Domácí se ale osmělili dříve a do vedení šli už v 18.minutě, když hostující  obrana reklamovala ofsajd. Po půlhodině hry to bylo už 2:0 pro domácí. To po nastřeleném břevnu Dlouhého branky míč tak dlouho putoval malým vápnem až nejvíce razance projevil domácí  Horáček a uklidil jen do brány. Brzké vedení domácím uškodilo. Ti polevili v aktivitě a do hry se více dostávala i Veselá. Nejprve dvakrát střílel z dálky T. Dujka. Poprve mimo, podruhé brankař střelu vyškrábl na roh.  To už se mu ale nepovedlo při dalekonosné střele M. Čočka v 43.minutě. Krásná střela zprava z více jak 30- ti metrů zapadla do vzdálenější šibenice. 

 Facebook Luhačovic:

 Jako první se radovala ze vstřelené branky Veselá, ale jejich radost zhasil zdvižený praporek rozhodčího. V 18. minutě našel domácí kapitán Zdeněk Červenka přesným pasem za obranu nabíhajícího Hyží...ka, který na dvakrát propasíroval míč do sítě 1:0. O deset minut později si v pokutovém území přehodil míč přes hlavu Horáček a krásnou střelou z voleje poslal domácí do dvoubrankového vedení. Po druhé inkasované brance začali pomalu přebírat iniciativu hosté. Veselá se dočkala snižující branky ještě před koncem prvního poločasu a to když napřáhl ze střední vzdálenosti Čoček a jeho pumelice se zastavila až v síti 2:1. Ihned z rozehrávky se pokusil z poloviny hřiště zaskočit brankáře Dlouhého domácí Jelínek, ale jeho lob orazítkoval břevno! V 54. minutě se do samostatného úniku dostal Jelínek, ale jeho pokus vychytal Dlouhý. O šest minut později již bylo srovnáno. Na krásný centr z levé strany si naběhl na zadní tyč zcela osamocený Tkadlec a hlavičkou překonal brankáře domácích 2:2. V 67. minutě zrealizovala Veselá ukázkový rychlý protiútok po rohu domácích, na jeho konci stál Roman Dobeš a tváří v tvář brankáři se nemýlil 2:3. V 76. minutě mohl utkání rozhodnout Tkadlec, ale jeho tutovku vychytal Coufalík. Když už to vypadalo, že Veselá dotáhne ukázkový obrat do vítězného konce tak si na jeden z posledních nákopů naskočil Jelínek a krásnou hlavičkou z hranice pokutového území vyrovnal 3:3. V pokutových kopech selhali střelci Veselé ve 4 a 5 sérii a jelikož z domácích se nikdo nemýlil tak bod navíc zůstal v Luhačovicích. Utkání hrané v úporném vedru plné zajímavých momentů, branek, obratů tak dopadlo šťastněji pro domácí!

Domácí srovnali až v posledních minutách

Poločasovou naději si hosté přenesli i do druhé půle a byli celý poločas aktivnější. Veselé chyběla větší odvaha v zakončení, útočníci se snažili to s míčem dotáhnout až do brány, chyběla střelba z hranice vápna. Obranu Luhačovic dokázal řádně rozhodit až příchod M. Střílky v 58.minutě, který začal tahat míče po pravém křídle a centrovat do vápna. Hned jedna z prvních jeho akcí skončila v 60.minutě vyrovnávacím gólem, když se na zadní tyči k jeho centru dostal nepokrytý  O. Tkadlec a hlavičkoval přesně. M. Střílka byl po sedmi minutách u zrodu i třetí branky  Veselé, když od pravé lajny posunul míč do středu R. Dobešovi. Ten prošel domácí obranou jak nůž máslem a podél vybíhajícího brankaře míč uklidil zkušeně k bližší tyči. Pojistku výsledku měli na kopačkách další dva střídající hráči. J. Holík se v 83.minutě dostal zase zprava do vápna, na úrovni penalty ještě posunul doleva k lépe postavenému M. Záhořákovi, ale ten trefil jen nohy brankaře Coufalíka. Závěrečný tlak Luhačovic a jejich snahu o vyrovnání se zdálo, že už Veselá zvládne bez pohromy. Kritický okamžik se ale zrodil v nastaveném čase na půlce hřiště u veselské pravé postranní čáry. Nedůrazný souboj o míč, domácím se podařilo ještě nacentrovat do vápna, kde v oblasti penalty skákal na hlavičku nikým neatakovaný  Jelínek a centr prodloužil ideálně obloučkem za sebe do horního růžku Dlouhého branky. A šlo se na penaltový rozstřel.

 

Na penalty vyhráli domácí

V penaltách se více dařilo domácím, kteří vyhráli 4:3.

Rozstřel se Veselé nepovedl. Všichni čtyři exekutoři  Luhačovic byli  postupně úspěšní (Zmeškal, Korch, Kryšpín i Maček).  Za Veselou se trefili  Čoček, Ševčík a Záhořák. Čtvrtému exekutorovi (Střílkovi) Coufalík pokus chytil a po něm O. Tkadlec  přízemní střelou o fous minul pravou tyč. Bonusový bod tedy zůstal v Luhačovicích.



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice B
facebook Luhačovic: Domácí rezervu po přeřazení do 1.B třídy skupiny B čekal silný soupeř a to Veselá. Zápas nabízel zajímavý souboj bývalých spoluhráčů z ligové kabiny Zlína a to na straně domácích Jana Jelínka a na straně hostů dvojice Tomáš Dujka a Roman Dobeš.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Samozřejmě nás štve, že nevezeme všechny tři body, ale s ohledem na průběh zápasu i na skutečnost, že otvíráme novou sezónu, tak jsme rádi, že jsme bodovali hned v prvním venkovním utkání. A musíme také zkousnout změny v sestavě, kterých nebylo málo. Dnes se prosadilo herně i střelecky mládí i zkušenost a to je s výhledem na další utkání jen dobře.



Sestavy


FK Luhačovice B
M. Coufalík [-] - J. Suchý [-] (63. D. Mejzlík [-] ) , Z. Červenka [-] , J. Kryšpín [-] , M. Hyžík [-] (46. E. Riečičiar [-] ) , V. Zábojník [-] (56. M. Korch [-] ) , M. Horáček [-] (78. L. Bača [-] ) , T. Maček [-] , J. Jelínek [-] , R. Pešek [-] , M. Zmeškal [-]

TJ Sokol Veselá
M. Dlouhý [-] - O. Tkadlec [-] , P. Dlouhý [-] (77. J. Holík [-] ) , O. Ševčík [-] , D. Sokol [-] , J. Červenka [-] , D. Dlabaja [-] (46. M. Záhořák [-] ) , M. Čoček [-] , M. Bodlák [-] , R. Dobeš [-] (58. M. Střílka [-] ) , T. Dujka [-]

Hráči zápasu: J. Jelínek - M. Čoček , O. Ševčík .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: ŠTULÍŘ Michal - NĚMEC Jiří, HŘÍBEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Libor Koutný
Tip experta: remíza

Veselá si z Luhačovic minimálně jeden bod odveze

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku