Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy zahájily sezónu domácí porážkou s Vladislaví


12

Výčapy v úvodním zápase neudržely vedení z první půle s Vladislaví, která tak veze všechny body domů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj zápasu ve svůj prospěch

Do Výčapů přijela Vladislav, která obsadila v minulém ročníku třetí příčku, která tak byla první nepostupovou příčkou. Proto by měla Vladislav patřit k hlavním aspirantům postupu. Také Výčapy by se měly pohybovat ve vrchních patrech. Utkání se hrálo za velmi krásného fotbalového počasí. A začátek zápasu začal na úvod sezóny zostra. Již v 5. minutě poslal hostující tým do vedení Petr Vyletěl - 0:1. Jenže hosté se z tohoto rychlého vedení dlouho neradovali, když hned v 7. minutě dokázal vyrovnat domácí Vojtěch Nikrmajer - 1:1. V rychlém úvodu pak mohly přijít další branky, ale oba gólmani tentokrát své týmy podržel. To ale neplatilo ve 24. minutě, kdy se druhou brankou v zápase podařilo Vojtěchu Nikrmajerovi otočit vývoj zápasu ve prospěch domácího celku- 2:1. Do konce prvního poločasu již žádná branka nepadla, ikdyž určité příležitosti na to byly. Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí borci, ikdyž vedení bylo zatím jen jednogólové. 

Hosté zápas otočili

Ve druhé půli to dlouhou dobu vypadalo, že si domácí již pohlídají vedení, ale hosté v závěru zápasu předvedli skvělý obrat. Nejprve v 74. minutě vyrovnal na 2:2 Michal Nevoral a na konečných 2:3 pak dokonal zkázu domácích v 85. minutě Martin Chalupa. Domácí se na vyrovnání již nemohli. 



Ohlasy k zápasu



TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Za aktivitu ve druhém poločase jsme si zasloužili utkání otočit a vyhrát . Kaňkou utkání jsou zranění, která nás postihla.



Sestavy


Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - M. Semerád [-] (46. T. Kuchera [-] ) , J. Pecka [-] , L. Kašpárek [-] (34. D. Matoušek [-] ) , T. Matoušek [-] , M. Semerád [-] (74. N. Kuchera [-] ) , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , L. Jeleček [-] (85. J. Kopeček [-] ) , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - P. Otruba [-] , M. Chalupa [-] , L. Petz [-] (60. M. Tůma [-] ) - J. Orálek [-] (10. F. Macek [-] ) , P. Vyletěl [-] , D. Veleba [-] (69. V. Paločko [-] ) , J. Hrůza [-] , M. Nevoral [-] - P. Petz [-] (88. K. Čihal [-] ) , O. Krátký [-] (87. J. Martinovský [-] )

ŽK: 16. M. Semerád , 33. J. Dolák - 41. J. Hrůza , 71. P. Vyletěl .
Hráči zápasu: M. Nevoral .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - SVOBODA Marek, MRÁZEK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Další vyrovnaný zápas bude k vidění ve Výčapech a i tentokrát se budou body dělit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů