Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 14:00

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B zaskočily vedoucí Rouchovany a jasně je prazily


Branky


35. L. Škoda , 81. Z. Holoubek - 8. L. Sláma , 21. Z. Škoda , 47. M. Buďa , 52. L. Sláma , 54. Z. Škoda , 83. P. Stark
11

Vedoucí tým tabulky z Rouchovan si v posledním podzimním domácím zápase připsal proti Moravským Budějovicím B nečekaně vysokou porážku v poměru 2:6

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nečekaně vyhráli první půli

Hra začala ve velmi pomalém tempu, neboť hráči už nejspíše vyhlíželi zimní pauzu. První gól padl v 8. minutě, když hostující hráč prošel podél brankové čáry a svojí přihrávkou našel spoluhráče, který z metru překonal domácího brankáře.
Po inkasovaném gólu se domácí hráči prezentovali náznaky šancí. Ale ani střela, která následovala, po hezkém navedení  míče do pokutového území domácím útočníkem Milošem Salákem, nemířila mezi tři tyče. V 21. minutě hosté po druhé v zápase skórovali, poté co se za domácí obranu dostal útočník Moravských Budějovic a s přehledem překonal bezmocného Luboše Škarabelu po zemi k pravé tyči - 0:2. Hra měla opravdu pozvolné tempo a byla plná nepřesných přihrávek. Až ve 31. minutě domácí hráči mířili přesně na bránu, ale tato střela hostujícího gólmana v žádném případě nezastrašila. Pár minut na to se ocitl Miloslav Salák v 100% šanci, ale jeho myšlenka poslat míč na přední tyč skončila metr vedle. Následovala ale hned další domácí šance a zde už se středopolař Luboš Škoda nemýlil a tak ve 35. minutě snížil na stav 1:2. S tímto skóre se také odcházelo do kabin, protože se už do konce prvního poločasu nic významného nestalo.

Hosté ještě skóre navýšili

Do druhého poločasu hostující tým nastoupil ve velkém stylu, když už v 47. minutě se druhým gólem v zápase prezentoval budějovický hráč Lukáš Sláma a upravil skóre zápasu na 1:3. V 52. minutě přišel další šok, když hosté opět překonali domácího brankáře a na tabuli svítilo strašidelných 1:4. Po obrovských chybách v obraně bylo skóre v 54. minutě už 1:5 a všichni přítomní fanoušci jen nevěřícně koukali. Domácí trenér na to reagoval střídáním a pustil čerstvou sílu na plac. V první chvíli to vypadalo tak, že ani toto nepomohlo, protože hosté orazítkovali břevno. Asi v 60. minutě si Rouchovany vypracovali první šanci v druhém poločase, ale Miloslav Salák si zmenšil natolik střelecký úhel, že míč skončil v zámezí. Ani další jeho pokus hlavou branku netrefil. V 80. minutě dal branku Zdeněk Holoubek a tímto snižil na 2:5. Ale veškeré naděje na body z toho utkání skončily v 83. minutě, když hostující celek upravil skóre na konečných 2:6 v domácí neprospěch.



Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Rouchovany: Tohle byl tedy náš poslední zápas v roce 2019, po kterém nám nezbývá nic jiné, než jej hodit za hlavu. A budeme věřit, že to byl impuls pro naše hráče, aby se přes zimu pořádně připravili a po dlouhé době vykopali v Rouchovanech Okresní přebor.




Sestavy


1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - M. Holoubek [-] , P. Jelínek [-] - L. Škoda [-] (66. J. Michal [-] ) , R. Havelka [-] (82. O. Pospíšil [-] ) - M. Salák [-] , Z. Holoubek [-] - P. Pachr [-] , D. Fiala [-] (56. T. Havelka [-] ) , J. Králík [-] (59. D. Denemarek [-] ) , S. Roubec [-]

SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - J. Dostál [-] , Z. Škoda [-] (80. J. Povolný [-] ) , M. Černý [-] (56. M. Premar [-] ) , P. Stark [-] , J. Horecký [-] , M. Buďa [-] , L. Sláma [-] (68. R. Hobza [-] ) , M. Premar [-] , J. Benda [-] , T. Michal [-]

ŽK: 38. M. Holoubek - 28. M. Premar , 32. J. Horecký .
Hráči zápasu: L. Škoda - L. Sláma .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - KUPSKÝ David, CHYTKA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 18:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 10:46
Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: výhra domácích

Suverén souteže z Rouchovan nemůže brát nic jiného než výhru.