Polnička doma zvítězila


Branky


30

Polnička zvítězila nad rezervou Křižanova a v domácím prostředí zůstává stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padla jedna branka

Jako každý rok přijela na přelomu srpna a zaří do Polničky pouť a tak i fanoušci očekávali každoroční utkaní na domací půdě.Polnička chtěla odčinit debakl,kerý si přivezla minulý týden z Rožné.Kdo čekal že se domací budou rvát o každý centimetr na hřišti tak se mýlil na sokolu se zřejmě podepsala vysoká porážka z minulého týdne.Hosté z Křižanova přijeli s velmi koncentrovanou hrou a z kraje utkání se dostal do spoustu slibných přiležitosí ale vázla koncová fáze.Po nevyužitých šancí hostů se ke slovu dostali konečně domací a v 15.minutě netrefil Štíbal odkrytou klec jeho střela šla vysoko nad branku.V 21.minutě se už sokol prosadil když se ve vápně napřáhl Mittermayer a trefil se přesně mezi tři tyče 1:0. Od té doby převzali domací oteže zápasu a dostavali se často za obranu křižanova ale oba utočnící sokolu byli zřejmě, ještě hlavou někde na zábavě když netrefili z metru prázdnou bránu .Do kabin se šlo za stavu 1:0.

Polnička rozhodla Průžou

Do druhého poločasu se Křižanov hnal za vyrovnáním a znovu si dokázal vypracovat spoustu šancí ale bohužel dnes vázla koncovka a nebo se zaskvěl brankář Chyba.Domácí hráli spíše na brejky a po jednom z ních trefil Průža hlavou břevno a z následné dorážky trefil Víška tyč.To mohlo domáci mrzet,protože přišlo vyrovnaní v 52.minutě doklepl střelu Laznička 1:1.Križanov měl od té chvíle navrch ale nebylo jim to nic platné v 69.minutě stanovil konečný výsledek Průža,který se trefil individualní akcí k tyči 2:1.Hosté měli ještě v zavěru mirný tlak ale vyrovnat se jim nepovedlo .Polnička je tak na svém hrišti 100% a toto si bude chtít udržet i přiští týden kdy hostí Měřín B.Křižanov se pokusí získat první body doma s Ujčovem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Radim Synek: To že byl Křižanov poslední bez bodu pro nás nic neznamenalo čekali jsme těžké utkáni a to se ukázalo.Docela se divím že nemají ještě ani bod jejich hra se mi velice líbila pokud budou Křižanovští pokračovat stejnými výkony výsledky se určitě dostaví.Dnešnímu zápasu by slušela asi remíza nicméně,kdyby jsme nebyly kopyta 1.poločas mohl skončit 5:0 a nikdo se nemohl divit to co naši dva nejmenovaní útočnici nedokázali proměnit je až smutné měli by si bouchat doma o stodolu.Předvedena hra byla dnes nic moc ale na to se teď už nikdo neptá jsem hrozně rád za 3 body před domácí kulisou,která byla fantastická 200 lidí je na tenhle prales skvělé. Příští týden přijede Měřín a my se pokusíme udělat domácí nedobytnou tvrz a opět zvítězit.Fotbalu zdar a vesnickému zvlášť.

SK FC Křižanov B
Martin Homola: Situace už pro nás začíná být nepříjemná, vyjma zápasu s Rožnou jsme odehráli všechna utkání, v kterých se bodovat dalo, nicméně na našem kontě i nadále svítí nula. Zápasy vypadají podobně, i v Polničce jsme obdrželi gól jako první, kdyby domácí byli v zakončení efektivní, mohlo být po půlce hotovo. To je pro nás o to větší bezmoc, že hru jsme tvořili my a být to krasobruslení, za umělecký dojem dostaneme asi i solidní známku, jenže ve fotbale rozhodují góly a to je momentálně náš velký problém.



Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šula Petr - JUN Tomáš (N), NAVRÁTIL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 9. 2019 23:43
Hodnocení zápasu
Petr Procházka

Expert: Petr Kolouch
Tip experta: výhra domácích

Zde volím domácí. Jejich systém hry Křižanovu dle mého názoru sedět nebude a jsou 2 možnosti, jak tento zápas skončí. Buď 0:0 a nebo gólovými hody.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích