3:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice vybojovaly ve Studenci remízu


Branky


52. T. Nejedlý , 79. T. Nejedlý , 88. M. Mrňa - 33. L. Pokorný (vl.) , 64. J. Dubský , 83. M. Svoboda
12

V souboji dvou nováčků Okresního přeboru se body dělily za remízu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Začátek utkání byl z obou stran opatrný. V 10. minutě útočník hostů - Růžička utekl, šel sám na bránu, přehazoval brankáře Pokorného. Ten úmysl vystihl a míč chytil. Ve 13. minutě centr Růžičky z pravé strany šel po čáře malého vápna, Svoboda minul a promarnil vyloženou šanci. Ve 28. minutě Nejedlý střelou z 22 metrů trefil spojnici tyče a břevna.Ve 33. minutě po několika chybách vykopával brankář Pokorný míč, ale trefil spoluhráče, od kterého se míč odrazil do vlastní sítě - 0:1. Poté následovalo několik akcích po obou stranách, ale tzv. od šestnáctky po šestnáctku. 

Domácí v závěru vyrovnali

V druhém poločase zahrávali v 52. minutě domácí roh. Strnad poslal centr na hranici malého vápna, kde Nejedlý přeskočil všechny hráče a hlavou skóroval do prázdné brány - 1:1. V 58. minutě pokus Houserka skončil vedle. V 64. minutě trestný kop hosté rozehráli na Dubského, který technickou střelou k tyči nedal Pokornému šanci - 1:2. V 70. minutě Růžička dostal míč za obranu, šel sám proti brankáři, kterého obstřelil, ale míč šel vedle brány. V 72. minutě Růžička si několikrát přihrál s Dvořákem, dostali se až před bránu, ale Dvořák netrefil bránu. V 79. minutě Holoubek centroval na hranici šestnáctky, brankář Novák vyrazil pro míč, minul a míč se dostal k Nejedlému, který skóroval do prázdné brány - 2:2. V 83. minutě po chybách v šestnáctce domácích skóroval Svoboda - 2:3. V 88. minutě hostům nevyšel tzv. ofsajd systém. Zcela sám se ocitl Mrňa Michal, který zpracoval míč, udělal kličku Novákovi a pohodlně vyrovnal na konečných 3:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Pokorný Pavel, trenér: Začátek utkání byl z obou stran opatrný. Následovalo několik akcích po obou stranách, ale tzv. od šestnáctky po šestnáctku. V závěru zápasu se pak střelci rozstříleli.




Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pokorný [-] - M. Kříž [-] , M. Mrňa [-] , T. Nejedlý [-] , P. Rousek [-] , K. Mrňa [-] (53. F. Komárek [-] ) , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] (90. R. Kryštof [-] ) , V. Kučerňák [-] , R. Turoň [-] (88. F. Hájek [-] ) , M. Chalupa [-]

SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - M. Sosnar [-] , M. Svoboda [-] (88. J. Vlček [-] ) , J. Houserek [-] (67. Z. Dvořák [-] ) , T. Lang [-] , J. Železný [-] , L. Vítek [-] , R. Janoušek [-] , J. Dubský [-] , M. Procházka [-] , D. Růžička [-]

ŽK: 55. J. Strnad , 75. P. Rousek - 67. J. Železný , 87. J. Dubský .
Hráči zápasu: T. Nejedlý - M. Svoboda .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KLINER Jan - VALA Vladimír, OŠMERA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Nové Syrovice nastupují v nové sezóně v Okresním přeboru a uvidí se, jestli bude patřit k elitě soutěže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů