1:1
(0:0)
84. T. Rygl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Pyšelu se body dělily


Branky


71. L. Sobotka - 84. T. Rygl
4

Pyšel v nové sezóně na svém hřišti vybojoval remízu 1:1 s dalším nováčkem soutěže z Čáslavic 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Pyšel byl svědkem souboje dvou nováčků. Domácí tým si bude muset po dvou letech působení v Okresním přeboru zvykat na nižší soutěž a pokusit se opět o návrat. Jejich prvním soupeřem byly Čáslavice, které se naopak vrátily hned po roční pauze zpět do trojky.Pysel po návratu z Okresu přivítal doma na svém hřišti Caslavice, které naopak postoupili ze 4. třídy.  První poločas zapasu byl vyrovnaný, kdy šance měli obě mužstva, bohužel pro diváky ani jedna neskončila brankou, a proto asi pro několik domácích skalních příznivců bylo nejzajímavější z celého fotbalového odpoledne poločasové občerstvení. 

 

Hosté odpověděli na vedoucí domácí branku

Druhy poločas začali lépe domácí a postupem času přebírali iniciativu a hosty dostali pod tlak, který vyústil brankou v 71.minute.  Po třech zblokovanych strelach se dostal k míči Sobotka a přesnou hlavičkou otevřel skóre -1:0. Domácí sice v zápase vedli a vypadalo, ze zápas vyhrají, ale pět minut před koncem domácí polevili a hosté trestali. V 85. minutě se dostal k míči Rygl a po závaru na hranici velkého vápna poslal míč do branky domácích-1:1. Ve zbytku zápasu již žádná branka nepadla, a tak ze získaného bodů měli asi největší radost hosté z Čáslavic, kterým návrat do třetí třídy vyšel mnohem lépe než domácímu Pyšelu. 



Ohlasy k zápasu



FK Čáslavice-Sádek
Málek Rostislav, trenér: První poločas jsme měli tři vyložené šance, které jsme neproměnili a tak jsme se museli v druhém poločasu bránit tlaku domácích. Ten vyvrcholil brankou. Paradoxně jsme však poté přebrali iniciativu a spravedlivě vyrovnali.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - M. Rohovský [-] , J. Nestr [-] (89. D. Moudrý [-] ) , L. Sobotka [-] (75. J. Höfner [-] ) , F. Dvořák [-] (84. O. Adam [-] ) , J. Tůma [-] , R. Kurečka [-] (67. R. Nováček [-] ) , O. Tůma [-] , L. Hadraba [-] , L. Tůma [-] , D. Šabacký [-]

FK Čáslavice-Sádek
J. Vaníček [-] - J. Mach [-] , D. Šmehlík [-] (79. J. Hanzal [-] ) , M. Obůrka [-] , P. Klika [-] - L. Rubák [-] (53. M. Klika [-] ) , M. Zikmund [-] (75. R. Bastl [-] ) , T. Rygl [-] , M. Sedláček [-] (86. R. Klika [-] ) - M. Rada [-] (65. J. Vecheta [-] ) , O. Bulička [-]

Hráči zápasu: J. Tůma - T. Rygl .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - FILA Petr (N), VECHETA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

V souboji dvou nováčků rozhodne ve vyrovnaném zápase domácí prostředí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích