2:1
(0:1)
32. P. Hubr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 15:00

10.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kapitán Napajedel Michal Dvořáček v nastaveném času rozhodl duel s Morkovicemi


Branky


12

V Napajedlích se představil celek z Morkovic a po půlhodině hry se ujal vedení po brance Hubra. Poté však byl hostím vyloučen Jablunka. Domácí dokázali přesilovku zužitkovat a ve druhém dějství Brauner vyrovnal. Rozuzlení zápasu přišlo až ve druhé minutě nastavení, kdy kapitán Napajedel Michal Dvořáček utkání nakonec rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali jednobrankového vedení

"Naše áčko v tomto zápase v Napajedlích rozhodně nezklamalo a hoši si za předvedenou hru a bojovnost zaslouží pochvalu. V prvním poločase jsme si vytvořili tři tutovky a dvakrát nás podržel náš brankař Jarka. A bohužel když šel náš útočník D.Knap sám na brankáře a ač byl zezadu v jasné brankové příležitosti faulován a jeho střela skončila na tyčce, tak pan rozhodčí tuto situaci neohodnotil ani žlutou kartou. Naopak při úniku domácího hráče v 36. minutě, kdy jsme již vedli po hlavičce P. Hubra 1 - 0 velmi přísně udělil při kontaktu tělem červenou kartu našemu hráči Jablunkovi, čímž velmi ovlivnil průběh zápasu", neberou si servítky k výkonu sudího činovníci Morkovic.

Domácí dokázali strhnout vítězství na svoji stranu

"Domácím Napajedlům se podařilo v druhém poločase vyrovnat, naši ač v deseti, hráli vyrovnanou partii a byli domácím více než rovnocenným soupeřem. Když se již zdálo, že zápas spěje do fáze pokutových kopů, tak v 92 min. utkání po chybě, která pramenila s přílišného nasazení vyhrát toto utkání jsme inkasovali podruhé", hodnotí druhý poločas funkcionáři Morkovic. To se událo ve druhé minutě nastavení a autorem branky byl domácí kapitán Michal Dvořáček. Z dobře rozehraného utkání v Napajedlích tak odjíždějí Morkovice s prázdnou a také s pocitem křivdy. Domácí celek vytěžil z minima maximum a do tabulky Krajského přeboru si připsal další tři body a tabukou vstoupá vzhůru.



Ohlasy k zápasu


TJ Fatra Slavia Napajedla
web Napajedel: Utkání bylo od začátku plné brankových příležitostí na obou stranách, ale gól padl až ve 32 minutě a hosté se ujali vedení. A bylo zasloužené, Morkovice hráli od začátku velice dobře, byli kombinačně silní, důrazní a my hráli jen na rychlé brejky. Po jednom takovém byl vyloučen hostující hráč a my jsme se pak od začátku druhé půle snažili o zkorigování stavu. To se nám podařilo v 53 minutě střídajícím Braunerem. Hosté i v deseti hráčích byli pořád nepříjemným soupeřem, proto se až do závěru utkání skóre neměnilo, až v nastaveném čase nám vyšel další z brejků a Dvořáček rozhodl, že tři body zůstanou doma.

FC Morkovice
facebook Morkovic: Ztratili jsme výborně rozehrané utkání a také vyloučeného Jablunku.



Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - M. Němec [-] , R. Bůžek [-] , R. Holomek [-] (46. D. Brauner [-] ) , M. Dvořáček [-] , R. Foral [-] , K. Havránek [-] , O. Haša [-] (87. A. Simerský [-] ) , P. Koutník [-] , M. Drga [-] , M. Holomek [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - D. Jablunka [-] , D. Hradil [-] , J. Smažinka [-] , J. Večerka [-] - O. Pospíšil [-] , D. Judas [-] (86. D. Prachař [-] ) , J. Kapounek [-] - D. Knap [-] , P. Hubr [-] (69. M. Oplt [-] ) , P. Malošík [-] (77. R. Zápařka [-] )

ŽK: 42. O. Haša , 63. M. Holomek - 90. O. Pospíšil . ČK: 36. D. Jablunka .
Hráči zápasu: M. Dvořáček - D. Jarka , D. Knap .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bartoň Pavel - AMBROZ Zdeněk, ZPĚVÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Marek
Tip experta: remíza

Utkání v Napajedlích skončí remízou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích